facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oh'Green Olen

Oh'Green Olen

Info

Shoppen met 20.000m² winkelplezier! Je kan genieten van verschillende werelden als buitenleven, binnenleven, dierenwereld, waterwereld en bloemenwereld.

Geschiedenis

Welkom op de officiële Facebook pagina van Intratuin Olen!

Op deze pagina willen we je graag inspireren en op de hoogte houden van leuke acties en aanbiedingen. Laat je hier jouw ervaringen, tips en opmerkingen aan ons weten? Daar zijn we hartstikke blij mee! Om er zeker van te zijn dat dit platform voor iedereen een leuke plek is om te bezoeken, hebben we de volgende ‘spelregels’ vastgesteld:

• Wij accepteren geen beledigingen, discriminatie, obsceniteiten of respectloos gedrag.

• Reclame of advertenties, in welke vorm dan ook, zijn niet welkom en worden verwijderd.

• We staan open voor discussies en kritiek; deze kunnen ons helpen onze producten en diensten te verbeteren. Wel behouden wij ons het recht om negatieve berichten, herhaalde discussies of afgehandelde klachten te verwijderen om hiermee onze andere fans niet tot last te zijn.

• We proberen je vraag altijd zo snel mogelijk te beantwoorden. Vertrouwelijke, strategische of commerciële onderwerpen kunnen niet beantwoord worden.

• Om je privacy te beschermen, verwijderen we posts met persoonlijke gegevens. Wij raden je aan om geen persoonlijke gegevens op onze pagina te plaatsen. Als je ons deze gegevens stuurt, willen we je vragen om dit te doen via een privébericht.

• Wij kunnen personen op onze pagina blokkeren indien zij zich niet aan deze regels houden.

We beheren onze pagina volgens deze richtlijnen om het een fijne plek voor iedereen te houden. Wil je meer informatie over onze spelregels? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Adres:
Telefoonnummer: 014/21 84 55
Stad: Lummen


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Oh Green winkels, Assortiment oh green, Oh green planten, Oh Green folder, oh'green olen openingstijden, Oh green cadeaubon, Oh Green openingsuren, Oh Green Ekeren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Walter Van Gastel Walter Van Gastel 0 meter Vriendelijkheid troef, daarnaast een dynamisch aanbod regelmatig binnenspringen is de...
Oh Green Aarschot Oh Green Aarschot 0 meter Ik verander heel graag mijn score van 2 jaar geleden 4 sterren naar de laagste score ...
De Kleen Meulen Tuincentrum-dierenspeciaalzaak De Kleen Meulen Tuincentrum-dierenspeciaalza... 2 km Heel vriendelijke en professionele bediening. Ruim aanbod.
Recensies
Heel veel keuze uit deco spullen en planten, al kijk ik de plantjes altijd een extra keertje na voor beestjes. Moet je bij elke plantenverdeler doen trouwens! Supervriendelijk personeel en fantastisch speeltuintje voor kinderen waar je als ouder iets lekkers kunt eten of drinken. Het is wel een doolhof, ik verdwaal nog steeds elke keer. Wel slim gezien, Ikea doet dat ook.
Super en behulpzaam team. Gisteren een aperitief doos gekocht als cadeau. Gisteren tijdens het openen van de doos op een feestje, bleek de champagne niet aanwezig te zijn. Na telefonisch contact, kreeg ik deze morgen een nieuwe doos aangeboden. Super vriendelijke mensen die een mooie aangename winkel creëren. Echte aanrader, allen daar heen. Het zijn toppers.
Mzn w1s nog volop bezig met de oobouw van afdelingen en de afbraak van de kerstafdeling, dus...was nog wat romlmelig
Veel keuze in de winkel en daarna ook nog lekker gegeten op de zelfde locatie
niet meer het zelfde als Intratuin! de winkel is wat onderkomen en vernieuwing dringd zich op! ook de prijzen zijn duurder geworden en de planten zijn niet echt om vrolijk van te worden. wat ooit een goeie winkel was van Vic Mertens is nu niet meer de moeite om te bezoeken!
Groot assortiment en mooie planten maar alles is zo vuil. Alles wat je vastpakt hangt vol met spinnenwebben of dode spinnen. Spijtig.
Ik vroeg of er anjers waren maar we kennen alleen de Latijnse naam zei de verkoper. Het werd ook niet opgezocht, wel door mij, niet door de verkoper.
Zeer mooi en uitgebreid tuincentrum met een ruim assortiment en voor de hongerige en dorstige mensen is er nog een gezellige snackbar aanwezig.
Grote speeltuin voor iedereen met speciale goestingskes voor tuin en decoratie binnenshuis. Nu Kerstversiering à volonté. Ook gezellig restaurantje, broodje van de maand heel lekker! U
Ruime keuze en mooie dingen. Ook leuk om ideeën op te doen. Persoonlijk vind ik het wel prijzig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid