facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oh Green Aarschot

Oh Green Aarschot

Info

Shoppen met 10.000m² winkelplezier! Je kan genieten van verschillende werelden als buitenleven, binnenleven, dierenwereld, waterwereld en bloemenwereld.

Geschiedenis

Welkom op de officiële Facebook pagina van Oh Green Aarschot!

Op deze pagina willen we je graag inspireren en op de hoogte houden van leuke acties en aanbiedingen. Laat je hier jouw ervaringen, tips en opmerkingen aan ons weten? Daar zijn we hartstikke blij mee! Om er zeker van te zijn dat dit platform voor iedereen een leuke plek is om te bezoeken, hebben we de volgende ‘spelregels’ vastgesteld:

• Wij accepteren geen beledigingen, discriminatie, obsceniteiten of respectloos gedrag.

• Reclame of advertenties, in welke vorm dan ook, zijn niet welkom en worden verwijderd.

• We staan open voor discussies en kritiek; deze kunnen ons helpen onze producten en diensten te verbeteren. Wel behouden wij ons het recht om negatieve berichten, herhaalde discussies of afgehandelde klachten te verwijderen om hiermee onze andere fans niet tot last te zijn.

• We proberen je vraag altijd zo snel mogelijk te beantwoorden. Vertrouwelijke, strategische of commerciële onderwerpen kunnen niet beantwoord worden.

• Om je privacy te beschermen, verwijderen we posts met persoonlijke gegevens. Wij raden je aan om geen persoonlijke gegevens op onze pagina te plaatsen. Als je ons deze gegevens stuurt, willen we je vragen om dit te doen via een privébericht.

• Wij kunnen personen op onze pagina blokkeren indien zij zich niet aan deze regels houden.

Adres: Bosstraat 52, 3560 Lummen
Telefoonnummer: 016/50 91 30
ue.neergho@ofni
Stad: Lummen
Route: Bosstraat 52
Postcode: 3560


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: oh green aarschot folder, oh green aarschot eten, oh green aarschot openingstijden, oh green tuincentrum, oh'green aarschot aarschot, oh green aarschot restaurant, oh green aarschot cafetaria, oh green folder
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Walter Van Gastel Walter Van Gastel 0 meter Vriendelijkheid troef, daarnaast een dynamisch aanbod regelmatig binnenspringen is de...
Oh'Green Olen Oh'Green Olen 0 meter Heel veel keuze uit deco spullen en planten, al kijk ik de plantjes altijd een extra...
De Kleen Meulen Tuincentrum-dierenspeciaalzaak De Kleen Meulen Tuincentrum-dierenspeciaalza... 2 km Heel vriendelijke en professionele bediening. Ruim aanbod.
Recensies
Ik verander heel graag mijn score van 2 jaar geleden 4 sterren naar de laagste score omdat geen ster geven niet mogelijk is. Oh'Green zou de naam beter veranderen in Oh'Gray. Dit is geen frisse plantenwinkel, maar een saaie interieurspulletjeswinkel.
Ruim,veel parking en veel keuze alhoewel de variatie van groenteplantjes wel wat ruimer zou mogen zijn.
Héél grote winkel, heel veel keuze in planten en bloemen en fruitstruiken Ook accessoires voor huis en tuin veel keuze Heel grote parking
Aangenaam om te winkelen tussen planten en ander tuinmaterialen. Voor elk wat Wils !
Veel keuze maar somlige zaken zijn nogal prijzig.
Mooie winkel met niet alleen plantjes, maar ook Tuininrichting, tuinmeubelen en binnenhuis inrichtingen. Ruime en propere parking, zowel binnen als buiten toegankelijk voor rolstoelpatiënten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid