facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor OCB controle organisme - organisme de contrôle

OCB controle organisme - organisme de contrôle

Info

www.ocb.be



"Uw veiligheid … onze zorg!OCB is het controleorganisme voor al uw huishoudelijke en industriële keuringen. Naast de indienststellingen van installaties en machines, kan u ook op ons rekenen voor de periodieke keuring van bv. de elektrische installatie of uw lift. OCB is een keuringsorganisme voor alle wettelijke en kwalitatieve veiligheidscontroles.Votre sécurité… Notre préoccupation !OCB est l’organisme de contrôle pour tous vos contrôles domestiques et industriels. Outre la mise en service d’installations et de machines, vous pouvez compter également sur OCB pour le contrôle périodique de l’installation électrique ou de l’ascenseur, entre autres. OCB un organisme de contrôle pour tous les contrôles de sécurité légaux et qualitatifs."
Adres: Koningin Astridlaan 60, 2550 Kontich
Telefoonnummer: 03/451.37.00
Stad: Kontich
Route: Koningin Astridlaan 60
Postcode: 2550


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Mijn OCB, Planning OCB, OCB Afkorting, OCB waterkeuring, OCB keuring werfkast
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Residentie Eglantier Residentie Eglantier 582 meter Zeer gastvrije residentie. Het personeel is aardig. De appartementen zijn ruim opgeze...
IMMO IQ IMMO IQ 665 meter Zeer aangename ervaring met het team van Immo IQ. Er was een vlotte aanvraag van de n...
Keysershoek Keysershoek 1 km Het woonproject Keysershoek te Kontich is een mix van 20 appartementen (uitverkocht) ...
Recensies
Door een planningsfout zaten we met een heel strakke tijdlijn voor de keuringen van liften en branduitrusting een gebouw. Ilona, Wim en Dirk hebben ons hierbij extreem goed geholpen en ervoor gezorgd dat wij verder konden. Altijd vriendelijk en correct!
De digitale wijze waarop ocb werkt en de communicatie naar de klant met zogezegde uitleg vind ik zeer ontoegankelijk en weinig gebruiksvriendelijk. Het liefste had ik geen sterretje ingetypt.
Vakantiehuisje laten keuren en wacht nog steeds op ons verslag. Al bijna 6 weken gekeurd en nog steeds geen verslag.
Na onderling overleg tijdig aangemeld voor de keuring van een zonnepaneleninstallatie 4 weken geleden. Bellen ze doodleuk vorige week met de melding dat ze dit jaar geen tijd meer hebben. Dus nu gedwongen om alsnog een keurder te vinden voor de komende weken. En bedankt!
Een tweetal weken geleden heeft een medewerker van OCB de elektrische installatie van ons vakantiehuis in Dochamps gecontroleerd, de keurder was netjes op tijd op de afspraak en de keuring verliep prima, het nodige attest heb ik dezelfde avond online ontvangen; ik ben 100% tevreden.
Vriendelijke medewerker die elke stap duidelijk heeft uitgelegd. Telkens werd meegegeven wat en waarom dit onderdeel uitmaakte van de keuring. Prettige en professionele ervaring. Zeker aan te raden.
professioneel, stipt, duidelijke communicatie. Heel tevreden
Keuring van gasleidingen : Prima en snelle service Alles afgehandeld zoals vooraf afgesproken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid