facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IMMO IQ

IMMO IQ

Info

Verkoop uw huis zonder makelaar en zonder zorgen met ons volledig pakket aan experts (schatter - vastgoedfotograaf - digital marketing - staging)



"Verkoop je huis zonder makelaar, zonder commissie en zonder zorgen dankzij de experts van IMMO IQ"
Adres: 2550 Kontich
Telefoonnummer: 0800 92 980
Stad: Kontich
Postcode: 2550


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Immo IQ ervaringen, IMMO IQ te koop hemiksem, Huis zelf verkopen stappen, Huis verkopen zonder makelaar, Huis te flirt, Verkoop je woning zelf, Huis kopen zonder Immo, Immo uit de hand
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
OCB controle organisme - organisme de contrôle OCB controle organisme - organisme de contrô... 665 meter Door een planningsfout zaten we met een heel strakke tijdlijn voor de keuringen van l...
Residentie Eglantier Residentie Eglantier 688 meter Zeer gastvrije residentie. Het personeel is aardig. De appartementen zijn ruim opgeze...
Keysershoek Keysershoek 2 km Het woonproject Keysershoek te Kontich is een mix van 20 appartementen (uitverkocht) ...
Recensies
Zeer aangename ervaring met het team van Immo IQ. Er was een vlotte aanvraag van de nodige documenten en ze waren steeds bereikbaar voor de nodige vragen. Er werd gezorgd voor een prachtige reeks foto's van ons huis. Onze woning werd dan ook vlotjes verkocht en dit aan 1% commissie, zeker een aanrader!
Fantastisch platform en heel goed kunnen samenwerken! Mijn huis voor een betere prijs kunnen verkopen en een veel lagere commissie betaald. Keep up the good work!
Immo IQ is een aanrader bij verkoop van uw vastgoed ! Wat een traditioneel immokantoor bij ons niet lukte na 1 jaar , lukte wel met Immo IQ. Dit dankzij een goede prijsbepaling, prachtige foto's, video en efficiënte marketing op social media. Wij hebben zelf de huisbezoeken gedaan en konden ook steeds terecht voor goede raad. Niets was teveel . Bedankt !
Zeer tevreden over de geboden service met als gevolg dat ons huis héél snel verkocht was. ImmoIQ is dus aan te raden om een huis te verkopen zonder een hoge commissie.
Zeker een aanrader. Als je het ziet zitten om zelf de huisbezoeken te doen kan je hierdoor heel veel besparen. Voor 1% krijg je schitterende foto's, goede ondersteuning en je moet je geen zorgen maken over de reclame. Dat alles wordt door immo IQ gedaan. Zeer goede communicatie!!! Ik zou het onmiddellijk opnieuw doen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid