facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oasian

Oasian
Adres: Sint-Amandsstraat 19, 9000 Gent
Telefoonnummer: 0479499391
Stad: Ghent
Route: Sint-Amandsstraat 19
Postcode: 9000


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Oasian bestellen, Tteokbokki Gent, Korean fried chicken Gent, Spring rolls Gent
Recensies
Waren de enigen in het restaurant, op een zaterdag. Hadden er vertrouwen in gezien de mooie score maar viel toch wat tegen. De beide curry's waren mooi gepresenteerd maar wel behoorlijk pikant. Dat is niet ongewoon uiteraard in de Aziatische keuken maar heb de mijne toch voor de helft laten staan. De curry van mijn man was daarnaast ook erg zout. Jammer..
Ik heb hier vorig jaar geregeld gegeten voor ongeveer €9 . Toen nog op de Blandijnberg in de Sint Amandstraat. Nu gevestigd op het Maria Hendrika plein. Volgens website gisteren zondag geopend. Echter rolluik gesloten. Het vorige reklame paneel Oasian lijkt verdwenen, echter vervangen door chocolade bar...
Heerlijk en betaalbaar eten, veel veggie/vegan keuze, supervriendelijke bediening. Ik ga hier graag terug.
Noedels panang curry besteld Lekkere verse bereiding Heel vriendelijke en correcte eigenaar
Meest onvergetelijke ervaring bij Oasian ooit! Takeaway besloot niet te leveren dus heeft de eigenaar na sluitingstijd ZELF het onbezorgde eten nog steeds warm komen bezorgen, aan de deur, met extraatjes! Super klantvriendelijk, heerlijk eten, goeie porties! Geen nood, volgende keer komen we zelf wel ! Zeker een bezoekje waard, een bestelling ook, maar zeker niet bij TakeAway.
Zonet voor het eerst een maaltijd afgehaald hier pad-thai rund. Zeer smaakvol eten, vers bereid en voldoende vlees in het gerecht. Vriendelijke bediening en ruime keuze. Lijkt op het eerste zicht een beetje prijzig, maar de portie was groot waardoor de prijs/kwaliteit zeker goed zit. Misschien een tip voor de eigenaar om ook kleinere goedkopere porties aan te bieden voor mensen met een kleine honger. Aangezien het eten vers bereid werd, moest ik een kleine 10 minuutjes wachten op mijn bestelling. Mensen die gehaast zijn bestellen daardoor mogelijks beter op voorhand via de website.
De beste veganistische satay curry en pad thai die ik al heb gegeten! Echt een aanrader voor wie een goede portie voor niet veel geld wil! Heel vers ook :
Eten besteld om te laten leveren. Bezorgtijd zou 30 min. zijn. Ik volgde het via de app en werd plots 1u30. Vervolgens bel ik naar het restaurant om info te vragen omtrend mijn alreeds betaald eten. Zij schoven de verantwoordelijkheid volledig van zich af. Daarna wordt ik opgebeld dat ik het zelf moet regelen met take-away. Nog nooit meegemaakt. Schandalig.
Ik bestelde massama curry met tofu en het was heerlijk! De eigenaar was heel vriendelijk en bij het afrekenen kreeg ik 10% studentenkorting. Een echte aanrader als je lekker thais wilt eten.
Nergens op de kaart staat wat pikant is en wat niet maar je besteld iets denkend dat het niet pikant is en wanneer je er van wilt eten is het veel te pikant.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Oasian.

Ghent aziatisch restaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Sint-Amandsstraat 19 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Oasian adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Oasian. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Oasian delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FEWA FEWA 1 km zeer lekker eten , vriendelijk personeel een echte AANRADER !
Wok U Want Wok U Want 1 km Het eten ziet schoon uit netjes gemaakt service vriendelijke met glimlach
Njam Njam Njam Njam 1 km Wilt u eens proeven van heerlijke aziatische gerechten? Kom dan zeker eens langs bij ...
a food affair a food affair 2 km Heerlijke en ontspannende, culinaire ervaring in hartje Gent. We waren getipt door vr...
Haven Haven 3 km
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid