facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor a food affair

a food affair
Adres: Hoogstraat 58, 9000 Gent
Telefoonnummer: 092241805
Stad: Ghent
Route: Hoogstraat 58
Postcode: 9000



op zoek naar gerelateerd: A Food Affair reservations, Restaurant Gent, Hoogstraat 58 9000 gent, Comfort food Gent, De Lieve Gent, Nieuwjaarsmenu Gent, Alberte Gent, Kin Khao Gent
Recensies
Heerlijke en ontspannende, culinaire ervaring in hartje Gent. We waren getipt door vrienden en zijn hen bijzonder dankbaar. Wat een zalige locatie en superlekker gegeten. De aanpak is kleinschalig en persoonlijk, je voelt je meteen thuis. Het ingesloten tuinterras is perfect om te zitten, zelfs bij warm weer. Dit is 100% genieten. Een aanrader.
1504A Food Affair Eastern Inspired keuken Hoogstraat 58, 9000 Gent Proficiat Chef Laurent Locquet. en Ellen Schaap en team en de fiere mama Nicole Hubert voor de vermelding in Michelingids MET DE WOORDEN : Zodra u deze oosters geïnspireerde zaak binnenstapt, overvalt u een gevoel van rust. Het groene terrasje achteraan is echt zalig! Chef Locquet deelt hier zijn passie voor Thailand en Vietnam. Typische recepten, topproducten en beheerste pittigheid combineert hij met gevoel. Een boeiende, verfijnde Aziatische escapade.
Heel lekker eten waarvan je kan proeven dat het allemaal zelfgemaakt is. Porties waren voor mij persoonlijk wat klein. Gezellige sfeer en prijs kwaliteit zeker dik in orde.
Beste maaltijd ooi! Bij toeval op dit gezellige restaurant gestoten op basis van de locatie. Super gezellig en sfeervol interieur, enthousiaste, vriendelijke en warme bediening en het eten was onovertrefbaar! Topaanrader!
Heeeeeerlijk. Super vriendelijke bediening. Keilekker eten. Heel minutieus bereid. De ribeye was hemels maar wel ietsje te pikant. Het dessert: crème brulee met citroen was een 'rare' combinatie. maar het voorgerecht en hoofdgerecht waren mmhh mhhh mhhh. Zeker een must. Ook zeker reserveren. Je eet echt in een ongedwongen en gemoedelijke sfeer. Echt genieten.
Super lekker Aziatische keuken verzorgd door een tof koppel Laurent en Ellen. Keuze uit zowel een neutraal als een pittig smakenpallet, met een aangename bediening en een gastvrijheid waar rustige hondjes ook geapprecieerd worden. Een echte aanrader met sharing dips en een lekkere wijnkeuze.
Gezellige zaak, vriendelijke bediening en super lekker eten
Super lekker, ook een hele mooie wijnkaart. Prijs kwaliteit is perfect, alsje de menu neemt52€ kom je niet met honger van tafel. Ons zien ze hier nog vaak terug!
Heel vlot bediend, lekker gegeten voor een democratische prijs. Vriendelijke bediening en leuke omkadering.
Na lange tijd niet geweest, deze week nog eens gezellig gaan tafelen. Nog steeds dezelfde hoogstaande kwaliteit zoals ik me herinnerde. Aangename sfeer, goede akoestiek, fantastische bediening & fantastisch lekker eten en drinken niet goedkoop, maar prijs-kwaliteit zeker in orde. Ik ga deze keer geen jaren wachten om terug te komen :-
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar a food affair met het openbaar vervoer


Gent Burgstraat 170 meter
1
N1
Gent Burgstraat 170 meter
930
Gent Burgstraat 170 meter
1
N1
Gent Burgstraat 170 meter
930
Gent Poel 190 meter
17
18
3
38
39
N17
N3

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor a food affair.

Ghent aziatisch restaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Hoogstraat 58 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. a food affair adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met a food affair. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over a food affair delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wok U Want Wok U Want 534 meter Het eten ziet schoon uit netjes gemaakt service vriendelijke met glimlach
Njam Njam Njam Njam 1 km Wilt u eens proeven van heerlijke aziatische gerechten? Kom dan zeker eens langs bij ...
Oasian Oasian 2 km Waren de enigen in het restaurant, op een zaterdag. Hadden er vertrouwen in gezien de...
Haven Haven 2 km
FEWA FEWA 2 km zeer lekker eten , vriendelijk personeel een echte AANRADER !
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid