facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nuova Era

Nuova Era
"Onze collecties doen je stralen op elke gelegenheid. We helpen je graag in de zoektocht naar het juiste stuk, de passende kleur of de ideale combinatie. Bij ons mag je rekenen op een warme aanpak en eerlijk advies in een gezellige setting."
Adres: paalstraat 91, 2900 Schoten
Telefoonnummer: 0489/36.14.56
Stad: Schoten
Route: paalstraat 91
Postcode: 2900


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Les Jumelles Les Jumelles 2 km Helaas loopt er precies van alles fout in hun retour beleid. Je krijgt in je pakket e...
Recensies
Mooie en stijlvolle kledingzaak in Schoten. Prachtige collectie, mooi verzorgd gepresenteerd. Vriendelijke service en assistentie. Een aanrader om eens langs te gaan.
Nova Era is nieuw in Schoten en heeft zich gevestigd op een mooie handelslocatie in volle centrum. Deze zaak presenteert stijlvolle 100% Italiaanse kleding voor dames en heren. Reeds van bij het binnenkomen valt het op dat de aangeboden kledij strak en echt Italiaans is. Ook de wijze waarop de kledij gepresenteerd wordt is op zijn Italiaans en oogt zeer mooi. Het is de bedoeling van de zaakvoerders om constant nieuwe stukken en collecties aan te voeren en ook om geregeld acties met o.a. prijsreducties te organiseren. Knap idee en interessant voor de klanten. Zaterdag 19 mei organiseert de zaak een open - deur dag. Iedereen is welkom.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid