facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Les Jumelles

Les Jumelles

Info

BTW.: BE0642.533.443
Maatschappelijke zetel :
Frans Reinemundlei 23
2900 Schoten

Geschiedenis

If anything, LES JUMELLES serves as motivation to dress-up more, meet new people, try new things and explore your personal style.

Adres: Frans reinemundlei 23, 2900 Schoten
Telefoonnummer: +32472527047
Stad: Schoten
Route: Frans reinemundlei 23
Postcode: 2900


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nuova Era Nuova Era 2 km Mooie en stijlvolle kledingzaak in Schoten. Prachtige collectie, mooi verzorgd gepres...
Recensies
Helaas loopt er precies van alles fout in hun retour beleid. Je krijgt in je pakket een QR code die je moet scannen waarna je een mail zou krijgen met verder uitleg. Na een week wachten nog steeds geen mail met mijn retour aanvraag. Werd dan uiteindelijk doorverwezen naar een pagina op hun site over hun retour waar je dan een document moest afdrukken en mee opsturen. Echter had ik het pakket al verstuurd zonder dit document mee te sturen aangezien ik al bijna over mijn 14 dagen retour tijd was. Na nog eens twee weken wachten op mijn terugbetaling krijg ik antwoord dat ze mijn opgestuurde retour niet terug vinden desondanks dat ik via mijn track and trace had gezien dat het pakket de dag erna was aangekomen in magazijn.... Daarom had ik ook mijn track and trace bonnetje weggedaan want ja het was aangekomen maar nu krijg ik een mail dat ze deze toch nodig hebben omdat ze het pakje niet vinden desondanks ik duidelijk de melding heb gekregen dat het was aangekomen! Al bij al al meer als 4 weken bezig met deze rompslomp en hopelijk krijg ik mijn geld toch terug aangezien het over een groot bedrag gaat!
Reeds 2 keer 2 kleedjes besteld en super tevreden over de kwaliteit en pasvorm. De kleurige kledij van Les Jumelles maken de dagen wat zonniger en vrolijker. Hun maten kloppen en de one size past wondergoed. De levering gebeurt heel vlotjes en aangezien ik heel goed nadenk wat ik koop heb ik nog niets moeten terugsturen, dus daar ook geen ervaring mee. Hier dus een heel tevreden klant!
Het retourbeleid is erg vreemd. Je moet sowieso zelf de verzendkosten betalen en ook de retourkosten. Daarnaast moet je eerst een e-mail sturen met een retouraanvraag die ze al dan niet goedkeuren. Kleding van hun eigen merk komen niet overeen met de foto’s op de website.
Heel tevreden over de service van Les Jumelles! De website had een technische storing waardoor ik mijn bestelling niet kon afronden. Na contact met de customer service is mijn bestelling gelukt en de volgende dag had ik mijn pakketje! Big shout-out naar de Happiness Manager :
De kleding zoals voorgesteld online is niet representatief met de echte fitting onze size fits all van hun eigen merk ??. Bovendien zijn de retours veel te traag en dan nog eens op eigen kosten. ik retourde 24 mei en heb nog steeds mijn geld niet terug.
Altijd super vlotte levering in prachtige gepersonaliseerde doos. Elke week nieuwe on trend items. Ik ben fan!
Leuke spullen alleen heel erg jammer dat ze jobstudenten misbruiken om te verkopen zonder ze te betalen!
Super toffe kledij - mooi en niet te prijzig… that’s it
Altijd tevreden met mijn aankopen bij Les Jumelles! Hier kan ik kleding vinden die net dat tikkeltje meer heeft tegenover die van de grote kledingketens. Zowel in de afgelopen pop-up als online werd ik steeds goed geholpen. Ik ben fan :
Vertaald door Google Leuke kleren. Het retourbeleid is echter verschrikkelijk. Geen echte optie om de retour online te verwerken. In plaats daarvan moest ik verschillende mails schrijven. Ik heb het drie weken geleden teruggestuurd vanuit Duitsland retourkosten moeten door de klant worden betaald en de klantenservice blijft me vertellen dat ze niets hebben ontvangen. Ik betwijfel ten zeerste of ik ooit mijn geld terug zal krijgen. Origineel Nice clothes. Return policy, however, is terrible. No real option to process the return online. Instead I needed to write several mails. I sent it back from Germany return fees have to be paid by the customer three weeks ago and customer service keeps telling me that they didn‘t get anything. I highly doubt that I will ever get my money back.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid