facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Novotel Charleroi Centre

Novotel Charleroi Centre

Info

Situé au cœur de Charleroi, en haut du centre commercial Rive Gauche moderne et animé, ce tout nouveau Novotel est un établissement élégant et familial.

Adres: Place Verte 17, 6000 Charleroi
Telefoonnummer: 071282828
Stad: Charleroi
Route: Place Verte 17
Postcode: 6000



op zoek naar gerelateerd: novotel charleroi centre (opening december 2017) charleroi, ibis charleroi, novotel charleroi airport, hotel charleroi, novotel charleroi centre ontbijt, booking novotel charleroi, ontbijt novotel charleroi, novotel charleroi parking
Recensies
Jan2023 Novotel staat in het centrum aan de shops en het Shoppingcentrum. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Het ontbijt was voor ons minder.
Okt 2022: Leuk en proper hotel en vlakbij zo goed als in het Shoppingcenter. Lekkere maaltijden super lekker ontbijt en heel propere kamers.Kamers: 4/5
Met gezin van vijf twee nachten verbleven. Centraal gelegen boven een groot shopping mall. Ontbijt was fijn, je kon zonder beperking verse sinaasappelsap zelf persen. Je krijgt perse een dienblad mee voor je ontbijt, soms lastig om dan daarop te eten. Bij de lobby een tafeltje met games voor de kleine kids en een tafelvoetbal aanwezig. Parkeergelegenheid ruim.
Vraag zeker kamer met zicht op het plein. Gezellig om in´t oog te houden. Kamer ruim en proper, airco werkt goed. Rustige maar zeer centrale ligging. Wij hadden een pakketdeal met ontbijt en parking inbegrepen.
Het bed is erg fijn, grote tv ook. Helaas word er niet schoongemaakt tenzij je dit aanvraagt, dit wordt alleen niet verteld. Het diner duurt ontzettend lang voor je geholpen word en voor je het krijg, ik vind het persoonlijk ook niet lekker. Ontbijt is wel erg goed.
Heel net en ruim hotel. Redelijk grote kamer met airconditioning ,grote tv en noem maar op. S'nachts mag de bewaking wel sneller optreden. Op de 3e verdieping waren een stel jongelui de kamer aan het afbreken. Meubels gooien en norm maat op. Na een belletje naar de receptie om 2:00 uur werd daar niet op gereageerd. Om 3:30 nogmaals gebeld dat als er NU niets gebeurde dan gingen we zelf ingrijpen wat een vechtpartij zou worden. Bewaking greep in en toen ik om 6:30 voor het ontbijt beneden kwam zat daar 9 man en 5 agenten van alles op te schrijven en ze werden het hotel uit gezet. Sneller ingrijpen voorkomt veel schade en irritatie bij gasten. Daarnaast is het personeel uitermate vriendelijk en probeert wat ik erg waardeer Nederlands te spreken. Dat laatste maakt de 4e ster.
Great hotel, central location at walking distance from Charleroi South railway station. Welcoming staff, neat and clean rooms. Superbe hôtel sur la Place Verte. A 10 minutes à pied de la gare Charleroi Sud, parking souterrain Rive Gauche pour ceux qui viennent en voiture. Accueil chaleureux par le personnel. Les chambres sont bien aménagées et propres. Petit déjeuner varie même en ce temps Covid. A recommander ! Een heel aangenaam en mooi hotel op wandelafstand van Charleroi Sud station. Parkeren kan makkelijk ondergronds in de parking van het winkelcentrum Rive Gauche. Zeer warm en vriendelijk personeel, aan het onthaal werd spontaan omgeschakeld naar het Nederlands door de receptionist toen die hoorde dat we Nederlandstalig zijn. Mooi en handig hedendaags ingerichte kamer met uitzicht op de Place Verte. Net onderhouden ook. Ontbijt in Covid tijd was ook ruim en gevarieerd. Een aanrader.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Novotel Charleroi Centre.

Charleroi hotel

openingstijden, locatie, vervoer. Place Verte 17 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Novotel Charleroi Centre adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Novotel Charleroi Centre. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Novotel Charleroi Centre delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid