facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Noulette

Adres: Avenue du Soldat Britannique 8 , Anderlecht 1070, BE
Telefoonnummer: 02 522 70 54
Stad: Anderlecht
Route: Avenue du Soldat Britannique 8
Postcode: 1070


Recensies
Attent personeel, zeer goede service en een ruime keuze aan mooie boeketten. Ik raad ten zeerste aan!
Zeer mooie winkel gelegen nabij de begraafplaats. Groot assortiment natuur- en kunstbloemen. Redelijke prijzen en respect voor verzoeken. De bestelde bloemen voor een uitvaart waren prachtig. Mooie composities.
Uitstekende service en snelheid!! Niets op aan te merken, het boeket werd bij mij aangevraagd binnen een tijdslimiet om te leveren en ondanks alles op tijd aangekomen ... echt goed gedaan ... en wat een mooi boeket eerlijk gezegd! daarnaast op afstand aangevraagd en op mijn verzoek een foto van het boeket gestuurd.
Ik kom deze zaterdag om 16:20 uur aan. De jonge vrouw begroet me met een gesloten gezicht. Dat is de reden ? Ik wil graag een boeket. Ah ok, vijf minuten dan, ik heb dit, ik heb dit ze laat me twee of drie boeketten zien die op de grond liggen. Kun je een boeket voor me maken? Het wordt ingewikkeld weet je. Zelden zo onaangenaam iemand gezien, misschien een andere baan overwegen?? . Wat mij betreft, zelfs na veertig jaar zal ik niet meer gaan. Een adres om absoluut te vermijden.
Veel keuze in natuurlijke en kunstbloemen en planten. Mooie boeketten om aan te bieden of voor op de begraafplaats. Een adres om aan te bevelen.
Niet echt wat ik wilde als neven een beetje te zwaar
De prijzen kraakten voor een bescheiden boeket dat een expreskruispunt waardig was...
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Noulette .

Anderlecht bloemisten

openingstijden, locatie, vervoer. Avenue du Soldat Britannique 8 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Noulette adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Noulette . Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Noulette delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Folium Folium 786 meter
Les Fleurs du Sporting Les Fleurs du Sporting 1 km Ik ben erg blij met mijn bloemenbestelling. De mand met rozen en het boeket zijn prac...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid