facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Les Fleurs du Sporting

Les Fleurs du Sporting

Info

les fleurs du sporting c'est de la passion, de la création et de l'engagement. L'art floral dans toute sa splendeur.

Geschiedenis

C'est avec passion que notre équipe accueillante et souriante vous propose un large choix de création de bouquets, compostions, plantes intérieur et extérieur.

Nous sommes à votre disposition pour plus de renseignement et n'hésitez pas à venir voir nos créations.

Adres: Chaussée de Mons 1121 , Anderlecht 1070, BE
Telefoonnummer: 02 521 83 19
Stad: Anderlecht
Route: Chaussée de Mons 1121
Postcode: 1070


Openingstijden

Dinsdag: 08:30-19:00
Woensdag: 08:30-19:00
Donderdag: 08:30-19:00
Vrijdag: 08:30-19:30
Zaterdag: 08:30-19:30
Zondag: 08:30-18:00

Recensies
Ik ben erg blij met mijn bloemenbestelling. De mand met rozen en het boeket zijn prachtig. De bloemen gaan lang mee en het klantadvies is geweldig. Ik raad het zonder aarzeling aan!
Ik ga er al jaren heen. De bloemist is een zeer goede adviseur en erg vriendelijk. Er is een ruime keuze en voor alle budgetten. Ik raad het echt aan.
Als je iemands ogen of zelfs die van jezelf wilt opfleuren met bloemen, raad ik je aan om naar deze bloemist te gaan. Ik kom er al jaren en ben er tevreden over evenals de mensen aan wie ik boeketten bloemen heb aangeboden,... ook adviseren ze je hoe je je bloemen na verloop van tijd in goede conditie kunt houden.
gastvrije bloemist, met goed advies. Mooie kwaliteit bloemen
GROTE SCAM!!!!! VERMIJDEN !!! Ik kreeg een "exotische" plant van een vriendin, ze vertelde me dat ze 30 e betaalde omdat het exotisch is, en de bloemist vertelde haar dat het moeilijk te kweken is.. en na een paar dagen kijk ik naar de plant en het is plastic!!! 30 euro betalen voor een exotische plant die nep is?? Nooit meer!!! Ik raad deze bloemist niet aan om naar die van bizet te gaan 10x commerciëler en vriendelijker dan de blonde dame van sport!! En het is niet de eerste keer dat ik opgelicht ben... een andere keer dat mijn moeder een kussen kocht voor een begrafenis betaalde ze 55€ en de volgende dag kreeg ze een stom boeket met 10 gele tulpen vechtend tussen ze... ze was beschaamd om ze op de begrafenis te geven... VERMIJDEN
Ik had een mooi boeket nodig voor een housewarming
Hallo mevrouw, we willen u bedanken voor de uitstekende service en de schoonheid van de bloemen voor de begrafenis van de heer Michel Vanden Borre goedemiddag en tot ziens
Bedankt voor je mooie boeketten, en je vriendelijkheid... Je vindt altijd een oplossing voor al onze vragen/situaties. Het is altijd een plezier en een moment van geluk om mee naar huis te nemen
Bloemist die ik ken sinds ik heel jong was en de enige nog in de buurt.We hebben veel keuze en we zijn goed geïnformeerd en tegen de juiste prijs.
Mooie bloemen, ik raad hun bamboe-orchideeën ten zeerste aan, ze zijn fantastisch, gemakkelijk te onderhouden en bloeien elk jaar overvloedig. Redelijke prijzen.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Les Fleurs du Sporting.

Anderlecht bloemisten

openingstijden, locatie, vervoer. Chaussée de Mons 1121 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Les Fleurs du Sporting adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Les Fleurs du Sporting. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Les Fleurs du Sporting delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Folium Folium 627 meter
Noulette Noulette 1 km Attent personeel, zeer goede service en een ruime keuze aan mooie boeketten. Ik raad ...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid