facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nina's beautycorner

Nina's beautycorner

Info

Welkom in mijn beautycorner,
Bij mij kan je terecht voor een divers aanbod van behandelingen op afspraak.



"- SKINCARE: huidverbetering en -verjonging- BARBER: haircut of beard trim/shave voor de heren- MAKE-UP: workshops, bruidsmake-up, fashion shoots,..."
Adres: Leopoldstraat 55B, 2280 Grobbendonk
Telefoonnummer: 320476572654
Stad: Grobbendonk
Route: Leopoldstraat 55B
Postcode: 2280



op zoek naar gerelateerd: byNINA, Make-up workshop contouring
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Anabelle Anabelle 686 meter Toen ik in Authentiek jezelf instapte bij An zat ik in een dal, ik wist niet wie ik n...
Schoonheidssalon Lunius Schoonheidssalon Lunius 906 meter Vriendelijk ontvangst. Weet heel goed waar ze mee bezig is . Tof ingericht salon .
Mooi & zo Mooi & zo 923 meter | Stephanie Ceulemans | Schoonheidsspecialiste | Grobbendonk | Behandelingen aan hu...
Recensies
Ik ging vandaag voor het eerst langs bij Nina. Op aanraden van mijn trouw MUA die alleen maar ‘de besten’ aanraadt. De verwachtingen lagen dus best hoog maar Nina wist deze meteen in te lossen. Ik werd hartelijk ontvangen en voelde me meteen op mijn gemak. Nina luisterde naar mijn verhaal ik legde best al een skin journey af…, deed een huidanalyse, stelde een behandelplan op en voerde een skinfusor behandeling uit. Ik heb een hypergevoelige huid met atopisch eczeem en had hierdoor wat schrik voor mogelijkse reacties maar mijn huid doorstond de behandeling perfect en had er duidelijk deugd van. Ik ga nu thuis verder aan de slag met de door Nina aangeraden producten en legde meteen een volgende behandeling vast. Ik ben ervan overtuigd dat Nina een vast uitstapje in m’n agenda wordt. Een mooie mix van deskundig advies en ontspanning. Hier rijd ik met plezier 70km enkele rit voor ;-
Goede en fijne uitleg gegeven na de huid analyse. Ze stelde veel persoonlijke vragen om zich zo goed mogelijk te kunnen helpen met tips. Ze neemt haar tijd, wat zeer fijn aanvoelt. Heeft dan een behandeling voor gesteld. Was zeer tevreden met het resultaat. Mij ziet ze zeker terug!
Zeer duidelijk en eenvoudige uitleg gekregen hoe ik mijn huid moet verzorgen. Aanrader voor mensen die graag een routine willen starten.
Prima ontvangst. Zeer netjes en mooie locatie. Levert top werk af, ik ben fan!
Gezelligste en beste barbier van de omstreken!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid