facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Anabelle

Info

Anabelle leert je mbv kleuren kijken naar jouw complete ik, met al je kwaliteiten en valkuilen, om vol zelfvertrouwen sterk in je schoenen te staan.



"Als sterktecoach en zonnige adviseur maak ik jouw binnenkant zichtbaar aan jouw buitenkant, zodat jouw overkant je juist begrijpt. Kleuren helpen je om te communiceren met het juiste resultaat en ze zetten een onbewust bewustwordingsproces in gang.Ik ga liefdevol met jou voor de spiegel staan en begeleid je naar volledige zelfacceptatie. Daardoor kan je dagelijks zelfvertrouwen ondervinden en zowel je twijfels als innerlijke criticus aan de kant zetten. De kleuren helpen je bewust te worden van jouw persoonlijke krachten. Ik help je om naar jezelf te kijken en weer te zien hoe mooi je bent, om je grenzen te bewaken en je dromen te realiseren."
Adres: Steenbergstraat 28, 2280 Grobbendonk
Telefoonnummer: +32476545568
Stad: Grobbendonk
Route: Steenbergstraat 28
Postcode: 2280


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nina's beautycorner Nina's beautycorner 686 meter Ik ging vandaag voor het eerst langs bij Nina. Op aanraden van mijn trouw MUA die all...
Schoonheidssalon Lunius Schoonheidssalon Lunius 1 km Vriendelijk ontvangst. Weet heel goed waar ze mee bezig is . Tof ingericht salon .
Mooi & zo Mooi & zo 2 km | Stephanie Ceulemans | Schoonheidsspecialiste | Grobbendonk | Behandelingen aan hu...
Recensies
Toen ik in Authentiek jezelf instapte bij An zat ik in een dal, ik wist niet wie ik nu eigenlijk was en wat nu eigenlijk mijn sterke punten waren. Doorheen de sessie's hielp An me niet alleen mijn blauwdruk te laten zien maar ook mijn goede en minder sterke kanten. Ze hielp me doorheen verschillende blokkades & ook verkeerde aangeleerde gedachten en vooroordellen. Dankzij deze sessie's heb ik super veel zelfkennis opgedaan & heb ik ook geleerd al mijn kanten te omarmen. Ik moet zeggen dat ik immens gegroeid ben en meer zelfvertouwen heb gekregen en dit allemaal dankzij An.
Ik ontmoette An in een professionele context en dacht bij de eerste kennismaking, dit is een “powerwoman”, zij staat er! Later in onze professionele contacten heb ik kunnen ontdekken wààrom ik deze eerste indruk van haar kreeg. An is sterktecoach, ze werkt met de “persoonlijke kracht-methodiek”. Ikzelf hou van kleuren, van de taal van kleuren... en wou voor mezelf ontdekken welke kracht welke kleuren kunnen brengen. Zodoende boekte ik een coachingtraject bij An. Wat een ervaring ! Ik kreeg mijn Personal Power rapport : mijn originele blauwdruk die richting aangeeft voor mijn keuzes die ik maak of kan maken… voor eender welke invulling in mijn leven. Mijn blauwdruk geeft aan welke kwaliteiten ik in huis heb, geeft inzicht in datgene wat ik moeiteloos doe en waarom dit mijn belangrijkste drijfveren zijn. Voor mij was het coachingtraject een eye-opener, maar ook een herkenning. Ik ben vastbesloten om dit ook aan te raden aan de mensen die ik zelf begeleid als loopbaancoach. Want, vaak komen mensen bij mij terecht, omdat ze de mogelijkheden voor hun loopbaan willen kennen….maar vaak ook, ontdekken we dan tijdens die gesprekken dat er noodzaak is om bij zichzelf te beginnen en zich persoonlijk te versterken. An gaf mij een compas, een handleiding, een sleutel. Ik wens iedereen een krachtig coachingtraject toe bij An, zij zal je begeleiden op een zacht-menselijke manier maar steeds doelgericht.
Gebrek aan inspiratie voor kleur en vertrouwen moet je bij Anabelle zijn. Een topvrouw die weet waar ze het over heeft een krak in haar vak. Een topvrouw!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid