facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nicolas De Bruyn

Nicolas De Bruyn

Info

Leiderschap & ondernemen, groeiopleidingen voor ondernemers, business succes coaching, groeistructuur, resultaten, ... Health & Wealth.



"Nicolas De Bruyn is dé coach van België voor ondernemers die meer rijkdom willen verwerven. Hij helpt medeondernemers zowel rijkdom van liefde en succes, als financiële middelen om meer 'gelukkig-zijn' te ervaren.De Nicolas De Bruyn Business Academy NDBA organiseert doorbraakopleidingen voor ondernemers die buitengewoon willen groeien.Wil je naar een betere versie van jezelf streven en uit jouw comfort-zone breken? Dan helpen wij jou daar graag bij. Je zal als persoon meteen veranderen, maar ook jouw bedrijf zal al meteen tijdens de opleiding de vruchten plukken van jouw inzet.Uniek aan NDBA zijn de kleine groepjes van max. 20 personen, geen denk- maar wel doe-seminars, en de mogelijkheid tot verdere coaching op persoonlijk niveau."
Adres: Brakelsesteenweg 94, 9400 Ninove
Telefoonnummer: 0472394396
Stad: Ninove
Route: Brakelsesteenweg 94
Postcode: 9400


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Nicolas De Bruyn jaarrekening, Nicolas De Bruyn vermogen, Nicolas De Bruyn review, Nicolas De Bruyn vader, Nicolas De Bruyn The Sky is the Limit, Nicolas De Bruyn Wikipedia, Nicolas De Bruyn Sarah, Nicolas De Bruyn Rijkste Belgen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nicolas De Bruyn Business Academy Nicolas De Bruyn Business Academy 26 meter Ik volgde reeds de eerste module: Money Making System. Wat een fantastische sfeer! Ik...
Uyttenhove Leen: Voedings-en Bewegingscoach Uyttenhove Leen: Voedings-en Bewegingscoach 877 meter De wijze waarop ons werd duidelijk gemaakt hoe we moeten omgaan met voeding werd op e...
Jolie Personal Coaching Jolie Personal Coaching 1 km Top coach! Jonas heeft ervoor gezorgd dat ik mijn sportieve doelstellingen heb kunnen...
Yv aesthetics Personal Trainer Yv aesthetics Personal Trainer 2 km Online coaching & Personal training op maat
Imago coaching Dress4Success Imago coaching Dress4Success 3 km Wij helpen ambitieuze ondernemers en professionals bij het creëren van meer zelfvertr...
Recensies
Sales talk waar hij eigenlijk alleen zichzelf helemaal de hemel in prijst. Een hele dag: "Ik ik ik...". Had ik wat beter research gedaan, dan was ik niet geweest naar zijn "master class". Zoek zijn jaarrekening maar even op en je merkt meteen dat zijn bedrijven nog steeds niet gezond zijn. Eens je nog maar enige interesse toont via de telefoon wanneer ze jou vrijblijvend opbellen, hang je eraan meerdere sms'en / telefoon / mails. En zijn tarieven zijn van de pot gerukt, maar wees niet getreurd, natuurlijk zijn er super kortingen ! € 450 wordt € 45 en € 20.000 wordt € 6.000. Geen 2 keer nadenken voor je deelneemt. De locatie is hip en modern maar slecht bereikbaar. Gewoon niet doen. Enige pluspunt was de catering en de gezellige babbels met andere ondernemers. We hebben in ieder geval goed gelachen :- ps: indien je in zijn "val" bent getrapt en hebt ingetekend, hoef je me niet te contacteren, ik kan je niet helpen.
NDBA biedt je als klant én als werknemer op een atypische manier heel wat inzichten in zakelijke én persoonlijke groei. Als je je hiervoor openstelt en tot actie overgaat, zijn de resultaten fantastisch!
Mensen, opgelet!!! Ze bellen je op en stellen hun seminar voor, je zegt dat je GEEN enkele interesse hebt en toch sturen ze een factuur van 94 euro ! Dat is scam !
Super leerrijke ervaring. Mega veel bijgeleerd. Super harde vooruitgang gemaakt binnen mijn vennootschappen die ik niet had kunnen dromen. Dank u Nicolas !!
Ik ben zeer dankbaar voor alle praktische inzichten die ik tot hier toe al heb meegekregen. Ze zijn direct toepasbaar en zorgen voor een grote impact op mijn leven. Ik kijk uit naar het vervolg!
Net een seminarie gevolgd en ik vond dit zeer leerrijk! Goeie uitleg die direct toepasbaar is in de realiteit. Zeker een aanrader!
Net een super tweedaags seminar deelgenomen. Enorm leerrijke ervaring waarbij de toegepaste tips ook daadwerkelijk onmiddellijk resultaat opleveren. Dankuwel Nicolas en team voor deze snel toepasbare inzichten. Create the life you deserve
De Business Academy staalt uit, wat je effectief krijgt. Elke werknemer binnen het bedrijf is vriendelijk en uitermate gemotiveerd. Nicolas heeft een enorme kennis opgebouwd en dat siert hem als persoon. Nicolas is een echte gemotiveerde topper in zijn kennis en doelstellingen bereiken. In zijn videoboodschappen, opleidingen en uiteraard het plezier maken heeft hij mij volledig meegenomen. Ik kijk er volledig naar uit om als persoon te groeien en vooral samen te genieten van al deze leerrijke ervaringen.
Nicolas De Bruyn en zijn team zijn niets meer dan opdringerige verkopers zonder kennis van zaken. Ze praten over verkoop en winst als of ze het warm water hebben uitgevonden, maar eigenlijk leer je enkel dingen die je al in de middelbare school hebt gezien. Het grootste deel van de tijd gebruiken ze bovendien om je op een opdringerige manier te laten intekenen op één van hun volgende seminaries van 5000 euro! Als je je verkoopstechnieken wil bijschaven, raad ik je aan om eens te praten met een student marketing of een goed boek te kopen. Het zal je duizenden euro's minder kosten en vooral veel nuttiger zijn dan wat deze charlatans beweren je te "leren".
Nicolas helpt je groeien op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Zijn verfrissende en innovatieve mindset geeft je een nieuwe kijk op de zaken.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Nicolas De Bruyn met het openbaar vervoer


Outer Brakelsesteenweg 60 meter
39
Outer Brakelsesteenweg 60 meter
330
Outer Brakelsesteenweg 140 meter
39
Outer Brakelsesteenweg 140 meter
330
Ninove Preulegem 380 meter
32
33
36
39

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid