facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor New Mexico

New Mexico

Info

Margaritas, fajitas, buritos en quesadillas. Als het water je in de mond komt bij deze lekkere Mexicaanse gerechten, breng ons dan snel een bezoek.

Geschiedenis

Margaritas, fajitas, buritos en quesadillas. Als het water je in de mond komt bij deze lekkere Mexicaanse gerechten, breng ons dan snel een bezoek.

Elke maandag- tot donderdagavond staat er een extra kaart op onze tafels met kleinere gerechten: wraps, burgers, tapas,... Een snelle hap om tijdens drukke weekdagen toch even te kunnen genieten!



"Margaritas, fajitas, buritos en quesa- dillas. Als het water u in de mond komt bij deze authentieke en lekkere dagvers bereide Tex-Mex gerechten, stop dan even in dit fijne eethuisje en laat u meevoeren op een spannende en verrassend kleurrijke Mexican-foodtrip. Hier is het alle dagen Mexican-time en geniet u à la dolce far niente van het beste van de Mexicaanse keuken."
Adres: Muntstraat 32-34 , Leuven 3000, BE
Telefoonnummer: 016 20 74 45
Stad: Leuven
Route: Muntstraat 32-34
Postcode: 3000


Openingstijden

Maandag: 18:00-22:00
Dinsdag: 18:00-22:00
Woensdag: 18:00-22:00
Donderdag: 18:00-22:00
Vrijdag: 12:00-14:00
Vrijdag: 18:00-22:00
Zaterdag: 12:00-14:00


op zoek naar gerelateerd: new mexico albuquerque, santa fe new mexico, new mexico kaart, new mexico usa, new mexico bezienswaardigheden, new mexico stad, new mexico klimaat, new mexico city
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Cucaracha La Cucaracha 76 meter Erg lekker gegeten, en het is zeker een aanrader om een keer te eten. alleen een beet...
DONKI DONKI 239 meter Super lekkere burrito maar messy Wel wat geduld moeten hebben met stagair die niet w...
El Sombrero El Sombrero 592 meter Gezellig Mexicaans restaurant in het hartje van Leuven. Vriendelijke bediening gecomb...
Recensies
Eten was zeker ok maar prijs kwaliteit niet tevreden. Spuitwater 7 eur en is geen gesloten fles van merk maar kraantjeswater met bruis. Taco was zeer lekker maar 26eur overdreven …. Kip in burrito ok maar ook duur voor wat het is. Wel zeer vriendelijke bediening.Eten: 3/5
Heerlijk mexicaans gegeten, het personeel was vroendelijk en bekwaam. De sfeer was gezellig en het terras buiten zat helemaal vol, als je in de buurt bent is dit zeker een aanrader! Ze hebben lekkere tequilla als drankje bij de koffie na het etenEten: 5/5
Heel lekker gegeten. Porties zijn wel veel kleiner dan vroeger dus pak duurder geworden in verhouding. Heel vriendelijke bediening en gezellig kader Eten: 4/5
Vriendelijke ontvangst, maar wel jammer dat we niet in het gezellige gedeelte van het restaurant zaten vlakbij de deur , waar het een beetje trok . Het eten was heel lekker. Op het dessert , hebben we heel lang moeten wachten. Blijkbaar was er iets misgelopen bij de bestelling in de keuken. Maar we kregen ter compensatie, een koffie van het huis aangeboden. Welkom gevoel , was meer dan ok !
Heel lekker en super gezellige inrichting! Gevarieerde menukaart. Veel keuze voor vegetariërs. Leuk dat je zelf je menu kan samenstellen. Heel vriendelijke bediening! Enkel jammer dat de margarita niet in echte glazen met zoutrandje komt. Vegetarische menuopties: Gevarieerd en creatief!
New Mexico is zeker een aanrader!!!: Regelmatig ga ik eten in het restaurant en keer op keer word ik zeer warm onthaalt. Het personeel is altijd heel vriendelijk en zorgen voor een optimale service. Over het eten kan ik niks slecht zeggen, er is veel aanbod en is ook heel geschikt voor kinderen. ps: Als je langs gaat probeer dan zeker de cheesecake!
Gezellige sfeer, vriendelijke en correcte bediening, en natuurlijk lekker Mexicaans eten. Niet het goedkoopste restaurant van Leuven, maar nog betaalbaar en goede prijs-kwaliteit verhouding. Best op voorhand reserveren.
Ambiente mexicano bastante acolhedor e simpático. Bastante escolha nos pratos e tudo o que veio era picante e saboroso. Apenas a margarida e que deixou muito a desejar, parecendo mais um sumo que margarida e também deveria ter o habitual sal a volta do copo para um contraste delicioso.
Dit blijft een van de betere mexicaanse restaurants. De eigenaars hebben jarenlange ervaring en geven de flair om mensen te bedienen door aan hun zoon! Mooi om te zien. Het eten was wat we verwachten, lekker en van kwaliteit.
We zijn hier al meerdere keren komen eten, en altijd even lekker. Het eten is heerlijk, de bediening is super, we voelen ons hier altijd welkom en komen zeker snel terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid