facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Cucaracha

La Cucaracha

Info

Probably the best Mexican in Belgium!

ONLY RESERVATIONS BY CALLING 016/23.44.68
For catering contact us at [email protected]

Geschiedenis

Mexican Restaurant



"La Cucaracha & Q’bo zijn nu 1 restaurant geworden onder de naam Q’bo.Voor meer informatie bezoek ons op onze fb pagina of Instagram @qbo.leuvenOf zoek ons op Google op naam van Q’bo"
Adres: Tiensestraat 21 , Leuven 3000, BE
Telefoonnummer: 016 23 44 68
Stad: Leuven
Route: Tiensestraat 21
Postcode: 3000


Openingstijden

Maandag: 18:30-21:30
Dinsdag: 18:30-21:30
Woensdag: 18:30-21:30
Donderdag: 18:30-21:30
Vrijdag: 18:30-21:30
Zaterdag: 18:30-21:30


op zoek naar gerelateerd: la cucaracha tekst, la cucaracha lyrics, la cucaracha liedje, la cucaracha songtekst, la cucaracha vertaling, la cucaracha zwolle, la cucaracha youtube, la cucaracha menu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
New Mexico New Mexico 76 meter Eten was zeker ok maar prijs kwaliteit niet tevreden. Spuitwater 7 eur en is geen ges...
DONKI DONKI 305 meter Super lekkere burrito maar messy Wel wat geduld moeten hebben met stagair die niet w...
El Sombrero El Sombrero 629 meter Gezellig Mexicaans restaurant in het hartje van Leuven. Vriendelijke bediening gecomb...
Recensies
Erg lekker gegeten, en het is zeker een aanrader om een keer te eten. alleen een beetje jammer dat je niet kan pinnen. Maar in de buurt is een pinautomaat. Verder zeker de moeite waard.
Heerlijk Mexicaans restaurant, waar het eten naar uw smaak gekruid kan worden. Zeer goede en uiterst vriendelijke service.
Super lekker!! Kleine kaart maar dat maakt het kiezen veel gemakkelijker. Chille bediening. Wij komen hier nog!
Worst experience ever! Slechtste ervaring ooit! De meest vreselijke bediening gehad vanavond met op de koop toe een roepende chef temidden van het hele restaurant nadat we om een toegift vroegen omdat we 1,5u gewacht hadden op ons eten! Blijkbaar waren de nacho's van 9 euro ook gewoon Doritos chips met een sausje. Onaanvaardbaar om op deze manier behandeld te worden. Ook niet mogelijk om met de kaart te betalen. Restaurantbezoek wordt TEN STELLIGSTE AFGERADEN.
Vrij leuk restaurantje waar vrijwel alles fout loopt. Van het opnemen van de bestelling tot aan de enorme wachttijd voor het eten. Als je vraagt hoelang het eten nog wegblijft krijg je de raad nog een voorgerecht te bestellen. Zowel het voorgerecht als het hoofdgerecht is vrij schaars, in onze groep had niemand genoeg gegeten. Ik heb 2 keer 4stuks tortilla bijgevraagd en ik kreeg er telkens 2. Hierdoor was mijn eten koud toen ik mijn laatste tortilla binnenspeelde. Ik zou hier nooit nog een voet binnen zetten. Absoluut niet zoals het hoort!
Vrij beperkte keuze op de menukaart. Het assortiment van voorgerechten Antojitos Mixtos was oké, maar werd lauw geserveerd. Ook de hoeveelheid liet toch wel wat te wensen over. De hoofdschotel Chili con Carne was niet echt speciaal én eveneens lauw. In deze moderne tijden kan je hier niet met een betaalkaart betalen! We kregen nogal botweg te horen dat we maar even geld uit een automaat moesten gaan halen. Niet voor herhaling vatbaar wat mij betreft.
Het eten is prima, maar de service van de chef is echt ondermaats. Er was nog maar 1 van de 4 vegetarische gerechten en het heeft 1.5 uur geduurd voor ze ons hiervan op de hoogte brachten. De keuken was zeer grof toen we hiervoor om compensatie vroegen. Hier komen we nooit meer terug!
Een jaar geleden ben ik hier al eens geweest. De burrito pollo avocado was toen overheerlijk. Deze keer was er bijna geen avocado te bespeuren en zat er zowaar koriander in het gerecht, waardoor er toch wel een dreftsmaak in mijn mond kwam. De rest was wel lekker, maar niet meer zo watertandend gelijk vorige keer. Bediening was ook wat traag, we hebben meer als een uur gewacht op het eten. De nacho's zijn zeker een aanrader, zo lekker. Mijn vriend vond de fajita's super, alleen mocht het wat meer zijn.
Best restaurant in town! Ik kom op veel plaatsen om te eten in heel Europa, maar dit restaurant is gewoon super als het om eten, bediening en vriendelijkheid gaat. Vriendelijke medewerkers, top kok en vlotte bediening. Je moet dus niet altijd de negatieve beoordelingen geloven, maar ga zelf gewoon eens proberen, echt! Ik kom hier al 25 jaar en nog NOOIT een slechte ervaring gehad. Als ik zeg dat ik een grote eter ben, dan overdrijf ik niet, toch ga ik hier buiten met de broeksriem open. ;- Mijn lievelingsrestaurant ook al heb ik in sterrenrestaurants gegeten. Sommige mensen snappen het concept niet helemaal, het is typisch en authentiek Mexicaans, dus nee, in Mexico spreekt men ook geen Nederlands tegen je. ;- Laat de buitenlandse student toch ook iets bij verdienen in Leuven aub La Cucaracha team, doe zo verder!
Zowel het eten als de cocktails waren lekker. Wel 1,5 u moeten wachten en dan nog te horen krijgen dat het onze eigen schuld was. We waren zogezegd op iemand aan het wachten, terwijl we duidelijk gezegd hadden dat die vrijwel zeker niet ging komen en ze dus niet moesten wachten. Ook de akkoestiek is er barslecht en de prijs wat aan de hoge kant. Meer dan 40 euro betaald, maar voor wie veel tijd en geld heeft wel een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid