facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor NaturElle

NaturElle

Info

Neem alvast een kijkje op onze webiste. Daar vind je alle info over welke producten wij gebruiken en verkopen, onze behandelingen alsook onze prijzen.

Geschiedenis

Het woord zegt het zelf! Naturelle of anders gezegd... Natuurlijk.
We gaan ons vooral richten op natuurlijke producten. Natuurlijke producten bevatten mineralen, kruiden, oliën of extracten die geproduceerd zijn zonder synthetische pesticiden of genetisch gemodificeerde ingrediënten. De bekende schadelijke stoffen zijn parabenen en SLS. Bij deze schadelijke stoffen kunnen bij sommige mensen hun huid bepaalde reacties gaan ontwikkelen zoals exceem of irritaties.

Niet alleen haalt onze huid er voordelen uit maar gaan we ook een handje bijdrage aan de natuur. De natuur wordt minder belast en er komen geen bestrijdingsmiddelen in het milieu.
Onze huid, die het grootste orgaan van ons lichaam is, krijgt dan ook heel wat te verduren in het dagelijkse leven. Denk maar aan water, kou, chemicaliën, zonneschijn,... Dus is het belangrijk onze huid goed te verzorgen.



"Het woord zegt het zelf! Naturelle of anders gezegd... Natuurlijk.We gaan ons vooral richten op natuurlijke producten. Natuurlijke producten bevatten mineralen, kruiden, oliën of extracten die geproduceerd zijn zonder synthetische pesticiden of genetisch gemodificeerde ingrediënten. De bekende schadelijke stoffen zijn parabenen en SLS. Bij deze schadelijke stoffen kunnen bij sommige mensen hun huid bepaalde reacties gaan ontwikkelen zoals exceem of irritaties.Niet alleen haalt onze huid er voordelen uit maar gaan we ook een handje bijdrage aan de natuur. De natuur wordt minder belast en er komen geen bestrijdingsmiddelen in het milieu.Onze huid, die het grootste orgaan van ons lichaam is, krijgt dan ook heel wat te verduren in het dageli"
Adres: Vogelzangwijk 24, 3190 Boortmeerbeek
Telefoonnummer: 0495196617
Stad: Boortmeerbeek
Route: Vogelzangwijk 24
Postcode: 3190



op zoek naar gerelateerd: Spray tan Boortmeerbeek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Belle & Beau Beautylounge Belle & Beau Beautylounge 1 km 015/52.53.22
Maison.BeauT Maison.BeauT 1 km Zeer vriendelijke en professionele dame, echt dik in orde
Beau-T Beau-T 4 km Een zeer goede behandeling, een zeer professionele en lieve dame! Ik heb goed van gen...
Recensies
Altijd super tevreden! Hopelijk snel terug open
Vriendelijke ontvangst, fantastisch in kleuringen. Helemaal een aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid