facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beau-T

Info

Schoonheidssalon Beau-T in Hever (Boortmeerbeek) is geen groot en onpersoonlijk schoonheidscentrum, maar een gezellige en huiselijke eenmanszaak waar u even tot rust kan komen ver weg van alle dagelijkse drukte en stress.

Geschiedenis

Mijn doelstelling is om u te laten genieten van professionele schoonheidsbehandelingen in een ontspannend en relaxerend kader.

Adres: Pater Damiaanstraat 2, 3191 Boortmeerbeek
Telefoonnummer: 0498/594034
Stad: Boortmeerbeek
Route: Pater Damiaanstraat 2
Postcode: 3191


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Schoonheidssalon Kampenhout, Pedicure Boortmeerbeek, NaturElle boortmeerbeek, Prijzen gelish behandeling, Blossom Beauty, MINT Boortmeerbeek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Belle & Beau Beautylounge Belle & Beau Beautylounge 2 km 015/52.53.22
Maison.BeauT Maison.BeauT 3 km Zeer vriendelijke en professionele dame, echt dik in orde
NaturElle NaturElle 4 km Altijd super tevreden! Hopelijk snel terug open
Recensies
Een zeer goede behandeling, een zeer professionele en lieve dame! Ik heb goed van genoten!
Supervriendelijke dame die magische handen heeft. Zeer professionele behandelingen in een verzorgd en rustig kader. Ze weet echt wel wat ze doet en laat je volop genieten. In een woord, een TOP adres !
Afspraken maken kan ook via sms. Gaat héél vlot. Verzorging is super. Je komt ontspannen buiten met mooi verzorgde nagels .
Gemoedelijk, bijna huiselijke sfeer. Pedicure doet na al die jaren iets meer recht aan wat ik jaren verborgen hield. Aanrader!
Snelle en vriendelijke ontvangst.
Fantastische workshop - aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid