facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor N-C-M grondverzetmachines

Info

Uw partner in verhuur - verkoop - herstellingen van grondverzetmachines.



"De betrouwbare partner voor de verhuur en verkoop van grondverzetmachines, bobcats, hoogwerkers, minigravers, midi gravers en nog zoveel meer.Dealer van Knikmops en Takeuchi"
Adres: Westmeerbeeksteenweg 46, 2221 Booischot, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 015/24.73.92
Stad: Booischot
Route: Westmeerbeeksteenweg 46
Postcode: 2221


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Minigraver 1500 kg, Verhuur grondverzetmachines, Wim Verhuur, De Ryck Verhuur, Minigraver huren Antwerpen, Verhuur Heist-op-den-Berg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gedimat De Roover & Zonen Gedimat De Roover & Zonen 4 km Vriendelijke vlotte service. Grote stock.
Recensies
Opgelet als je huurt voor een weekend, ze schrijven op de website weekend tarief, maar ze rekenen dagtarief als je er meer dan 8 uur per dag mee rijdt! Bij de collega's in het verleden was dit niet zo, dus dit was voor ons geen fijne verrassing.
Aangenaam verrast vandaag door de zeer degelijke en professionele service! Waar we vandaag op onze werf in Duitsland in panne stonden met een eigen machine, stond er 3 uur later een technieker ter plaatsen om ons verder te helpen! Nogmaals dikke Merci!
Het is altijd fijn samenwerken met NCM. De machinerie komt tijdig toe en de leveringen zijn altijd correct. Het maakt het werken gemakkelijker. Vele groetjes De Tuinfabriek
Vorig weekend huurden we een minigraver bij NCM. Het eerste contact verliep vlekkeloos en we waren initieel dan ook zeer enthousiast. We dienden de minigraver zondagavond terug te brengen maandag was een feestdag. Aangezien de firma op dat moment uiteraard gesloten was, dienden we te bellen en openden ze de poort vanop afstand. In goed vertrouwen lieten we de minigraver in uitstekende staat achter. Vijf dagen later krijgen we tot onze grote verbazing de afrekening waarop we een kapotte werklamp aangesmeerd krijgen voor € 114,00 excl. btw. We kregen geen kans om dit te betwisten aangezien ze zelfs te onbeschoft zijn om op mails te antwoorden en/of terug te bellen. Wat de gedachtegang is, is me een raadsel. Particulieren zijn slechts éénmalige klanten en kunnen we in het zak zetten? Samen met de overtuiging dat klanten toch geen advocaat nemen voor € 114,00 waarschijnlijk. Iets dat je huurt laten controleren op schade waar je niet bij bent, is een absolute no go. Dat is de les voor ons. Degoutant. één keer en nooit meer dit bedrijf.
Zeer tevreden over de service die dit bedrijf ons biedt.. zo is het aangenaam werken.
Fantastische partner om mee samen te werken! Vriendelijk, behulpzaam en bovenal machines van topkwaliteit. Na toch al verschillende keren, van verschillende tonnage gehuurd te hebben kan ik zeggen dat wij nog nooit een verouderde of minder goed werkende machine geleverd kregen. NCM is voor ons een leverancier die vlot meewerkt aan onze projecten. De prijzen zijn super! Kortom een absolute aanrader!
Voor onze wintersnoeiwerken en aanleg van onze petanquebaan hebben we diverse machines gehuurd bij ncm. Prima service, strakke leveringen, en correcte prijzen. Vanaf nu is ncm voor al onze tuinwerken onze ´hof´leverancier !
S’ochtendsvroeg om 6:00 uur laden van vrachtwagen door een chauffeur die er niet mee kan werken duurde een half uur in een woonwijk…… alsjeblieft, ga pakketjes brengen ipv van dit werk als je het niet kunt
Machine in top staat! Service verre van aan te bevelen! Prijs telefonisch afgesproken en achteraf meer moeten betalen!
zeer goede machineknikmops, handig in gebruik, zeer degelijke uitleg over werking machine, vriendelijke mensen x zowel de chauffeurs als mensen op bureel, prijs/kwaliteit zeer goed, een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid