facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gedimat De Roover & Zonen

Gedimat De Roover & Zonen

Info

De Roover & Zonen biedt u alle mogelijke bouwmaterialen van de beste kwaliteit aan zeer interessante prijzen. Of het nu een nieuwbouw of een kleine verbouwing betreft, u vindt er steeds wat u nodig heeft!

Geschiedenis

De Roover & Zonen biedt u alle mogelijke bouwmaterialen van de beste kwaliteit aan zeer interessante scherpe prijzen. Of het nu een nieuwbouw of een kleine verbouwing betreft, u vindt er steeds wat u nodig heeft!




Onze voorraad bouwmaterialen is zeer uitgebreid en wordt voortdurend aangevuld met de nieuwste en beste producten die de markt te beiden heeft.
Onze magazijniers staan steeds voor u klaar wanneer u kiest de materialen zelf af te halen tijdens onze ruime openingsuren. Een vlotte levering is echter ook steeds een mogelijkheid. Een team ervaren chauffeurs staat hiervoor ter uwer beschikking. De vrachtwagens zijn uitgerust met loskranen die de goederen kunnen afzetten daar waar u het wenst.
Naast de honderden voorraadproducten kunnen wij u ook helpen met de meest gespecialiseerde materialen voor de efficiënte vakman.

Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende offerte voor heel uw woning!

Adres: Schrieksesteenweg 160, Booischot, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 015233110
Stad: Booischot
Route: Schrieksesteenweg 160


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:00
Dinsdag: 07:00 - 18:00
Woensdag: 07:00 - 18:00
Donderdag: 07:00 - 18:00
Vrijdag: 07:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Gedimat webshop, De Roover Pijpelheide openingsuren, Gedimat Aartselaar, De roover isolatie, De Roover hout, De Roover Willebroek, Bouwmaterialen in de buurt, De Roover politiek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
N-C-M grondverzetmachines N-C-M grondverzetmachines 4 km Opgelet als je huurt voor een weekend, ze schrijven op de website weekend tarief, maa...
Recensies
Vriendelijke vlotte service. Grote stock.
Zoals hun slogan "waar een klant nog een klant is"
Zeer klantgerichte familiezaak met correcte prijzen. Altijd bereid om info te geven en de klant zo goed als mogelijk te assisteren. Al 15 jaar een tevreden klant. Jurgen B.
Goeie service, communicatie,etc
Ondanks de drukte helpen ze je zeer snel en correct verder
Zeer vriendelijke mensen
Vriendelijk en correct
Vriendelijke en professionele bediening!
Vlot vriendelijk en behulpzaam!
Steeds wordt je hier weer fantastisch geholpen. Toffe mensen en met kennis van zaken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid