facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Myhotel

Myhotel
Adres: Rue Devant les Grands Moulins 25, 4960 Malmedy, België
Telefoonnummer: 080 78 00 00
Staat: Région Wallonne
District: Liège
Stad: Malmedy
Route: Rue Devant les Grands Moulins
Huisnummer: 25
Postcode: 4960


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Le Jardin Fleuri Le Jardin Fleuri 414 meter Heel mooi hotel met unieke sfeer. Zeer comfortabele kamers met ruime badkamer.nEn voo...
Hostellerie Trôs Marets Hotel Hostellerie Trôs Marets Hotel 3 km Heel schoon was het niet vooral de slaapkamers veel stof. De douches waren niet helem...
Recensies
In de Jr. suite verbleven. Mooie kamer, niet al te ruim voor een Jr. suite en de kosten. Ontbijt was goed. 2 uur wellness was inclusief bij Jr. suite. Tip: kies een kamer aan de achterkant van het hotel, gasten niet hotel gasten van het restaurant maakten in de late avond tijdens ons verblijf veel herrie tijdens hun vertrek toeteren, hard optrekken, hard praten en schreuwen. Personeel was “functioneel beleeft”, voelde niet oprecht. Personeel dat in contact komt met gasten zou op zijn minst Engels moeten kunnen spreken, dit was lang niet altijd het geval.
Mooie kamers, net en worden elke morgen door het onderhoudsteam proper gemaakt. Zeer vriendelijk personeel. Je kan welness reserveren. De welness is ook heel netjes. Er is een binnenzwembad, sauna, stoombad. Zeer lekker ontbijt, gezellige loungebar en de keuken van het restaurant is voortreffelijk. Het hotel ligt op wandelafstand van het centrum van Malmedy. Tijdens deze kerstperiode heel gezellige kerstsfeer.
Vriendelijk personeel. Kunnen Nederlands o.a.nLekker zwembad voor 19pp en sauna. De kamers zijn super. Waar ik zelf altijd als gierige Hollander blij van wordt, is als men zegt vul zelf je koelkast. Geen bizarre minibar kosten. Restaurant was ik niet savonds. Ontbijt is in orde. Lekkere bier winkels op korte afstand en een Colruyt. Wat wil je nog meer.
Goed en nieuw hotel op wandelafstand van centrum Malmedy. Kamers zijn net en ruim, aangename badkamer met leuke producten. Ontbijt is zeer lekker! Ook de service is vriendelijk. De fitnessruimte is klein en bestaat enkel uit 3 cardiotoestellen en 1 krachtmachine. Goed hotel, maar geen 5 sterren omdat de prijs per nacht te hoog is in verhouding voor wat je krijgt.
Modern hotel op een paar minuten wandelen van het centrum van Malmedy. Mooie kamers van alle luxe voorzien. Het ontbijt is lekker en redelijk uitgebreid. De plaats waar het ontbijt wordt geserveerd is heel open en lichtrijk dit was echt een meerwaarde, heel mooi om te zitten en je dag te starten. Verder is er een gezellige bar en een heel mooi buitenterras. Voor ons zeker een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid