facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hostellerie Trôs Marets Hotel

Hostellerie Trôs Marets Hotel
Adres: Rte des Trôs Marèts, 4960 Malmedy, België
Staat: Région Wallonne
District: Liège
Stad: Malmedy
Route: Route des Trôs Marèts
Postcode: 4960


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Le Jardin Fleuri Le Jardin Fleuri 2 km Heel mooi hotel met unieke sfeer. Zeer comfortabele kamers met ruime badkamer.nEn voo...
Myhotel Myhotel 3 km In de Jr. suite verbleven. Mooie kamer, niet al te ruim voor een Jr. suite en de kost...
Recensies
Heel schoon was het niet vooral de slaapkamers veel stof. De douches waren niet helemaal naar toebehoren. De dag voor dat we weg gingen mochten we niet meer in de jacuzzi ivm het schoonmaken voor de volgende gasten, heel apart wij betalen uiteindelijk ervoor! Laaste dag om de ronde te maken niemand die Engels praat er werd maar wat opgeschreven. Je betaald 1800 euro borg hou er rekening mee dat je je borg helemaal kwijt bent aan: electrische tijd, verwarming van de zwembad jacuzzi en sauna. De droger werkt voor geen meter na 3x aanzetten toen pas de kleding droog.. wc's bij de wasmachine waren heel vies niet schoongemaakt. Sommige bedden kunnen ook een nieuwe matras gebruiken.
Om niet gelijk negatief te beginnen een heel mooi huis met zwembad. Kamers ruim met badkamer. Sommige kamers alleen bad en moest je de douche kop vast houden om te douche. De service is drama ze verdommen het om engels te praten en met het afsluitrondje heel onduidelijk. Vuilnisbak puilde uit terwijl je daar 70 euro voor betaald voor een weekje. Donderdag rond 14.00 kwamen er onverwachts 2 mannen langs met de mededeling dat ze de jacuzzi kwamen legen en wij er niet meer in mochten‍ je betaalt daar gewoon voor. Vooraf als je daar komt 1800 aftikken en ga er maar van uit dat je daar niks meer van terug krijgt. Geen stofzuiger en dwijl te bekennen daar dus met een half uit elkaar gevallen bezem het huis een beetje netjes houden, dat is vrij lastig met 11 kinderen en 13 volwassenen. Wij komen hier niet meer terug.
Mooi huis. Goede en mooie slaapkamers. Wel waren een aantal badkamers zonder douche stang en moest je de douchekop zelf vast houden.
Perfect voor een ontspannend weekend met vrienden. Super gîte, zeer comfortabel en erg groot!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid