facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Moving Chefs

Moving Chefs

Info

- -More info coming soon!- -

Fine Dining Foodtruck | Catering On Demand

Adres:
Stad: Nieuwpoort



op zoek naar gerelateerd: Foodtruck Festival Kortessem, Foodtruck Festival Kampenhout, Foodtruck Festival Borgloon, Foodtruck Festival Lummen, Foodtruck Festival Heusden-Zolder, Wellen Foodtruck, Foodtruck Festival as, Foodtruck Festival 16 juli
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FOOD Caravan FOOD Caravan 3 km Koek op stok: Traditionele Hongaarse lekkernij, die meer dan 100 jaar oud is.Dit is t...
Recensies
De coctails en eten zijn hier echt lekker. We hebben heel wat van het menu geprobeerd. Hier kan je echt een avond vullen met gerechtjes te sharen. Heel wat vegan optie's die even lekker zijn als de niet vegan optie's. Binnen en buiten kan je gezellig tafelen. Enkel de boodschap wanneer iets op is kan wat beter over gebracht worden. Maar gelukkig hebben ze zich achterna dan herpakt en hebben we de avond goed kunnen afsluiten met twee lekkere vegan desserts. Ontdekking van de avond: -coctail: jamaican nail - tapas: vegan samosa de bermuda -desert: oreo bombs Vegetarische menuopties: Tal van vegetarische opties. Want heel wat vegan opties
2022-06-20 We waren nieuwsgierig naar de "American Feel Good" keuken en gingen er lunchen. Als voorgerechten: de BBQ smoked Spareribs @14€ en de Nachos Veracruz @13€. We hadden bij de nachos liever de zure room niet over de warme chili con carne gehad, gezien die room snel smelt en zo het gerecht te vloeibaar maakt en de smaak van de chili afvlakt. De ribbetjes waren te lang aan het been bewaard na het voorbakken. Beide gerechten wel OK en flinke porties... Als hoofdgerechten: gegrilde gambas @21€ en een steak van 250g bleu-chaud gebakken @19€. De gambas konden o.i. iets meer kruiding gebruiken. De mooie portie steak was perfect gebakken en had een lekkere vleessmaak. De bijgerechten: lekker krokante frietjes @2.75€, patatas bravas @2.75€ en coleslaw @2.75€. De koolsla kon extra "opmaak" gebruiken. Als dessert een lekkere kaastaart @7.5€ voor de eega en voor mezelf een prima Amerikaanse whiskey Hudson Manhattan Rye @14€ als digestief op aanraden van de ober, waarvoor dank! De bediening is vriendelijk en behulpzaam. We hebben smakelijk geluncht met een prima kwaliteit/prijs-verhouding. 2022-06-10 Vriendelijke bediening, veel lokale bieren en weinig klassieke. We kozen een "Heroes Amazing Blond" uit Nieuwpoort. Die was OK maar voor mij iets te zoet en te weinig bittertjes in de afdronk. Druk beklant tijdens de markt vrijdag en het mooi weer!
We kwamen om 20u45 op een vrijdagavond, 24graden maar we mochten niet gaan zitten omdat de keuken toe was. Terwijl er net 2 burgers bediend werden, jammer.. maar zag er wel lekker uit!Eten: 3/5
Een heel fijn restaurant met een oprechte en aangename bediening. Je hebt keuze uit verschillende voorgerechten die op de tafel gezet worden om te delen. Er is een uitgebreide keuze van cocktails en mocktails. Er zijn zowel gerechten voor de liefhebbers van vlees, vis als de veganist. De open keuken zorgt ook voor een extra sfeer en dat je het enthousiasme en de passie van het personeel in de keuken kan merken tot aan de tafel. Ook de ruimte tussen de verschillende tafels was bijzonder aangenaam. Dit is echt een aanrader voor iedereen. Ook gezinnen met kinderen kunnen hier terecht. Bij een hoofdgerecht voor de kinderen zat steeds een kinderijsje inbegrepen. Een mooie samenwerking tussen de bediening was ook fijn om te zien, een echte aanrader.
Dit is een van mijn belangrijkste reviews die ik ooit zal schrijven dus hier komt het. We kwamen om 18h binnen het restaurant en werden verwelkomt door de hoofdchef. Hij was een zeer vriendelijke man en hij liet ons zien waar we moesten zitten. Toen we gingen zitten zagen we pas hoe mooi het restaurant was!! De comfort en het uiterlijk was regelrecht prachtig! De lampen,stoelen,tafels. Ook het personeel is super vriendelijk en komt regelmatig langs om te vragen of alles naar wens is! Het drinken: de keuze van drank is ongelooflijk veel, er is zoveel om te drinken dat je bijna niet weet wat je moet drinken! Ik had een cocktail genaamd ice tea, deze was super lekker maar ook super sterk. Mijn vriendin had een drankje met eiwit die ook super lekker was, maar je moet er voor zijn! Nu het eten: het moment dat het eten aankwam was ik werkelijk waar sprakeloos. Ik heb in verschillende landen steak gegeten, Polen, Frankrijk, Spanje, Nederland,België... Bij de duurste en goedkoopste. Maar deze steak was fan-tas-tisch. De steak was in compleet met de saus en de salade met frietjes super lekker. Dat zorgde ervoor dat dit de beste grillhouse is waar ik ooit gegeten heb, wat heel veel restaurants fout doen, doen zij perfect omdat ze op alles een perfecte focus zetten en niet enkel op het vlees zelf. Uitgebreide keuze van salades, frietjes, sauzen. Al die dingen maken een steak gerecht fantastisch, die combinatie zorgde er voor dat dit DE beste restaurant is waar ik ooit gegeten heb! Dessert: mijn vriendin pakt altijd een moelleux, dit was voor mij een eerste keer dat ik dit at. Maar ik moet zeggen. Ik was er verliefd op. De smaak was fantastisch zeker met de combinatie met het aardbeienijs! Het smolt net in je mond, heerlijk! Samenvatting: dit is een van de beste restaurant waar je kan eten, de combinatie met de sfeer,personeel en voedsel is fantastisch, menu is uitgebreid en er wordt op elk gerecht, klein of groot een immense focus gezet! Dit is 100% een van de grootste aanraders voor mij!! Ik zal zeker en vast terug komen elke keer als ik een steak of hamburger wil komen eten in nieuwpoort!!
er was een gezellige aangename sfeer, lekkere cocktail gedronken. de gegrilde tonijnsteak was heel lekker. vers slaatje en de mashed potatoos waren is iets anders en heel smaakvol. de verwenthee was een mooie afsluiter van de avond.
Heel lekker 'food sharing' in een leuke sfeer en tof concept. Een aanrader op de markt van Nieuwpoort!Eten: 5/5
Heeeeeeeeeerlijk gegeten bij sjefs. We aten verschillende tapas en bij alles was er net dat tikkeltje extra waardoor alles super lekker was. De chef doet het met hart en ziel en dat merk je op je bord. Gezellig interieur en zeer vriendelijke en vlotte bediening. Een echte aanrader. Wij komen zeker terug. Vegetarische menuopties: De chef weet exact wat veggie/ vegan is en Heel veel op de kaart kan vegetarisch/vegan gemaakt worden. Ze doen dit met plezier en het is heerlijk.
Top adresje! Super lekker eten, lekkere wijn en desserts zijn subliem. Nog nooit zo een lekker dessert gegeten. Komen hier zeker terug elke keer we naar Nieuwpoort komen en dat is veel .
Vandaag een heel lekkere hamburger en bijzonder lekkere patatas bravas gegeten. We kwamen vrij laat toe, met grote honger ... en werden gelukkig snel en heel vriendelijk en tof bediend. Als we nog eens in Nieuwpoort zijn,komen we zeker terug. Een echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid