facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FOOD Caravan

FOOD Caravan

Info

Koek op stok: Traditionele Hongaarse lekkernij, die meer dan 100 jaar oud is.Dit is te danken aan zijn perfecte smaakharmonie en de heerlijke geur.

Geschiedenis

Wij streven ernaar dat iedereen die Nieuwpoort bezoekt en trek krijgt in een lekker etentje of gebakje, krijgt het bij ons. Hopelijk zal hij zich behalve de mooie herinneringen ook deze lekkernijen herinneren.
Ons aanbod:
- Koek op stok: Traditionele Hongaarse lekkernij, die meer dan 100 jaar oud is. Deze koek werd in 2015 Hungaricum en werd op de Wereldtentoonstelling van Milaan tot de lekkerste koekje gekozen. Dit is te danken aan zijn perfecte smaakharmonie en de heerlijke geur. Dit koekje wordt ter plekke, vers bereid.

Gerecht:
- Hot-dog. We streven naar snel en makkelijk te bereiden en lekkere sandwiches. Later zullen we ook aan de locale, traditionele wensen ook voldoen.
- Frisdranken: dranken in blik en fles.
-IJs: Italiaans ijs in hoorn of in bekertje.
-Koffie: van bijzonder koffiemengsel.
-Gebakken: Versgebakte producten van de Hongaarse Fornetti Kft.

Adres: Nieuwpoort, 8620 Nieuwpoort
Telefoonnummer: 0466253184
Stad: Nieuwpoort
Route: Nieuwpoort
Postcode: 8620



op zoek naar gerelateerd: De Viertorre Nieuwpoort menukaart, het kompas, nieuwpoort menukaart, Brasserie De Viertorre, Kompas Camping Nieuwpoort openingsuren, Restaurant Camping Kompas Nieuwpoort, Kompas Camping Nieuwpoort WiFi, Pasar Camping Nieuwpoort, Kompas Camping Nieuwpoort wateroverlast
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Moving Chefs Moving Chefs 3 km De coctails en eten zijn hier echt lekker. We hebben heel wat van het menu geprobeerd...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid