facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Moochie Frozen Yogurt Mechelen

Moochie Frozen Yogurt Mechelen

Info

Frozen yogurt is een verfrissend en gezond alternatief voor roomijs. Gemaakt van verse, magere, biologische yoghurt. Combineer met je favoriete toppings.

Geschiedenis

Frozen yogurt - letterlijk bevroren yoghurt - is een verfrissend en gezond alternatief voor roomijs. Onze frozen yogurt is gemaakt van verse, magere, biologische yoghurt die ter plaatse in de winkel wordt bevroren op het moment van je bestelling. Vervolgens wordt de yoghurt geserveerd met allerhande toppings zoals versgesneden fruit, chocolade, granen, noten, koekjes of snoep. En afgewerkt met een gratis sausje. Je combineert volledig naar eigen wens en creëert zo je eigen, unieke 'moochie'.

Onze frozen yogurt bevat 0% vet, een verlaagde dosis suiker, veel calcium én de nodige levende yoghurtbacteriën die zo goed zijn voor ons lichaam en ons verteringsstelsel. Combineer dit met versgesneden fruit en je krijgt er nog een portie vitamines bovenop!

Frozen yogurt is dus een perfect, calorie-arm tussendoortje, een heerlijk dessert, een fris ontbijt of een ideale lichte lunch. Dit alles zonder schuldgevoel.



"Moochie Frozen Yogurt is een verfrissend en gezond alternatief voor roomijs. Gemaakt van magere, biologische yoghurt. Combineer met je favoriete toppings."
Adres: ijzerenleen 1, 2800 Mechelen (stad)
Telefoonnummer: +32468274420
Stad: Mechelen
Route: ijzerenleen 1
Postcode: 2800


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 20:00
Dinsdag: 11:00 - 20:00
Woensdag: 11:00 - 20:00
Donderdag: 11:00 - 20:00
Vrijdag: 11:00 - 22:00
Zaterdag: 11:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Moochie frozen yoghurt recept, Is frozen yoghurt gezond, Frozen yoghurt voedingswaarden, Moochie toppings, Moochie franchise, Moochie instagram, Moochie contact, Frozen yoghurt smaken
Recensies
heerlijk bevroren yoghurt! Lekker veel keuze van toppings, maar er mogen wel wat meer smaken van de yoghurt zelf zijn. Vooral de passievrucht-smaak is echt fantastisch! Maar het is wel wat duur voor wat het is... Maar voor de rest is het een fantastische zaak!!!
Vriendelijke bediening, veel ijs in je potje, lekker en gezond!
Zaterdag 29/4 omstreeks 15:00 Vrouw achter de toog was heel onvriendelijk tegen haar mannelijke collega. Hij gaf haar een compliment op hoe mooi het potje dat ze gemaakt had was waarop ze het nodig vond om heel aanvallend te antwoorden. Totaal ongepast/onnodig en gewoonweg degoutant. De sfeer was verpest.
Lekker, vriendelijke bediening, voldoende snel, ook wanneer er veel volk staat. Dessertjes zijn er nu ook, maar wanneer het te druk is, kan je deze niet altijd verkrijgen.
Topservice Lekker Hij kent onze bestelling al van buiten
Ik kwam hier met mijn vrouw en bestelde een Amerikaanse pannenkoek ze waren niet eens lekker en veel te duur voor de hoeveelheid.
Altijd vriendelijke bediening en lekkere ijsjes/smoothies
De frozen yogurt is heel lekker .
Vriendelijke personeel en lekkere strawberry bubble tea.
Heerlijke ijsjes en ik word altijd vriendelijk en vrolijk geholpen!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Moochie Frozen Yogurt Mechelen.

Mechelen bevroren yoghurt winkel

openingstijden, locatie, vervoer. ijzerenleen 1 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Moochie Frozen Yogurt Mechelen adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Moochie Frozen Yogurt Mechelen. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Moochie Frozen Yogurt Mechelen delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid