facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Monsieur Dam

Monsieur Dam

Info

Monsieur Dam is a cozy place to enjoy happy healthy food with happy people!

Geschiedenis

Comptoire Lunch - Fait maison

Adres: Rue du Trône 12 Troonstraat 12 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 02 503 03 05
Stad: Brussel
Route: Rue du Trône 12
Huisnummer: Troonstraat 12
Postcode: 1000


Openingstijden

Maandag: 07:30-16:00
Dinsdag: 07:30-16:00
Woensdag: 07:30-16:00
Donderdag: 07:30-16:00
Vrijdag: 07:30-16:00

Recensies
Top place top chef. Heeft gewerkt bij chalet de la foret zegt fus genoeg
Een saladebar met een uitstekend menu: licht en karaktervol. Voor ontbijt, lunch enz. Modieuze keuken: groenten, natuur, biologisch. Lekker en heel gezond. De bieren! Mmmm... Ruime keuze aan kraftbieren. Recent geopend etablissement. Ziet er goed uit. Vriendelijke sfeer.
Zeer hartig eten met verschillende gezonde opties voor vegetariërs en alleseters, allemaal vers bereid. Damien de eigenaar is erg vriendelijk. Uitstekend voor een snelle lunch of om te ontspannen in een leuke sfeer.
Ik zou verliefd kunnen zijn op Monsieur Dam. Of in ieder geval bij zijn lunchsalades. U kunt uw salade in drie mogelijke maten samenstellen uit een set ingrediënten. Dit is gezond, vers en perfect gekruid - geen doorsnee saaie afhaalsalade. De quinoa tabouleh is misschien wel de beste die ik ooit heb gehad. Bovendien is de plaats stijlvol en de man achter de balie is supervriendelijk.
Vallen ! De plaats is gezellig, het menu is gezond en smakelijk en de ontvangst is warm. Speciale vermelding voor de Carrot Cake en de Moelleux au Chocolat, die absoluut geprobeerd moeten worden.
Zeer goed eten voor een snelle lunch. U kunt ter plaatse eten of meenemen. Alles is huisgemaakt. Ook vegetarische gerechten.
Een klein stukje paradijs verscholen in een ultrastedelijk deel van Brussel. Verse en kwaliteitsproducten ik raad de falafels aan ;- nog een laatste poging aan de verwarming en een lang leven toegewenst aan meneer Dam
Gezellige plek, goede producten. Perfecte plek voor een ontbijt of een lunch
Alleen goed, van salades tot sandwiches, voor lunch ter plaatse en om mee te nemen persoonlijk zijn het 2 grote salades voor ons avondeten, ik ga graag zo vaak mogelijk terug, I LOVE!!
Fantastisch: zeer goede, gezonde en zeer goede service, ik raad 200% aan
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Monsieur Dam.

Brussel ontbijt en brunch

openingstijden, locatie, vervoer. Rue du Trône 12 brussel salade kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Monsieur Dam adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Monsieur Dam. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Monsieur Dam delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Délifrance Délifrance 46 meter
Le Dauphin Le Dauphin 64 meter
Pulp Pulp 65 meter
The Food Market The Food Market 90 meter
Bon Luxembourg Bon Luxembourg 112 meter
Eden Foodie Eden Foodie 135 meter
Foodmaker Foodmaker 165 meter
Letiuz Salad Bar Letiuz Salad Bar 195 meter
Break Time Break Time 234 meter
Sandwich Time Sandwich Time 244 meter
Meating Place Meating Place 278 meter
Kamilou Kamilou 284 meter
Carina Carina 351 meter
Tout Bon Tout Bon 384 meter
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid