facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Dauphin

Le Dauphin
Adres: Rue du Luxembourg 12 Luxemburgstraat 12 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 02 502 59 21
Stad: Brussel
Route: Rue du Luxembourg 12
Huisnummer: Luxemburgstraat 12
Postcode: 1000



op zoek naar gerelateerd: camping le dauphin zoover, camping le dauphin wifi, camping le dauphin plattegrond, le dauphin paris, camping le dauphin boeken, le dauphin france, le dauphin camping, le dauphin lamp
Recensies
Geweldig lekkere broodjes voor een goede prijs! Dankjulliewel. Ga zo door!Eten: 5/5
Gelegen in de Europese wijk, op een locatie waar een grote stroom is aan zakenlui en toeristen, kan je bij deze eetgelegenheid reeds aankloppen vanaf 6u30. Ik stap uit in Metrostation Troon en kom hier elke werkdag in de ochtend een koffie met meestal een chocoladekoek of soms een broodje nuttigen. De broodjes zijn lekker krokant, kortom vers … en je kan hier zelf je belegd broodje samenstellen. In de ochtend kan je rustig bestellen zonder aan te hoeven schuiven. Tussen 11 en 13 uur is het drukker, maar nog steeds een gezellige sfeer. Het terras voor de eetgelegenheid is meestal druk, de mensen snellen naar hun werk, springen op de bussen, lijken zichzelf voorbij te lopen. Royale ruimte met volop zitplaatsen, geschikt voor groepen. Wifi is gratis beschikbaar. Thuislevering is hier niet mogelijk. Alcohol kan je hier niet krijgen.
Al jaren bezoek ik Le Dauphin; de broodjes zijn er heerlijk! Kan wel druk zijn op de middag, dit is dan ook het business quarter van Bxl.
Uitstekende broodjes en grote keuze met creatieve en verassende recepten. Ben hier al veel teruggeweest
Heel lekkere en klantvriendelijke broodjeszaak/bistro. Heel rappe bediening!
Heerlijke pasta’s. Goede sfeer ondanks de ongezellige ruimte.
Lekker eten en goede service, correcte prijs voor de locatie
Lekkere snacks en snelle bediening
+ Zeer goede broodjes; - Geef niet aan dat je om 15.00 uur sluit als je niets meer serveert en om 14.25 uur alles is opgeborgen! Het meisje flapt eruit: "En we hebben honger, dus we kunnen eerder vertrekken" - Een glimlach kost niets; zeer onvriendelijk personeel, agressieve limiet in de manier waarop klanten worden aangesproken. - De zeer donkere kamer en het ronduit lelijke decor dat verklaart waarom bijna niemand aan de tafels zit.
Sandwich relatief goedkoop en met verse ingrediënten. Dat gezegd hebbende, het brood is nogal flauw en droog! Om onderweg te eten tegen de juiste prijs ongeveer € 5, doet het zijn werk.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Le Dauphin.

Brussel belegde broodjes

openingstijden, locatie, vervoer. Rue du Luxembourg 12 brussel koffie en thee kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Le Dauphin adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Le Dauphin. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Le Dauphin delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Délifrance Délifrance 30 meter
Pulp Pulp 33 meter
Monsieur Dam Monsieur Dam 64 meter
Caffelatte Caffelatte 68 meter
The Food Market The Food Market 80 meter
Bon Luxembourg Bon Luxembourg 94 meter
Foodmaker Foodmaker 121 meter
Eden Foodie Eden Foodie 181 meter
Sandwich Time Sandwich Time 191 meter
Kamilou Kamilou 220 meter
Meating Place Meating Place 223 meter
Break Time Break Time 287 meter
Carina Carina 298 meter
Tavola Calda Tavola Calda 337 meter
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid