facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Momandkid

Momandkid

Info

Zwangerschapsmassage
Babymassage
Draagconsulent
Sporten met je baby

Geschiedenis

Welkom bij Mom&kid!

Laat ik mij even voorstellen. Ik ben Kathy, een enthousiaste mama van twee leuke zonen, tevens vroedvrouw, draagconsulent en gediplomeerd in baby- en zwangerschapsmassage. Naast mijn job in het ziekenhuis heb ik zin om nog meer betrokken te zijn bij mama's en hun kindjes. Hieruit is Mom&kid ontstaan!


Wil je je baby graag verwennen en de band met je kindje nog meer versterken? Dan past Mom&kid, happy together bij jou. Tijdens deze workshop leer je een rustgevende babymassage en enkele yoga technieken aan.

Ben je gewonnen voor het dragen van je baby in draagdoek en/of ergonomische draagzak? Dan is de Mom&kid, on the go consultatie ideaal! Je krijgt persoonlijke begeleiding en informatie over de manier van dragen die bij jou past.

Wil je graag terug fit worden na de zwangerschap samen met je baby? Kom dan zeker naar onze Mom&kid, together fit lessen! Sporten samen met je baby, hoe fijn kan een workout zijn?



"In de schaduw van het prachtige negentiende-eeuwse kasteel van provinciedomein Huizingen bevindt zich een uitgestrekt park. Er zijn tal van recreatie- en wandelmogelijkheiden."
Adres: Vaucampslaan 147, 1654 Huizingen, Brabant, Belgium
Stad: Huizingen
Route: Vaucampslaan 147
Postcode: 1654


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chiro Ringo Chiro Ringo 656 meter Enthousiaste leiding, leuke activiteiten. Onze zoon is zijn derde jaar gestart en kij...
Kinderplaneet Kinderplaneet 946 meter Leuke binnenspeeltuin, vriendelijk personeel en er staat genoeg keuze op de menu kaar...
Recensies
Mooi park en verzorgd park. De rotstuin en snoeptuin vind ik eigenlijk wel tof om te doen. De kinderen vonden de "zoo" boerderijdieren leuk. Goed voor 1 keer te doen, maar ik hou het er ook bij. Toegang betalen vind ik er wat over... maar ok. Parking is heel erg krap. Alle dingen kosten bovenop toegangsprijs ook extra geld. Draaimolen = € 2.5 per rit Minicars = € 1 euro per Treintje = € 1.5 per rit Prijzen voor frieten, ijsjes en drankjes zijn even duur als in plopsaparken. Veel mensen die picknicken en terecht!
Een leuke locatie voor kinderen en volwassen. De speeltuinen zijn goed behalve de glijbaan buis omdat je daar niet in schuift je moet u naar beneden duwen met u voeten. Ook zeer leuk dat er dieren zijn en het personeel is vriendelijk. Wat ook goed is is dat er verschillende activiteiten zijn voor te sporten :
Mooi domein om te gaan wandelen en even tot rust te komen. Ook voor de kids een aanrader. Vanaf oktober tot einde winter is de inkom gratis waardoor je vlugger eens ernaartoe zou gaan. Bistro aan de speeltuin is al even mooi vernieuwd, interieur in de bistro in het kasteel kan wel eens wat vernieuwing gebruiken.
Wandeling in de verkoelende bossen is bij deze tropische temperaturen geen wrome wens
Prachtig, ook mooie plekjes voor de kinderen
Het was een super leuke dag. De rotstuin in super mooi en leuk om in te wandelen. Voor jonge kinderen is het ook leuk, er zijn veel speeltuinen. Je kunt ook een leuke wandeling maken in het bos. Alle paden zijn met beton aangelegd, dus alles is makkelijk berijkbaar. Het is zeker een aanrader.
We zijn hier in de winter geweest tijdens de lockdown. Dus alle voorzieningen waren gesloten. Het park was open en de ingang was gratis. Er is ook ruim voldoende parking. Het park ligt er even goed bij als ik le kan herinneren en is zeer aangenaam om in te wandelen, ook met een kinderkoets. We hebben ons er goed vermaakt, hopelijk is alles snel terug open en dan komen we terug.
Favo wandeplaats voor uitje met de familie of wat tennis. Ontbreekt wat deomcratisch geprijsde drankautomaqt 3,20€ voor blikje cola
Op een maandag het genoegen gehad om dit provinciedomein te bezoeken met de kinderen van 2 en 0 jaar. Prachtig domein met kindvriendelijke speeltuin, diertjes en een prachtige rotstuin
Leuk park, mini dierentuintje, mooie speeltuin voor de kindjes, ook een plus 10 speeltuin. Heel mooi buitenzwembad. Roeibootjes peddalos treintje rotstuin om in te wandelen tennisveld visvijver, ....
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Momandkid met het openbaar vervoer


Buizingen Cité 270 meter
Huizingen Station 320 meter
810
Huizingen Station 330 meter
810
Huizingen Oudstrijders 340 meter
810
Huizingen 350 meter
S5
S7

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid