facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinderplaneet

Kinderplaneet

Info

binnenspeeltuin
indoorspeeltuin

Adres: G. Demeurslaan 110, 1654 Huizingen, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 0476796063
Stad: Huizingen
Route: G. Demeurslaan 110
Postcode: 1654



op zoek naar gerelateerd: Speeltuin Halle, De Kinderplaneet, Binnenspeeltuin in de buurt, Kinderplaneet Facebook, Binnenspeeltuin Aalst, Binnenspeeltuin Tubize, De Kinderplaneet Openingsuren, De Kinderplaneet review
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Momandkid Momandkid 946 meter Mooi park en verzorgd park. De rotstuin en snoeptuin vind ik eigenlijk wel tof om te ...
Mopsy Design Mopsy Design 1 km Face Paint voor kids & volwassenen. Laat je fantasie tot leven komen. Ik zorg voor da...
Chiro Ringo Chiro Ringo 2 km Enthousiaste leiding, leuke activiteiten. Onze zoon is zijn derde jaar gestart en kij...
Recensies
Leuke binnenspeeltuin, vriendelijk personeel en er staat genoeg keuze op de menu kaart. De kinderen vernaken zich hier met gemak 2/3 uur.
Cindy, is een zeer vriendelijke en professionele uitbaatster van deze leuke en nette binnen-speeltuin voor kinderen. Wij hebben daar de verjaardag gevierd van onze zoon van 8 jaar en de service was gewoon uitmuntend!
Het was een leuke ontdekking om hier te komen. We hebben een uur op voorhand gebeld en kregen een tafel toegewezen nabij de mini-zone. Bij het binnenkomen moet men de covid pas tonen. Eveneens krijg je een menukaart mee en dan zie je dat ze niet alleen frisdrank en snacks aanbieden maar ook eten van pannenkoeken tot pasta tot frietjes. De speelzones zijn leuk en kleurrijk ingericht en er is best wel wat te doen voor iedereen. Alles is veilig ingepakt zodat bij valpartijen en botsing de impact gedempt wordt. Desondanks zijn er verbeteringen mogelijk. Parking is achteraan dus een voetpad ook handig voor rolstoelen en buggys zou het gemakkelijker maken om de ingang te bereiken of maak achteraan een ingang en best ook te overdekken voor als het regent. We komen hier nog zeker terug!
Leuke plek voor de kindjes, veilig en niet te luidruchtig. Leuke verjaardagsconcepten. Je kan er ook eten, van verse voeding tot lekkere 'vettige' snacks. En zeer goede verhouding prijs-kwaliteit. Personeel is ook altijd heel vriendelijk. Onze dochter houdt wel van deze plek. Wel spijtig dat de springkastelen er niet meer zijn. Waarschijnlijk omwille van de corona maatregelen. We zijn alvast vaste klant
Leuke plek om met kleine kinderen te gaan. Vriendelijk personeel en niet te duur qua eten en drinken. Je moet zoals in elke binnenspeeltuin natuurlijk wel bestand zijn tegen het enorme kabaal De regels mbt covid worden heel goed opgevolgd; knap!
Één van de beste kinder speeltuin waar we geweest zijn. Alles wordt ontsmet en wat heel belangrijk is dat er geen tapijt vloer is, om allergie te voorkomen. Super vriendelijke mensen die daar werken. Zeker aanrader!!!
Leuke plaats voor onze kindjes! Alles in orde, enkel 3 opmerkingen: - gelieve putten op parking op te vullen - meer toezicht autootjes en lange glijbanen te houden achteraan in de zaal - achterste deel speeltoestel helemaal achteraan in zaal is niet zo goed verlicht Voor de rest: doe zo voort!
Verjaardagfeestje gedaan voor mijn zoon. Alles goed verlopen en je hebt een algemeen overzicht op de speeltuigen wat toch belangrijk is met zoveel kids. Goede communicatie om welk uur eten en drank. Kinderen hebben zich geamuseerd
Heel leuke ervaring voor ons dochtertje van 1.5j, ze heeft zich goed geamuseerd. Nu in coronatijden, zeer goede maatregelen, je voelt je op je gemak. Wij komen zeker terug!
Zeer druk, maar dat kan je misschien wel verwachten. Hier worden pinda's geserveerd bij een drankje . Wetende dat kinderen dit niet mogen eten en dat ons zoontje hierbij een zeer zware allergische reactie op krijgt levensbedreigend, vind ik het helemaal niet ok dat de tafels en vloeren vol pinda's liggen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid