facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Moka Lunettes

Moka Lunettes

Info

Opticien-Optométriste spécialiste en examen de vue, lentilles et verres progressifs Varilux. Collections de lunettes exclusives et de créateurs.

Geschiedenis

lunettes de vue
lunettes de soleil
verres progressifs Varilux
examen de la vue
lentilles de contact
lentilles de contact progressives
un conseil et un service de qualité
Collections exclusives de créateurs
Céline, Dior, Mykita, Ic Berlin, ILLESTEVA, Oliver Peoples, Thierry Lasry, Harry Lary's, Marc Jacobs, Saint Laurent, Givenchy, Dries Van Noten, L.G.R, Persol, Super, RetroSuperFuture, Rayban, Matsuda, Fendi, Lunor, Starck, Lafont, Matttew, Vincent Kaes, Tom Ford...




"Opticien Optométriste à Ixelles/BruxellesSpécialiste en examens de la vue et Verres progressifs.Marques de Lunettes tendances et Créateurs:Céline, Gucci, Tom Ford, Dior, Stella Mc Cartney, Chloé, Fendi, Marc Jacobs, Saint Laurent, Givenchy, Illesteva, Jplus, L.G.R, Vuarnet, Cazal, Rayban, Persol, Lunor, Mykita, Oliver Peoples, Matsuda, Philippe Starck, Markus T, Modo, Moscot, ..."
Adres: Rue du Bailli 102 Baljuwstraat 102 , Ixelles 1050, BE
Telefoonnummer: 02 534 37 32
Stad: Ixelles
Route: Rue du Bailli 102
Huisnummer: Baljuwstraat 102
Postcode: 1050


Openingstijden

Maandag: 10:30-18:30
Dinsdag: 10:30-18:30
Woensdag: 10:30-18:30
Donderdag: 10:30-18:30
Vrijdag: 10:30-13:00
Vrijdag: 14:00-18:30
Zaterdag: 10:30-18:30


op zoek naar gerelateerd: Opticien Ixelles, Lunettes Bruxelles
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Boîte à Lunettes La Boîte à Lunettes 844 meter Ik beveel het van harte aan! Een team dat altijd gastvrij en glimlachend, attent en z...
Alain Afflelou Alain Afflelou 1 km <span class="f5axBf"
David Rose David Rose 2 km Zonder twijfel een van de best mogelijke klantervaringen. Het hele team is ontzettend...
XL Optique XL Optique 2 km Simpatia e qualidade excelente Boa opção de escolha Preços excelentes Recomendo
L'Opticien Laurent L'Opticien Laurent 2 km Toevallig bij deze opticien beland voor een kleine herstelling aan een montuur. Ik we...
Recensies
Fantastische zaak met een erg professionele aanpak. Vriendelijke verkopers die je stijlvol en met alle know how vlotjes naar de juiste bril loodsen. Topervaring! Bedankt!
Top ervaring! Zeer vriendelijke en professionele bediening met een hippe collectie brillen.
Ik wil je heel erg bedanken voor mijn stijlvolle zonnebril, etui en geweldige communicatie, MOKA Lunettes, je bent de beste!!!! 5 sterren
Topservice, de verkoper heeft echt aandacht voor onze wensen en biedt ons verschillende soorten monturen aan om perfect aan onze wensen te voldoen. 5/5
Ik ben erg blij met mijn aankopen en dat al vele jaren. Dit jaar kocht ik 5 frames. Een stijl en een eigenheid die ik nergens anders heb gevonden. Ze zijn zeer goed advies en kwaliteit en snelle service. Trouwens, onderweg om mijn 2 mounts klaar te maken.
Prachtige keuze van frames. Je voelt je op je gemak en de opticien neemt de tijd om je te adviseren over zowel brillen als lenzen. Ik raad dit adres aan en bedankt voor de vriendelijkheid en professionaliteit. Een adres om aan te bevelen.
Al bijna 4 jaar klant bij Moka Glasses en altijd tevreden. Ik ben altijd zeer goed geadviseerd en welkom geheten. De winkel is zeer modern en biedt zeer prominente merken en modellen.
Moka zijn dat zeldzame ding in opticiens, uitstekende curatoren van zowel zeer coole stijlen als meer conservatieve stijlen. Ik ga naar hen voor mijn Tom Ford-frames en ze hebben altijd stukken van andere bedrijven die mijn aandacht trekken. De prijsstelling is goed en de service vriendelijk en onberispelijk. Voor mij de coolste opticiens van Brussel.
Brillen die we nergens anders kunnen vinden... sublieme beleving en service op het hoogtepunt van een groot luxe huis. Gewoon de beste in Brussel!
prachtige plek!!! geweldige mensen die er werken!! Ik wou dat alle mensen zo vriendelijk zouden zijn als in deze prachtige winkel!!! Ik kom hier zeker binnenkort langs om een ​​nieuwe bril te halen! heel erg bedankt dat je me bij je hebt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid