facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor David Rose

Info

Optométriste Lunetier

Geschiedenis

En travaillant à 95% avec des créateurs européens, davidrose vous propose un large choix de collections de lunettes, des plus classiques aux plus contemporaines.
Partenaire du site Lensonline.be, davidrose met ses compétences à votre service, et vous fait profiter des meilleurs prix.



"optométriste spécialiste tout types lentilles de contact , verres de bureau antifatigues et progressifs"
Adres: Rue de Trèves 16 Trierstraat 16 , Ixelles 1050, BE
Telefoonnummer: 02 512 66 10
Stad: Ixelles
Route: Rue de Trèves 16
Huisnummer: Trierstraat 16
Postcode: 1050


Openingstijden

Maandag: 09:00-19:00
Dinsdag: 09:00-19:00
Woensdag: 09:00-19:00
Donderdag: 09:00-19:00
Vrijdag: 09:00-19:00
Zaterdag: 11:00-15:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Alain Afflelou Alain Afflelou 678 meter <span class="f5axBf"
Pearle Opticiens Pearle Opticiens 735 meter
Moka Lunettes Moka Lunettes 2 km Fantastische zaak met een erg professionele aanpak. Vriendelijke verkopers die je sti...
La Boîte à Lunettes La Boîte à Lunettes 2 km Ik beveel het van harte aan! Een team dat altijd gastvrij en glimlachend, attent en z...
XL Optique XL Optique 3 km Simpatia e qualidade excelente Boa opção de escolha Preços excelentes Recomendo
L'Opticien Laurent L'Opticien Laurent 3 km Toevallig bij deze opticien beland voor een kleine herstelling aan een montuur. Ik we...
Recensies
Zonder twijfel een van de best mogelijke klantervaringen. Het hele team is ontzettend vriendelijk en behulpzaam en je verlaat de winkel altijd met een lach op je gezicht. Ze hebben een grote selectie monturen om aan uw behoeften te voldoen. Ik zou het niet meer kunnen aanbevelen!
Het zijn echte handelaren, in de nobele zin van het woord. Hun gevoel voor gastvrijheid is ongeëvenaard. Ik kwam "gewoon" mijn lenzen ophalen, maar ze aarzelden niet om me advies te geven en te luisteren. Ik ben ervan overtuigd dat ik hier zal terugkeren om van rijdier te wisselen. Aan iedereen aanbevolen!
Keuze uit monturen, geïnformeerd advies en grote beschikbaarheid. Ik arriveerde voor een nieuw frame dat bijna gesloten was en ondanks dat werd de aanpassing in de werkplaats onmiddellijk gedaan. Uitzonderlijke service met een glimlach?
Zoooo blij met mijn nieuwste bril. Het feit dat ik oud word en meer geavanceerde lenzen nodig heb, is gemakkelijker te slikken met de geweldige hulp die David heeft geboden en de tweekleurige, op maat gemaakte houten brillen die handmatig in Frankrijk zijn gemaakt door Clement Lunetier. Het is al het derde paar dat ik van David Rose krijg sinds ik naar België ben verhuisd en ik beveel de winkel van harte aan. Ze weten precies wat ze doen en laten je geen paar kiezen dat je gezichtsvermogen eerder beschadigt dan verbetert. Ze nemen de tijd voor je, je voelt je geholpen en gerespecteerd. Bovendien zijn het daar echt goede mensen, met een groot hart, klaar om mensen in nood te helpen. Dus… ja, ga er eens langs als je de beste bril voor jezelf wilt.
Ik heb een lastig recept en ze hebben veel moeite gedaan om de juiste contactlenzen voor mij te vinden, zonder extra kosten dan de eerste oogtest. Beste opticiens waar ik ooit ben geweest, ik kan het niet meer aanbevelen!
Ik ben dol op deze winkel en zou daar graag alle monturen willen kopen, de keuze is geweldig. Onberispelijke lensaanpassing en follow-up. Bediening bovenaan.
Al jaren onze opticien. Een mooie selectie monturen en topservice! Ik raad aan !!!
U vindt de definitie van uitmuntendheid wanneer u Davidrose opticien binnenstapt. Bedankt voor je onberispelijke werk!
Ik ben erg blij met de bifocale lenzen die ik van David Rose heb gekregen. Ze zijn eindelijk perfect voor de dingen die ik het meest doe. Het personeel was erg behulpzaam en geduldig. Mijn vorige recept, van een andere leverancier, was niet helemaal correct. Het kostte twee pogingen met DR om ze correct te krijgen, maar ze waren er erg blij mee en de 2e poging was perfect. De lenzen werden ook beide keren zeer snel geleverd. Ze hebben zelfs de plastic coating op mijn vintage monturen gratis gerepareerd. Ik kom daar graag terug als ik nieuwe lenzen nodig heb.
Ik ben verbaasd om na meer dan veertig jaar brillen en contactlenzen een huis te ontmoeten dat alle andere ver overtreft. Het onthaal is ongeëvenaard, toevallig heropenen ze de winkel toen ik een half uur na sluitingstijd aankwam... Een ontspannen sfeer en verder dan dat deskundig advies dat je een hogere visie biedt. Als kers op de taart een uitleg op basis van de laatste kennis over hoe het oog werkt. Dankjewel Davidrose!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid