facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MjMotors

MjMotors

Info

Vendeur professionnel spécialisé dans toutes marques.
Voitures d'exceptions et garanties.
Située à Blokhuistraat 47,2800 Mechelen (Malines).

Geschiedenis

Visites sur rendez-vous.

Adres: Blokhuistraat 47, 2800 Mechelen (stad)
Telefoonnummer: 0485544026
Stad: Mechelen
Route: Blokhuistraat 47
Postcode: 2800



op zoek naar gerelateerd: Mj Motors Mechelen AutoScout24, Mj motors AutoScout24
Recensies
Goede uitleg gekregen van Peter bij het ophalen van onze nieuwe wagen! Dit zelfs in hun jaarlijkse vakantie, daar het voor ons zo dringend was. Top service!
Vandaag mijn nieuwe wagen hier gekocht en uiterst tevreden! Erg professionele, duidelijke uitleg. Peter nam bovendien de tijd om al mijn vragen te beantwoorden. Super vriendelijk, steeds met een glimlach. Een garage waarop je kan vertrouwen. Dikke aanrader!
Ik kwam mijn firmawagen ophalen en ik werd supervriendelijk en vlot verder geholpen!
Super service. Altijd met de glimlach bediend
Staan steeds klaar om je te helpen vriendelijke mensen met een passie voor hun werk en merk!
wat een prutsers. word er een auto gekocht bij hun, is de voorbumper aan de rechtse kant een beetje los, waar ze nooit iets aan doen, met als resultaat dat deze er nu zo goed als afvalt. de radio van de wagen speelt de eerste 10 minuten van de rit met extreem veel ruis langs elke mogelijke geluidsbron, word ook niets aan gedaan. ze sturen ons twee keer weg met een motorstoring, de eerste keer heeft dit als resultaat dat de motor volledig moest vervangen worden gelukkig op hun eigen kosten, nu de tweede keer beweren ze dat er een probleem is met de batterij, rekenen ze deze aan en doen ze verder niets, hebben we enkele dagen later terug een motorstoring. nog steeds zijn de initiële problemen waarvoor we al meerdere malen naar de garage zijn gegaan van in het begin van de aankoop van de wagen, niet opgelost er worden uiteraard telkens wel werkuren aangerekend voor het "nazicht" van deze problemen. Vreselijke garage, deze prutsers komen NOOIT nog in de buurt van onze wagen.
Zeer goede garage. Ze zijn altijd bereid het nodige te doen om uw voertuig er nog bij te nemen. Zeeeeer vriendelijke personeel
Wat een openbaring....wij zijn al een paar maanden op zoek naar een nieuwe auto en hebben al 10 tal garages bezocht. Maar deze garage met deze vriendelijke mensen is echt ongelooflijk plezant om daar binnen te stappen. Peter de verantwoordelijke en al het personeel is niets te veel, testritje rijden, al uw vragen beantwoorden allemaal geen probleem. Alles kan en mag! Wat een verschil met veeel andere garages!!!!!! Wij kopen onze nieuwe auto zeker daar. Jeff- Julie uit Buggenhout.
Steeds vriendelijk, correct en behulpzaam
Dit is een supergarage, niet twijfelen, zo vriendelijke mensen en behulpzaam ! Zo'n service heb ik nog niet meegemaakt. We hadden een daguitstap gepland en hadden probleem met gps, op de route passeerden we deze garage, we vroegen hulp. En in 1 2 3 kregen we deze, er werd direct naar ons geluisterd en men greep direct in. Ze gingen dit oplossen, dit zou een uurtje duren. En toen kregen we heel spontaan twee elektrische fietsen aangeboden. Echt de max ! Moest deze garage dichter in de buurt zijn van onze woonplaats werd dit voor 100 % de onze ! Nog eens bedankt voor de hulp !
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor MjMotors.

Mechelen auto, vliegtuig, boot

openingstijden, locatie, vervoer. Blokhuistraat 47 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. MjMotors adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met MjMotors. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over MjMotors delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MC Motors - Eurorepar Car Service Mechelen MC Motors - Eurorepar Car Service Mechelen 3 km wat een prutsers. word er een auto gekocht bij hun, is de voorbumper aan de rechtse k...
HAIL Repair support HAIL Repair support 3 km Assembling cars components
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid