facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mister Genius

Mister Genius

Info

Mister Genius s’occupe de l’installation, de la réparation et dépannage de votre PC, Mac, tablette ou smartphone quelque soit la marque.

Geschiedenis

Vous cherchez un technicien capable de s’occuper de l’installation, de la réparation ou du dépannage de votre PC, Mac, tablette ou smartphone? Mister Genius De Wand, situé entre le Heysel, Laeken et Schaerbeek s’engage à vous trouver une solution à vos besoins technologiques, quel que soit la marque



"Et si votre gestion informatique devenait facile tout en vous assurant sécurité et efficacité ?Mister Genius est le partenaire technologique des indépendants, petites entreprises et familles à Ixelles.Service de dépannage informatique, de maintenance informatique et de sécurité informatique: de la réparation de smartphones à la gestion de parcs IT, en passant par la réparation de vos ordinateurs, la récupération de vos données, la mise en place et la gestion de back up et de système de protection données, la maintenance de vos systèmes, l'installation de boîtes de messageries, le transfert de données ...Mister Genius assiste à la maison ou au bureau, à distance grâce à son helpdesk ou dans votre agence Mister Genius avenue Louise 87."
Adres: Rue de Wand 56 , Brussel 1020, BE
Telefoonnummer: 02 318 89 27
eb.suinegretsim@ofni
Stad: Brussel
Route: Rue de Wand 56
Postcode: 1020


Openingstijden

Maandag: 10:30-18:00
Dinsdag: 10:30-18:00
Woensdag: 10:30-18:00
Donderdag: 10:30-18:00
Vrijdag: 10:30-18:00
Zaterdag: 10:30-18:00


op zoek naar gerelateerd: mister genius mechelen, mister genius basilix, mister genius brussel, pc genius jette, mister genius louise, pc repair mechelen, mr genius dirkje, laptop herstellen mechelen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ontrack Ontrack 6 km
Technoland Technoland 6 km
iFixtech iFixtech 7 km Ik kwam langs voor een probleem met de geluidsingang van mijn Iphone. De oortjes past...
Gsm Service Gsm Service 7 km Vertaald door Google Binnenkort vieren we de verjaardag van de mobiele telefoon die w...
iSolus.Be iSolus.Be 8 km wat een geluk dat ik deze zaak gevonden heb! vriendelijk, snel, bekwaam en juiste pri...
1-UP 1-UP 8 km
Recensies
Heb gebeld voor een kleine inlichting en ze hebben mij zeer onvriendelijk de mond gesnoerd.
Vertaald door Google Vreselijke service! Het kostte ze 1 week om een ​​diagnose op mijn laptop uit te voeren en ze braken de laptopbehuizing toen ze hem openden! Ik heb 60 € vooruit betaald en ze vertelden me dat ze het probleem zullen vinden. Na 1 week belden ze me om te zeggen "sorry dat we het probleem niet konden vinden." Ze konden ook de onderkant van de behuizing niet sluiten. Dus ik betaalde 60 € voor het breken van mijn laptop. Het is een leuke ervaring, nietwaar? Origineel Terrible service! It took them 1 week to run a diagnostic on my laptop and they broke the laptop case when they opened it! I paid 60€ in advance et they told me they will find the problem. After 1 week, they called me to say “sorry we couldn’t find the problem.” They also couldn’t close the bottom case. So I paid 60€ to for breaking my laptop. It’s a nice experience, isn’t it ?
Vertaald door Google Ik belde Mister Genius Louise om het scherm van een kapotte gsm te vervangen. De twee mensen die zorgden voor het bestellen en installeren van het onderdeel waren top, zowel professioneel als vriendelijk. Ik beveel het van harte aan. Origineel J'ai fait appel à Mister Genius Louise pour changer l'écran d'un téléphone portable abîmé. Les deux personnes qui se sont occupées de la commande de la pièce et de son installation ont été au top, à la fois professionnels et sympathiques. Je recommande chaleureusement.
Vertaald door Google Het is zo lonend om te repareren in plaats van te vervangen. Dit centrum is ideaal voor elektronische reparaties. Een serieus vervolg. Laatste reparatie duurde iets langer vanwege een onderdeel dat niet is aangekomen. Maar de heer Voglaire doet zijn best om een ​​goede kwaliteit van dienstverlening te garanderen. Origineel C est tellement gratifiant de réparer au lieu de remplacer . Ce centre est idéal pour les réparations électroniques. Un suivi sérieux. Dernière reparation a duré un peu plus longtemps à cause d une piece qui n arrivait pas . Mais mr Voglaire fait de son mieux pour assurer une bonne qualité de service .
Vertaald door Google Breng de schatting in rekening, zelfs als het product onherstelbaar is wie rekent nog een schatting in 2022?. Bovendien gedwongen om twee verschillende offertes te betalen omdat ik met twee apparaten kwam om te repareren één offerte per apparaat, vanuit commercieel oogpunt is het factureren van een enkele offerte de norm... Bovendien, voorheen geen kennis van prijzen het voorkeursmerk bleef daarom vaag, toen het apparaat eenmaal was gegeven en de schatting was betaald, voelden we ons verplicht om voor de reparatie te betalen met het risico het geld van de schatting te verliezen. Dit wordt gevolgd door een vrij hoog uurtarief in vergelijking met de concurrentie. Het apparaat werkt nu in ieder geval, ook al is het gegeven advies niet juist Ik raad dit merk niet aan Origineel Fais payer le devis même si le produit est irréparable qui fait encore payer un devis en 2022 ?. De plus, obligé de payer deux devis différents car je suis venu avec deux appareils à réparer un devis facturé par appareil, d'un point de vue commercial, la facturation d'un seul devis est la norme... De plus, aucune connaissance de la tarification auparavant l'enseigne préférant restait brumeuse autour de ça, une fois l'appareil donné et le devis payé, on se sent obligé de payer pour la réparation au risque de perdre l'argent du devis. S'ensuit une tarification horaire plutôt élevée par rapport à la concurrence. Au moins l'appareil fonctionne désormais, même si les conseils donnés ne sont pas exacts Je ne recommande pas cette enseigne
Vertaald door Google Ik ben erg geschrokken van de diensten van Mister Genius die toch door meerdere mensen wordt aanbevolen. Ik ging daarheen om mijn computer met een virus op te schonen. En ik wilde ook een idee krijgen van de prijs. Het personeel keek en wees me erop dat het virus erg ingesleten was in mijn computer. Ik had erg infantiliserende uitleg over "wat is een computervirus?". Hij vertelde me dat hij mijn computer enkele dagen moest meenemen, dat het me ongeveer 175 euro zou kosten en dat het mogelijk zou zijn dat mijn computer na het schoonmaken niet meer aan zou gaan, het ding is zo kolossaal. Ik heb nog steeds een andere mening nodig, ik ging naar een andere winkel en betaalde nul en het is helemaal opgelost. EEN BOOG! Origineel Je suis très choquée des services de Mister Genius qui est pourtant recommandé par plusieurs personnes. J'y suis allée dans le but de nettoyer mon ordinateur qui avait un virus. Et je voulais aussi avoir une idée du prix. Le personnel a regardé et m'a fait remarqué que le virus était très encré dans mon ordinateur.. J'ai eu des explications très infantilisantes sur "qu'est ce que c'est un virus informatique?". Il m'a dit que il devait prendre mon ordinateur pendant plusieurs jours, que cela me couterait environ 175 euros et qu'il serait possible que mon ordinateur ne se rallume plus après le nettoyage tellement le truc est colossale. Ayant toujours besoin d'un autre avis, je suis allée dans un autre magasin et j'ai payé zéro et c'est totalement résolu. ANARQUE!
Vertaald door Google Nadat ik meneer Genius Elsene had gebeld, de jonge man die me adviseerde om mijn pc mee te nemen, die twee regels aan de rechterkant van het scherm had, omdat ik citeer: de pc valt onder de garantie, of we repareren hem ter plaatse als we kunnen, of we sturen het aan de fabrikant, maar we helpen je in ieder geval. Maar dat was de jonge man, niet de manager! Vanmorgen breng ik de pc die ik op 23-12-2021 heb gekocht. De jongen die ik online had, kijkt en zegt tegen me: het is nodig om de "plaat" te vervangen. Ik vraag wat dat betekent en daar grijpt de manager meteen in en zegt: "uh nee, nee zo gaat het niet, dus mevrouw, ik moet u zeggen, uit ervaring ga ik het naar Lenovo sturen , als je wilt, maar ik weet wat ze me gaan vertellen, ze gaan weigeren om het onder garantie te repareren. daarmee vraag ik hem waarom. hij antwoordt "je zoon brengt hem naar school, hij zegt dat hij niet is gevallen het, maar ik weet het, ik had dat met mijn zoon, hij liet het vallen en daarom valt het niet onder de garantie!" Ik antwoordde: "Meneer, we zijn in augustus, er is geen school meer, en nu is het gebeurd, nee, hij is niet gevallen. Kun je een foto naar Lenovo sturen om te vragen of hij onder garantie kan worden gerepareerd? Hierop zei hij categorisch tegen mij: "nee, mevrouw, u moet de machine terugbrengen en het duurt 2-3 weken, maar ik weet dat ze zullen zeggen .... dat het niet onder de garantie valt". Ik vraag hem naar de contactpersoon van Lenovo en hij zegt "ga maar eens kijken op lenovo.be". Wauw! Geweldig als service voor een pc die me 1285 € kostte. Ik vraag hem of hij het kan repareren en antwoord "oh nee, dat kan ik niet, ik repareer alleen machines die buiten de garantie vallen". Nou dan. Dus Geachte heer Manager van Mister Genius, vergelijk uw arrogante, niet-commerciële houding en valse verklaringen met de service van LENOVO: 1 ze vroegen me om de foto's te sturen, op hetzelfde moment dat ik ze aan de telefoon had. De agent zegt Hallo, Bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen. Stuur ons een foto van het hele scherm en indien mogelijk ingeschakeld, zodat we ervoor kunnen zorgen dat het geen fysieke schade is en alles kan controleren. 2 20 minuten later, hier is de terugkeer van de agent: Hallo, bedankt voor de toegestuurde foto's. Volgens onze senior technicus is er geen fysieke schade aanwezig op uw scherm. Zo kan de reparatie in ons reparatiecentrum onder garantie worden uitgevoerd. Afhankelijk van uw garantie kunnen wij de pc ter reparatie naar onze werkplaats sturen. U ontvangt de instructies en de verzendbon om uw pakket klaar te maken; Fedex haalt het de volgende werkdag op op het opgegeven adres. De reparatie duurt meestal 5-8 werkdagen. Laat het ons weten als u uw apparaat wilt opsturen, zodat we het ophalen van uw apparaat kunnen regelen.Laat me ook weten op welke specifieke datum u wilt dat Fedex uw apparaat ophaalt om het te programmeren. Bevestig uw beslissing door te antwoorden op deze e-mail. Met vriendelijke groet, Lenovo Technical Support 3 Bedankt dat u contact heeft opgenomen met Lenovo. We bevestigen dat de reparatie van uw Lenovo-computer nu aan de gang is. Onze koerier komt de volgende werkdag langs om uw computer op te halen. We streven ernaar uw machine binnen 5 werkdagen na ontvangst van uw product in ons reparatiecentrum te onderzoeken, repareren en terug te sturen. Conclusie, naast uw arrogantie, antipathie en gebrek aan klantenservice, zijn uw woorden volledig onjuist: 1 er is geen fysieke schade en daarom kan onze computer onder garantie worden gerepareerd 2 ja, Lenovo kan het probleem analyseren op basis van de foto's voordat de computer wordt verzonden 3 het duurt geen 2-3 weken, maar 5 werkdagen! 4 Mijn pc is al opgestuurd voor reparatie en ik heb hem volgende week : 5 geen parkeerkosten, geen arrogante agent en probleem opgelost zonder meneer GENIUS IXELLES. Volgende keer koop ik online! Origineel Après avoir appelé Mister Genius Ixelles, le jeune qui m'avait conseillé d'apporter mon PC qui avait deux lignes à droite de l'écran, car je cite : le PC étant en garantie, soit on le répare sur place si on peut, soit on l'envoit chez le fabricant, mais on vous aide dans tous les cas. Mais cela, c'était le jeune homme, pas le gérant! Ce matin, j'apporte le PC acheté le 23/12/2021. Le jeune garçon que j'avais eu en ligne, regarde et me dit: il faut remplacer la "dalle". Je demande ce que cela signifie et là, le gérant intervient tout de suite en disant " euh, non, non cela ne se passe pas comme cela, alors madame, je dois vous dire, par expérience, je vais l'envoyer chez Lenovo, si vous le souhaitez, mais je sais ce qu'ils vont me dire, ils vont refuser de le réparer sous la garantie. Sur ce, je lui demande pourquoi. Il répond: "votre fils l'amène à l'école, il dit qu'il ne l'a pas fait tombé, mais moi je connais, j'ai eu cela avec mon fils, il l'a fait tombé et donc cela ne passe pas sous garantie!". Je lui répond : "Monsieur, on est au mois d'août, il n'y a plus d'école, et c'est maintenant que cela s'est produit, non il ne l'a pas fait tombé.Pouvez-vous envoyer une photo à Lenovo pour leur demander si cela peut être réparé sous garantie? Sur ce, catégoriquement, il me dit: "non, madame, il faut reprendre la machine et il faut compter 2-3 semaines,mais je sais qu'il vont dire.... que cela ne passe pas sous garantie". Je lui demande le contact de Lenovo et il me dit "allez regarder sur lenovo.be". Ouah! Super comme service pour un PC qui m'a coûté 1285€. Je lui demande s'il peut le réparer et me répond "ah non, je ne peux pas, je ne répare que les machines hors garantie". Ben voyons. Alors Cher Monsieur le gérant de Mister Genius, comparez votre attitude arrogante, non commerciale et propos mensongers, au service de LENOVO : 1 ils m'ont demandé d'envoyer les photos, au même moment que je les avais au téléphone. L'agent me dit Bonjour,Merci de nous avoir contacté.Veuillez nous envoyer une photo de l'écran entier et allumé si possible, pour que nous puissions assurer qu'il ne s'agit pas d'un dommage physique quelconque et tout vérifier. 2 20 minutes plus tard, voici le retour de l'agent: Bonjour, merci pour les photos envoyées. Selon notre technicien supérieur, il n'y a aucun dommage physique présent sur votre écran. Ainsi, la réparation dans notre centre de réparation peut être effectuée sous garantie. Selon votre garantie, nous pouvons envoyer le PC à notre atelier pour réparation. Vous recevrez les instructions et le bon d'envoi pour préparer votre colis ; Fedex viendra le récupérer à l’adresse indiquée dans le dossier le jour ouvrable suivant. La réparation prend généralement 5-8 jours ouvrables. S'il vous plaît, informez-nous si vous souhaitez envoyer votre machine afin que nous puissions organiser l'enlèvement de votre appareil.Aussi, je vous prie de bien vouloir me dire à quelle date précise vous souhaitez que Fedex vienne chercher votre appareil pour le programmer.Merci de nous confirmer votre décision en répondant à ce mail.Cordialement,Support Technique Lenovo 3 Merci d’avoir contacté Lenovo. Nous confirmons que la réparation de votre ordinateur Lenovo est à présent en cours. Notre transporteur passera pour récupérer votre ordinateur le jour ouvrable suivant. Notre objectif est d'examiner, réparer et retourner votre machine dans un délai de 5 jours ouvrables dès réception de votre produit dans notre centre de réparation. Conclusion, en plus de votre arrogance, antipathie et l'absence de service à la clientèle, vos propos sont totalement mensongers: 1 il n'y a pas de dommage physique et donc, notre ordinateur peut être réparé sous garantie 2 oui, Lenovo peut analyser le problème sur base des photos avant d'envoyer l'ordinateur 3 cela ne prend pas 2-3 semaines, mais 5 jours ouvrables! 4 Mon PC est déjà envoyé pour réparation et je l'aurai la semaine prochaine: 5 pas de frais de stationnement, pas d'agent arrogant et problème résolu sans Mister GENIUS IXELLES. La prochaine fois, j'achète en ligne!
Vertaald door Google Eén woord: oplichting! Een schatting van 60 euro betalen om binnen 5 weken de omruiling van een lcd-scherm voor de som van 1400 euro te krijgen terwijl de hele pc 1300 euro kost, er is maar één woord: oplichterij! Ik ga naar een concurrent: ze bieden me aan om het scherm binnen 10 dagen te vervangen voor een nieuwe voor 360 euro en verzekeren me dat de pc nooit is gedemonteerd omdat de originele zegels nog op hun plaats zitten... ineens rekent Mister Genius 60 euro voor een schatting zonder zelfs het scherm te demonteren om de diagnose te stellen ... erg triest dat mensen tegenwoordig op deze manier werken !! Ik verwachtte professionaliteit, ik was erg teleurgesteld! Vermijden!! Origineel Un seul mot: arnaque! Payer un devis 60 euros pour se voir proposer l'echange d'un écran lcd pour la somme de 1400 euros sousb5 semaines alors que le pc entier coûte 1300euros, il ny a qu un seul mot: arnaque! Je vais chez un concurrent: ils me proposent de changer l'écran contre un.neuf sous 10 jours pour 360 euros et m'assurent que le pc n' a jamais éte demonté car les joints dorigines sont toujours en.place...du coup Mister genius fait payer 60 euros un devis sans.meme demonter l écran pour faire le diagnostic...très triste que les gens travaillent de cette facon de nos jours!! Je m'attendais à du professionnalisme, jai été bien déçue! À eviter!!
Vertaald door Google Zeer goede dienstverlening! terwijl mij werd verteld tussen 3 en 4 dagen, was het werk in 1 dag 1/2 gedaan. Dank u voor uw snelle reactie ! Louise Huwelijksgenootschap Origineel Très bon service ! alors que l'on m'avait dit entre 3 et 4 jours, le travail a été effectué en 1j 1/2. Merci pour votre réactivité ! Société Louise Mariage
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Mister Genius met het openbaar vervoer


Pagodes 80 meter
53
83
Brussel Wannecouter 100 meter
230
231
232
Brussel Wannecouter 100 meter
230
231
232
Forum 140 meter
83
Forum 160 meter
83

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid