facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor iFixtech

Adres: Galeries Louise 126 , Brussel 1050, BE
Telefoonnummer: 02 657 94 61
Stad: Brussel
Route: Galeries Louise 126
Postcode: 1050


Openingstijden

Maandag: 10:00-18:00
Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: ifixtech overijse, ifixers
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Technoland Technoland 895 meter
iSolus.Be iSolus.Be 1 km wat een geluk dat ik deze zaak gevonden heb! vriendelijk, snel, bekwaam en juiste pri...
Gsm Service Gsm Service 3 km Vertaald door Google Binnenkort vieren we de verjaardag van de mobiele telefoon die w...
Mister Genius Mister Genius 7 km Heb gebeld voor een kleine inlichting en ze hebben mij zeer onvriendelijk de mond ges...
Recensies
Ik kwam langs voor een probleem met de geluidsingang van mijn Iphone. De oortjes pasten niet meer. Schoonmaken van de geluidsingang was voldoende, en gratis. Goede en snelle service!
Super vriendelijk, beschikbaar en professioneel team. Ze hebben mijn telefoon zeer snel en efficiënt gerepareerd en mijn compagnon in alle transparantie geadviseerd bij de aankoop van een nieuwe telefoon. Dit geldt voor de twee winkels in Brussel die we hebben bezocht. Ik raad ze ten zeerste aan!
Reparatie van mijn laptop in recordtijd, bovendien is het personeel supervriendelijk en kostte de reparatie mij veel minder dan bij hun concurrenten! Kortom, wil je bij problemen aan je laptop geholpen worden door echte pro's, dan is dit een adres om te onthouden! Hartelijk dank voor je uitstekende werk, ik zal je zonder enige aarzeling aanbevelen :
Ik had een probleem met mijn aansluiting en de USB-poort van mijn OnePlus 5. Mijn laptop laadde niet op en mijn oortjes gingen de hele tijd uit. Nadat ik naar een andere reparateur was gegaan waar ik moest betalen voor een schatting die ik te duur vond er werd mij 90€ gevraagd bovenop de schatting om "defecte" onderdelen te vervangen, ging ik naar iFixtech waar ze me op het eerste gezicht vertelden dat het was vanwege het stof. 5 minuten later gaven ze het terug aan mij en alles werkte perfect. Nogmaals bedankt voor je eerlijkheid en kwaliteitsservice!
Aardige technicus misschien bekwaam niet getest maar heel erg dure prijzen....dus voor wie de middelen heeft... Ik kwam niet voor een S4, dus je antwoord komt niet overeen met de zaak waar ik het over heb... Ik was op zoek naar een beschermglas voor mijn scherm, waarvan de prijs 10 € is op de mediamarkt en 30 € bij de jouwe .... dus ik blijf bij mijn mening want glas is niet op voorraad ... Dus ja vriendelijk personeel en gratis offerte?! De prijs van een artikel wordt wettelijk weergegeven dus....en thuis wordt geen prijs weergegeven... Je hebt tevreden klanten, des te beter, maar je prijzen zijn misschien normaal voor de streek, maar veel duurder dan in andere winkels. En ter herinnering: mijn scherm is niet kapot!
Ik ga 3 sterren plaatsen in plaats van 1 ster omdat iFixtech me na mijn opmerking belde en het toont de wil om te proberen het te begrijpen en toekomstige oplossingen te vinden. Ik was erg blij met deze houding en deze aandacht. Het duurt nog 3 maanden om mijn kapotte gsm-scherm te vervangen. Bij gebrek aan levering, goederen of leverancier moet de klant mijns inziens worden geïnformeerd. Gebrek aan communicatie + te lang wachten moet mijns inziens gecompenseerd worden. Een beetje meer communicatie tijdens de weken van wachten en een kleine korting voor de moeite kunnen het verschil maken, zelfs als uw marge op deze service erg laag is. Bedankt winkel Avenue Louise
Ik heb zaterdag vroeg in de middag een Oneplus 5 afgezet met, blijkbaar, een batterijprobleem. Aan het eind van de dag kreeg ik de bevestiging dat het inderdaad de batterij was die het probleem was en dat deze vervangen kon worden voor de prijs van 90 euro. Vier dagen later donderdag was de telefoon gerepareerd en functioneel. Ik ben zeer tevreden over de service, voor de prijs van de reparatie weet ik de prijzen niet, maar het is goedkoper dan een nieuwe telefoon kopen...
Ik ging naar Ifixtech Elsene om het glas van mijn telefoon te laten repareren Nexus 5. De prijs is zeker hoog, maar dit zijn de prijzen die overal elders worden gehanteerd. Het werk is zeer goed gedaan en ik ben absoluut blij met hun service die snel, professioneel en efficiënt is. Heel veel dank in het bijzonder aan Jérémy die grote vriendelijkheid, bekwaamheid en geduld toonde. Bij deze winkel ben je in uitstekende handen! : Dankjewel!!!
Het scherm van mijn HTC One is kapot gegaan, heb het hier ter reparatie aangeboden, maar het vervangende scherm was niet correct gemonteerd, het stak 1 mm uit de behuizing aan de bovenkant, de telefoon voelt niet fijn meer aan om te gebruiken. Dit was gewoon mijn ervaring. Hun prijzen zijn echter redelijk en ze voeren de reparatie binnen 1 dag uit.
Adres gesloten! Tijdsverspilling ! Waarom niet gewoon de uren aanpassen in Google Mijn Bedrijf... Ze bieden misschien niet aan om een ​​tijdelijke sluiting aan te geven, maar ze staan ​​wel toe om sluitingsdagen aan te geven. Ik beheer zelf een restaurant met een google my business account. Als het restaurant gesloten is en wij tijdens de quarantaine gesloten zijn, verander ik de openingsdagen om mijn klanten te waarschuwen en onnodig reizen te vermijden. Misschien doe je dit om te voorkomen dat je SEO verliest, ik zie geen andere reden. Maar dat klopt niet, het is een gebrek aan respect en de rechtvaardigingen die je geeft aan de andere teleurgestelde klant kloppen niet. Op uw site staat het inderdaad aangegeven, maar net daaronder suggereert de vermelding "tijdelijk adres" dat er een tijdelijk adres is dat open is. Bedankt voor de verspilling van tijd, ik werd echter uw adres aanbevolen, ik ben teleurgesteld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid