facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Miniox

"Miniox est le spécialiste de la décoration, de la peinture et de la rénovation de la maison pour les clients professionnels et particuliers depuis 1938, axé sur les produits de qualité, le conseil et le service personnalisé. Nos décorateurs d’intérieur et autres professionnels de la décoration et la rénovation vous accueillent dans nos vastes showro­oms spécialement aménagés pour vous."
Adres: Avenue Dailly 222 Daillylaan 222 , Schaerbeek 1030, BE
Telefoonnummer: 02 732 55 00
Stad: Schaerbeek
Route: Avenue Dailly 222
Huisnummer: Daillylaan 222
Postcode: 1030


Openingstijden

Maandag: 08:00-18:00
Dinsdag: 08:00-18:00
Woensdag: 08:00-18:00
Donderdag: 08:00-18:00
Vrijdag: 08:00-18:00
Zaterdag: 09:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: miniox bascule, miniox waterloo, miniox brussel, miniox 1
Recensies
Excelente serviço
Heel compacte winkel
parkeren is moeilijk
Persoonlijk zal ik niet teruggaan. Sommige verkopers zijn bijzonder hooghartig en praten tegen je alsof je niemand bent, een onwetende gekoppeld aan een incompetent. Inderdaad… Heren verkopers als we naar uw winkel gaan is dat om ons te laten begeleiden, om advies in te winnen. Het lijkt erop dat dit onder andere de redenen zijn waarom we de drempel van uw deuren oversteken, het is niet nodig om ons naar boven te halen. Overigens hebben we uw advies met betrekking tot het anti-graffiti-product opgevolgd, de lagen vermenigvuldigd... en we zijn heel blij om te zien dat het absoluut niet weggaat. Noch met water, noch met alcohol, noch met het door het merk aanbevolen product, noch met enig ander commercieel product. Noch op hout, noch op steen en nog minder op beton. Volgens uw uitleg was het revolutionair en voor alle oppervlakken. Het is zeker niet jouw schuld, maar we wilden je er wel op wijzen.
Super gastvrij personeel en zeer goede adviseur voor al je schildervragen. Ik raad je aan daarheen te gaan
Deze winkel verkoopt kwaliteitsmaterialen. Medewerkers die kwalitatief advies geven. Aan de andere kant is er een adviseur of manager, nogal onvriendelijk en ik heb al bijna nooit een voet in deze winkel gezet! Ik zou zeggen dat het tijd is voor hem om een ​​pauze te nemen of van baan te veranderen...
Voor verf prima advies en service. Voor gordijnen, nul sterren. Ze komen niet bij je thuis om advies te geven. U dient uw eigen maten op te nemen. Daarnaast verliet een medewerker het bedrijf midden in mijn project. Al mijn maten en tekeningen waren verloren. De manager was van mening dat dit MIJN probleem was, was niet verontschuldigend en zei dat ik opnieuw moest beginnen. Ik vond een andere winkel in Oudergem die mijn huis kwam bezoeken om op te meten en advies te geven en me zelfs gordijnen te lenen terwijl de nieuwe worden gemaakt.
Goede service en advies
Goed ingerichte winkel, uitstekende klantenservice, we worden goed ontvangen en de producten zijn goed voorradig. De prijzen zijn voor alle klanten, aan te bevelen voor hun opslag, mooie decoratiewinkel, veel keuze aan producten tegen alle prijzen.
Heel aardig personeel en geeft goed advies voor je inrichting. Zeer mooie keuze in schilderijen, behang, gordijnen ... Ik doe een ster weg omdat parkeren erbarmelijk is en hun mini-parkeerplaats maar een paar plaatsen bevat. Voor de rest eerlijk gezegd als je op zoek bent naar advies en kwaliteit ga daar dan met je ogen dicht
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Miniox.

Schaerbeek schilders

openingstijden, locatie, vervoer. Avenue Dailly 222 schaerbeek binnenhuisarchitectuur kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Miniox adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Miniox. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Miniox delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid