facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meubellakkerij Pigment

Meubellakkerij Pigment

Info

Meubellakkerij Pigment is sinds 1991 actief als professionele afwerker van interieuronderdelen, meubels, keukens, ramen en deuren.

Geschiedenis

Wij voeren volledige interieurafwerkingen uit: van kleuren en vernissen van massief hout of fineer tot het lakken in diverse afwerkingen van MDF in de spuitcabines in onze atelier te Alken.
Ook het opnieuw afwerken van eiken keukenfronten, eiken eetkamermeubels kunnen wij professioneel uitvoeren. Deze worden eerst geparelstraald om alle onreinheden en oude lagen te verwijderen. Daarna kunnen wij ze opnieuw degelijk afwerken in een frisse kleur.
Dit doen we in onze spuitcabines met professionele 2 component PU lak- en vernissystemen van topkwaliteit !



"Spuiterij voor fineer, massief, MDF interieuronderdelen, foliefronten, binnendeuren en keukendeuren. Softstralen en opnieuw afwerken van eiken meubels en keukens."
Adres: Industrieterrein Kolmen 1231, 3570 Alken (België)
Telefoonnummer: 011592460
Stad: Alken
Route: Industrieterrein Kolmen 1231
Postcode: 3570


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 16:00
Dinsdag: 13:00 - 18:00
Woensdag: 13:00 - 16:00
Donderdag: 13:00 - 18:00
Vrijdag: 13:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Meubelspuiterij Antwerpen, Lakkerijen Limburg, Kerselaar meubelen renoveren, Lakkerij bockstael, De lakkerij
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cooltech Cooltech 592 meter Service stukken beter dan vroeger.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid