facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cooltech

Cooltech

Info

Wij zijn een betrouwbare partner in het ontwerpen, installeren, optimaliseren, onderhouden en beheren van technische koel- en klimaatsystemen.

Geschiedenis

Onze visie

Cooltech wil op een financieel gezonde manier groeien, rekening houdend met de eisen van duurzaam ondernemen door innovatieve totaaloplossingen aan te bieden voor koeling en klimatisatie aan haar klanten. Ook streven wij ernaar een betrouwbare partner te zijn in het ontwerpen, installeren, optimaliseren, onderhouden en beheren van technische koel- en klimaatsystemen.

Wij luisteren, denken assertief mee met onze klant en realiseren met respect de gemaakte afspraken!

Onze missie

Wij willen een betrouwbare partner zijn voor onze klanten met de nodige marktkennis om zo onze reputatie en merknaam hoog te houden. Daarbij is een opvolging en continue monitoring van de geplaatste installaties een noodzaak.


Onze waarden

Woord houden
Kostenbewustzijn
Ownership
Assertief klantgericht
Bedrijfsfierheid
Expertise en vakmanschap
Openheid

Klantfocus & partnerships

De klant staat centraal. Als betrouwbare partner streven we naar maximale transparantie. Dit omvat niet enkel commercieel en technisch advies: ook informatie-uitwisseling over wetgeving inzake milieu, subsidies en vergunningen behoort tot onze geïntegreerde dienstverlening. We willen uw partner zijn die instaat voor het beheer, de exploitatie en het onderhoud van uw installaties.


Klantenservice

We willen met onze klanten een langetermijnverbintenis aangaan. Omdat onderhoud van de gebouwde installaties van groot belang is, bieden we onderhoudscontracten op maat aan. Hierdoor wordt niet enkel de levensduur van uw installatie verlengd, dit zorgt ook voor een flinke besparing op uw energiefactuur.


Eigen ontwerp- en studie-afdeling

Kennis en innovatie zijn de drijfveren achter ons succes. Onze uitgebouwde engineeringafdeling staat garant voor efficiënte en vernieuwende concepten en processen waarmee we ons als kwalitatieve experts profileren. Zo kunnen we het hoofd bieden aan de steeds wijzigende behoeften van de markt.

We gaan steeds op zoek naar de juiste balans tussen duurzame en betaalbare oplossingen!

Adres: industrieterrein kolmen, 3570 Alken (België)
Telefoonnummer: 011 593 400
Stad: Alken
Route: industrieterrein kolmen
Postcode: 3570


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Cooltech behandeling, Climagroup, Climagroup Alken, Climagroup Hasco, Bumaco, Cooltech brugge, De Noyette, Milieu en Koeltechniek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Meubellakkerij Pigment Meubellakkerij Pigment 592 meter Meubellakkerij Pigment is sinds 1991 actief als professionele afwerker van interieuro...
Recensies
Service stukken beter dan vroeger.
Aanhangwagen gehuurd zeer vlot geholpen. Nadeel vond ik enkel dat ze geen bancontact hebben dus je moet altijd cash betalen!!!
Zeer prijzige dienstverlening. Rekenen 2 maal verplaatsingskosten aan; KM vergoeding + uren. D.w.z. dat het verplaatsen van de technieker duurder is dan het uitvoeren van technische werkzaamheden....
Minder ervaring mee gehad in het verleden leuk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid