facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mercedes Hedin Automotive

Mercedes Hedin Automotive
"Mercedes-Benz Hedin Automotive Kontich is een officiële dealer van Mercedes-Benz. In onze concessie bieden we nieuwe Mercedes-Benz personenvoertuigen aan.Dankzij jarenlange expertise en originele onderdelen in huis zijn we onze klanten vakkundig van dienst bij onderhoud, herstellingen en carrosserieschade.Ook voor leasing, autoverhuur en financieringen ben je bij Hedin Automotive aan het juiste adres. Ons team van professionals ontvangt je graag!"
Adres: Antwerpsesteenweg 140, 2550 Kontich
Telefoonnummer: +3234583999
Stad: Kontich
Route: Antwerpsesteenweg 140
Postcode: 2550


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 19:00
Dinsdag: 08:30 - 19:00
Woensdag: 08:30 - 19:00
Donderdag: 08:30 - 19:00
Vrijdag: 08:30 - 19:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Mercedes Hedin tweedehands, Hedin Automotive tweedehands, Hedin Automotive Antwerpen, Hedin Automotive Boortmeerbeek, Hedin Mercedes, Hedin Automotive Ninove, Hedin Automotive Lier, Hedin stockwagens
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mercedes Hedin Automotive Kontich Mercedes Hedin Automotive Kontich 13 meter Voor een Mercedes groot en klein moet je bij Hedin zijn.
ACK Kontich ACK Kontich 2 km Rijd nu 4 jaar met een audi A4 die ik hier gekocht heb. Deze heeft vanaf het begin to...
Frederic Koninckx Motors Frederic Koninckx Motors 2 km Snelle en goeie service , ready for a trip
Garage Van Roosenbroek Garage Van Roosenbroek 2 km Super ontvangst. Goede service. Zeer prijsvriendelijk.
GTI Performance Store GTI Performance Store 3 km Contact opgenomen via de website = geen reactie. Contact via facebook messenger = gel...
The M Factory The M Factory 5 km Super verkoper, snel alles in orde bij verkoop. Heel vriendelijk en behulpzaam.
Recensies
Ondanks de moeilijke start en verkeer onderdeel besteld. Vervolg afspraak staat gepland en hoop dan dat het wel vlotjes zal verlopen Proberen ze ook klanten te helpen die van andere Mercedes garages komen. Vriendelijkheid van de dame aan de receptie kan beter in vergelijking met Nico mannelijke collega
Steeds goed geholpen geweest. Ik heb veel motorstoringen gehad met mijn W177, vorige garage kreeg het niet in orde en zo ben ik bij Hedin Kontich terecht gekomen, zij hebben het onmiddellijk opgelost en steeds met de glimlach! Spijtig dat ik van Leaseplan na 3 jaar klant deze garage niet meer mag kiezen voor herstellingen. Hopelijk kan dit weer in de toekomst want ben zeer content!
Zeer goede en uitgebreide uitleg gekregen van Peter toen ik mijn nieuwe wagen ging ophalen. Top.
Heeeeel vriendelijke mensen daar die je met een warm gevoel verwelkomen. Testrit heb ik bij hun gedaan en ze hebben mij echt veel geholpen. Hartelijk bedankt voor jullie service.
Dit is nu echt de laatste keer geweest! Bij niemand kan er een lach af echt een super rare vibe dat er hangt, kom er altijd over men toeren buiten.
laatste Mercedes die wij kopen Hedin service is zeer slecht en duur. De Mercedes garages overgenomen door Van Mossel zijn veel klantvriendelijker. Recette ADbleu 3xgratis bij VanMossel en 60;-euro bij Hedin waar de wagen gekocht is. Wij kunnen niet meer naar het buitenland met onze auto omwille van dit probleem, krijgen steeds de melding dat hij na x km gaat stilvallen en de nieuwe sensor komt blijkbaar niet binnen, daarom moet dit om de maand gereset worden. Dit is al van deze zomer bezig. Spijtig genoeg heeft Hedin in Antwerpen ondertussen het Mercedes monopoli verworven.
Afspraak met wachten op voertuig om 8u15; om 10u staat de wagen nog steeds op de parking
Vriendelijk, behulpzaam en correct volgens afspraak.
Verkoper heeft ons alle informatie kunnen leveren correct en alles goed uitgelegd
Na mijn eerste aankoop via de zaak bij deze garage regelmatig in de kou blijven staan, bij herstellingen regelmatig vergeten om de juiste onderdelen te vervangen, de jongedame aan de balie kan nog veel leren over klantvriendelijkheid. Het enige wat goed liep was de verkoop, daarna stopte de service… uit miserie naar Garage Schelkens in Willebroek dan maar gebracht. Nieuwe BMW X5 gekocht bij Gregoire dit jaar en mercedes A klasse berline renting stopgezet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid