facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ACK Kontich

ACK Kontich

Info

Ack Kontich is onderdeel van de acm autogroep. In onze vestiging in Kontich verkopen wij de merken Audi, Volkswagen en Volkswagen Commercial Vehicles.

Geschiedenis

ACK Kontich is onderdeel van de Auto Natie groep. In onze vestiging in Kontich verkopen wij de merken Audi, Volkswagen en Volkswagen Commercial Vehicles.



"Auto Natie Kontich voormalig Automobiel Center Kontich Volkswagen /AUDI is dé officiële verdeler van de merken Volkswagen en Audi alsook MyWay. Nieuwe wagens, stockwagens, tweedehandswagens, maar ook onderhoud en herstellingen, carrosserie, persoonlijk advies en financiering. Kom zeker eens langs in onze Volkswagen en Audi concessie te Kontich. Wij gidsen u graag op weg."
Adres: Groeningenlei 4, 2550 Kontich
Telefoonnummer: 03/450 80 50
Stad: Kontich
Route: Groeningenlei 4
Postcode: 2550


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Auto Natie Wilrijk, Audi Mechelen, Autonatie Wommelgem, Acm Mechelen afspraak maken, Autonatie afspraak maken, ŠKODA prins Boudewijnlaan, Rietje Waasland afspraak, Audi Wilrijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Frederic Koninckx Motors Frederic Koninckx Motors 679 meter Snelle en goeie service , ready for a trip
Mercedes Hedin Automotive Kontich Mercedes Hedin Automotive Kontich 1 km Voor een Mercedes groot en klein moet je bij Hedin zijn.
Mercedes Hedin Automotive Mercedes Hedin Automotive 2 km Ondanks de moeilijke start en verkeer onderdeel besteld. Vervolg afspraak staat gepl...
Garage Van Roosenbroek Garage Van Roosenbroek 2 km Super ontvangst. Goede service. Zeer prijsvriendelijk.
GTI Performance Store GTI Performance Store 3 km Contact opgenomen via de website = geen reactie. Contact via facebook messenger = gel...
The M Factory The M Factory 4 km Super verkoper, snel alles in orde bij verkoop. Heel vriendelijk en behulpzaam.
Recensies
Rijd nu 4 jaar met een audi A4 die ik hier gekocht heb. Deze heeft vanaf het begin tot nu al 8 keer in panne gestaan. Is al verschillende keren hersteld geweest accu’s vervangen, relay, etc Vorige week was de auto alweer stilgevallen midden vd weg met een nieuwe storing. Als je dan belt voor herstelling krijg je te horen dat je 2 maand moet wachten. Ze hebben overvolle agenda. Audi is ronduit de duurste en slechtste firmawagen waar ik ooit mee gereden heb. Extreem ontevreden van het product én de service.
Vriendelijke medewerkers. Alleen stelt de wachttijd mij teleur. Bijna 2 maanden moeten wachten voordat ik een afspraak kon krijgen. Zelfs met melding IVM remmen heb ik 3 weken moeten wachten.
Klantenservice was slecht en vooral de dame die voor staat aan de balie was letterlijk onvriendelijk en nog mij wagen werd via externe firma sensoren ingebouwd terwijl dat tegen mij Werdt gezegde via VW erkend monteurs puur oplichterij
zeer slecht ervaring mee, geheel onvriendelijk en komen beloftes niet na.
Een TOP service! Heel snel en super vriendelijk verder geholpen.
Beste Lien Mijn ouders kochten 23 maart 2021 een Audi Q3 bij uw verkoper Werner Faes. De wagen werd februari 2022 geleverd. Werner Faes heeft van mama te horen gekregen dat ze gek is op de sfeerverlichting die Audi aanbiedt in de deuren ed. van de wagen. Werner Faes is dit vergeten waardoor mijn ouders na elf maanden een wagen zonder deze optie ontvangen. Mama was helemaal onder de voet van Werner Faes’ nalatigheid. Geen excuses, geen compensatie en vooral geen contact van uw sales manager zoals u al tweemaal eerder beloofde in een vorige review februari en 21/03/2022. Gelieve zo snel mogelijk contact op te nemen met mijn ouders zoals u eerder beloofde. Wij rijden zelf met een Audi gekocht bij een andere garage en onze verkoper was verre van verbaasd toen we deze ervaring met Autonatie met hem deelde. Grote schande Lien. Maak er eerstdaags werk van. Dringend!
Ons bezoek was een grote grap. Op zaterdag is er duidelijk geen zin om mensen te woord te staan. Vraag zeker niets over wat aan de overkant staat, want de dame kijkt je verveeld aan en zegt ook letterlijk dat ze van de overkant niets weet maar dan op een vrij geagiteerde wijze Niet alle reeksen staan er... Ach ja, automerken genoeg. En als het vw wordt dan toch niet via hen. Klantervaring was dus een dikke nul.
Een echte aanrader! Super vriendelijke ontvangst
Hoop doet leven, zegt men. Lies, ik wacht nog steeds op contact van de sales manager. Drie weken ondertussen. Wij hebben heel veel spijt dat wij Autonatie ons vertrouwen hebben geschonken wat betreft de aankoop van onze wagen. ——————————————————— Beste Lies, bedankt voor uw antwoord op onderstaande review. Wij wachten ondertussen al twee weken op het contact van uw sales manager. Mogen wij dit nog verwachten? ----------------------------------------------------- Wij zijn heel ontevreden en diep teleurgesteld om de service die jullie verkoper Werner Faes ons geboden heeft. Feit 1: over een opbergmodule werden wij niet geïnformeerd door Werner. Wij hebben dat achteraf, nadat we dat gezien hebben bij een vriendin, uit eigen initiatief komen bijbestellen. Feit 2: Bij aflevering, vandaag, bleek dat wij een witte sfeerverlichting hebben. Dat is niet wat wij met Werner afgesproken hebben. Ik kijk al jaren uit naar een wagen met meerkleurige sfeerverlichting. Dit hebben we wel degelijk gemeld bij aankoop. Dat dit niet is opgenomen in onze bestelbon is wel degelijk een fout van de verkoper. Wij weten niet wat is opgenomen in lichtmodule 1 of lichtmodule 2. Wij vertrouwen hier op het correcte advies en de correcte service van een verkoper/werknemer van autonatie. Wij hebben ons nu geïnformeerd bij een andere audi-leverancier en een meerprijs van € 220 had voor ons prima geweest. Feit 3: Onze auto zou geleverd worden met uiterste leveringsdatum 2 augustus 2021. Wij zijn op de hoogte van het nieuws dat de productie van wagens vertraging opliep, via het journaal. Wij hebben geen enkele mail, noch telefoon gekregen van Werner of autonatie over een eventuele latere leveringsdatum. Sterker nog, toevallig kwam ik Werner Faes tegen bij Albert Heyn in Kontich. Ik vroeg hem wanneer hij mij liet weten wanneer mijn auto geleverd kan worden waarop hij antwoordde: “Ik kan toch niet naar iedereen bellen zeker!" Ik verwacht van autonatie om dit tekortkomen aan onze verwachtingen en hun nalatigheid recht te zetten.
Goede verkopers, maar nazorg 0! Al een paar maanden na aankoop van mijn audi e tron heb ik na hevige regenval , of gewoon algemeen in dit natte seizoen last van een natte passagierskant. Had dit al verschillende keren gemeld en de wagen daarvoor binnengebracht eerst onderhoud en ben dan moeten terugkomen omdat ze een onderdeel van het panoramisch schuifdak moesten vervangen met garantie dat het probleem dan opgelost zou zijn. Na bezoek aan goede carrosserie, omdat ze me bij Audi toch afwimpelen was het verdikt dat heel mijn dak verzadigd was met bladeren en vocht omdat de bladeren de afvoergootjes rond het dakraam verstopten. Bij het uitspuiten van de afvoergootjes hebben ze me de raad te gegeven mijn auto goed te laten drogen en dit te melden bij de garage, maar audi kon hier geen hulp bieden mits het geen fout van hen was. Audi heeft mij nooit opmerkzaam gemaakt dat een bijna splinternieuwe auto van meer dan 100 000 euro niet buiten kan staan, maar 24/24U in een overdekte garage. Onbegrijpelijk!!?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid