facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mercedes-Benz Hedin Automotive Antwerpen (Linkeroever)

Mercedes-Benz Hedin Automotive Antwerpen (Linkeroever)
Adres: Katwilgweg 4, 2050 Antwerpen, België
Telefoonnummer: 03 870 85 85
Staat: Vlaams Gewest
District: Antwerpen
Stad: Antwerpen
Route: Katwilgweg
Huisnummer: 4
Postcode: 2050


Openingstijden

maandag: 09:00–18:00
dinsdag: 09:00–18:00
woensdag: 09:00–18:00
donderdag: 09:00–18:00
vrijdag: 09:00–18:00
zaterdag: 09:00–17:00
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Vorige week mijn Mercedes V-classe opgehaald bij Mercedes Hedin in Antwerpen.nSamen met mijn vrouw werden wij warm onthaald door onze topper Patrick & co.nWe hebben de wagen enige tijd geleden besteld.nDe wagen voldoet aan alle wensen, net zoals we voordien hadden afgesproken.nDe periode wanneer ik deze zou mogen verwachten was ook volledig correct.nBij aankomst in het kantoor, werd mijn vrouw warm verwelkomt met praline van het huismerk Mercedes Benz.nNadien hebben wij de wagen bezichtigd die ook klaar stond, en de nodige uitleg gekregen.nDe wagen werd ook volledig afgestemd op hoe ik het persoonlijk zou willen.nEen warm en gezellig team die een TOP samenwerking verricht.nBedankt mannen!nPatrick, Yassine, Youssef etc..
Als je afspraak maakt moet je het nakomen niet namaanden nieuwe regels
Een paar maanden geleden mijn voertuig gebracht voor een service beurt. Sprinter Na heledag daar gestaan te hebben moest ik €1600,- betalen. Eenmaal in de auto vond ik een doos met een nieuwe filter cabine luchtfilter die was niet vervangen. Ik keek gelijk naar m'n boordcomputer want ik wist dat mijn smeerolie laag was. Die was nog steeds het zelfde. Betekent dat m'n smeerolie filter nog mijn olie niet vervangen was. Eerlijk gezegd rij ik nu helemaal naar Gent. Voor m'n onderhoud. Wel een uurtje rijden maar ik weet nu wel waarvoor ik betaal.
1 ster nog te veel! Maken loze leveringstermijnen omzo klanten bestelbon te laten ondertekenen. Eerlijkheid wordt dus vanaf de aankoop niet ernstig genomen! Hebben zelfs uitdrukkelijk gevraagd of de leveringstermijn wel correct is, volmondig werd er JA geantwoord. Door deze oneerlijke manier van werken hang je als klant wel vast. Onbegrijpelijk dat ze zo te werk gaan en met klanten omgaan!
Heden hebben wij ons noodgedwongen aangeboden bij de Mercedes garage nadat wij op de openbare weg attent werden gemaakt op het feit dat 1 van de achterbanden op springen stond. Daar wij nog een klein uurtje diende te rijden vooral we thuis zouden zijn Meerhout, nabij Tessenderlo , kozen we omwille van de veiligheid, toch maar te stoppen bij de garage op Linkeroever. We werden daar enorm vriendelijk onthaald en nadat we de problematiek hadden uitgelegd, hebben ze ons op een snelle manier beholpem zodat we alsnog op een veilige manier onze weg konden verderzetten. Écht een TOP- garage, met uitermate vriendelijk personeel en een uitstekende service !! Nogmaals bedankt !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid