facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Memo's

Adres: Rue François Libert 8 , Waterloo 1410, BE
Telefoonnummer: 02 354 37 57
Stad: Waterloo
Route: Rue François Libert 8
Postcode: 1410


Openingstijden

Maandag: 11:00-01:00
Dinsdag: 11:00-01:00
Woensdag: 11:00-03:00
Donderdag: 11:00-03:00
Vrijdag: 11:00-03:00
Zaterdag: 11:00-03:00
Zondag: 11:00-01:00


op zoek naar gerelateerd: memo betekenis, memo's dividendbelasting, memo's apeldoorn openingstijden, memos of memo's, memos doner franeker, memo's dividendbelasting pdf, memo voorbeeld, memo meervoud
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chez Melissa 2/Ali Chez Melissa 2/Ali 108 meter Goede keuze aan verschillende vettigheden. Mijn persoonlijke favoriet is echter de ie...
Marcel Burger Bar Marcel Burger Bar 177 meter Leuke plaats met een schitterend menu aan zeer democratische prijzen op de middag.
Oscar's Oscar's 219 meter <span class="f5axBf"
Be Burger Be Burger 309 meter Walgelijke en veel te dure burger voor povere kwaliteit. Vlees gisteren saignant gevr...
McDonald's McDonald's 3 km
Recensies
Waar voor je geld. Ik heb meer genoten van de koftaburger dan van de durum.
De topservice en de dürüm ookEten: 4/5
Vandaag een bestelling geplaatst op zijn site en toen ik hem om 19.30 uur wilde ophalen was de snackbar gesloten. Ik heb betaald en ik heb niets, zelfs geen retourbericht. betreurenswaardig.
Niets te zeggen uitstekende durumes om te adviseren ...
Ze maken regelmatig fouten in de bestellingen als ik daar met mijn collega's bestel, maar hun durum en salades zijn goed en hebben een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding! Ik raad deze plek aan voor mensen die snel willen eten. Hun gemarineerde kipsalade die alleen wordt gekookt als je bestelt, is echt goed.
Deze snack in het centrum van Waterloo is erg lekker. De producten zijn van goede kwaliteit, de prijzen betaalbaar met verschillende formules. Op welk tijdstip van de dag of avond je er ook heen gaat, je bent altijd welkom. Het zou perfect zijn als er Turkse pizza's waren, maar blijkbaar zou het kunnen gebeuren. Aarzel in de tussentijd niet om naar deze snack te gaan.
Hartelijk dank voor het commerciële gebaar dat je hebt gemaakt met betrekking tot de vegetarische durum die je deze zondag 4 oktober kwam bezorgen. Zeer goed en zeer vriendelijk personeel raad ik aan ??
Beste Snack in Waals-Brabant.
Al heel lang de beste Dürüm in Waterloo. "Chez Ali" uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, heerlijk luisteren naar de wensen en voorkeuren van klanten aan te bevelen!
De service is beter dan de gerechten.. wat niet moeilijk is Durumbrood koud, smakeloos en nauwelijks belegd. De Fanta was goed voor hem
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid