facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marcel Burger Bar

Marcel Burger Bar
Adres: Chaussée de Bruxelles 234 Brusselsesteenweg 234 , Waterloo 1410, BE
Telefoonnummer: 02 354 53 33
Stad: Waterloo
Route: Chaussée de Bruxelles 234
Huisnummer: Brusselsesteenweg 234
Postcode: 1410


Openingstijden

Maandag: 12:00-14:30
Maandag: 19:00-22:30
Dinsdag: 12:00-14:30
Dinsdag: 19:00-22:30
Woensdag: 12:00-14:30
Woensdag: 19:00-22:30
Donderdag: 12:00-14:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Memo's Memo's 177 meter Waar voor je geld. Ik heb meer genoten van de koftaburger dan van de durum.
Oscar's Oscar's 329 meter <span class="f5axBf"
Be Burger Be Burger 415 meter Walgelijke en veel te dure burger voor povere kwaliteit. Vlees gisteren saignant gevr...
McDonald's McDonald's 3 km
Recensies
Leuke plaats met een schitterend menu aan zeer democratische prijzen op de middag.
Uitstekend zelfgemaakt hamburgerrestaurant. De hamburgers zijn erg goed. Het menu is eenvoudig, maar het maakt de keuze gemakkelijker. Het personeel is erg vriendelijk en beleefd. Ze blijven tot uw beschikking als u iets wilt in het gerecht dat u hebt gekozen.
Vriendelijke plek, de obers staan ​​tot uw beschikking als u hulp nodig heeft. De Burgers zijn erg lekker en als je er doordeweeks komt lunchen is de prijs redelijk, 15 euro voor een burger + patat + drankje naar keuze! Bovendien geeft hij je een klein potje van hun geheime saus. We moesten ongeveer twintig minuten wachten om onze 4 hamburgers tegelijkertijd te hebben.
Een geweldige ontvangst, hamburgers zoals echte het voelt als de Verenigde Staten Keer terug naar Marcel: altijd onberispelijk
VRESELIJK !!!! Het personeel was super vriendelijk, goed advies en attent. De hamburgers zijn heerlijk. De zoete frietjes zijn uitstekend, ik vind het geweldig omdat je ze niet overal ziet. Ze hebben een kindermenu aan zeer democratische prijzen en meer dan genoeg voor een kind.
Over het algemeen goede maaltijd, hoewel een beetje duur. Frieten zijn erg smaakvol maar niet inbegrepen bij de burger! De serveerster vergat ons voorgerecht helemaal, maar gaf ons een gratis dessert om zich te verontschuldigen. Tot slot is het niet de beste hamburgertent waar ik ben geweest, maar ik had een prettige ervaring.
Hier is het de World of Burgers, iedereen bevindt zich daar in een nette en goed ingerichte omgeving zonder overvol te zijn! Het personeel is attent en vriendelijk, zonder druk op je uit te oefenen... Het voelt als een "theesalon", behalve dat het een "Burger room" is, een kwaliteit haakje in de tijd, een haakje van het leven...
Deze plaats was beter toen het net werd geopend. Het lijkt erop dat er weinig moeite is gedaan om te verbeteren. Naar mijn smaak vind ik veel betere stukken rundvlees - minder vet en veel minder "sappig", met een veel aangenamere textuur - in nogal wat andere burgerbars elders.
Echt geen beroemde burger... Ik weet niet of het de smaak van het brood, het vlees of de zelfgemaakte saus of het geheel is, maar ik was behoorlijk teleurgesteld in vergelijking met een paar jaar geleden toen ik daar betoverd vandaan kwam ! Uiteraard moest het recept veranderen, het is jammer.. Aan de andere kant is het personeel vriendelijk, zelfs als een tweede persoon geen kwaad zou doen om te voorkomen dat je koude hamburgers krijgt of lang moet wachten bij de kassa...
Alles was in orde. Even een opmerking over de omgevingswarmte, 28°. Maar niets ernstigs, ze openden de deur naar het terras voor een lichte verfrissing in oktober... Eigenaar attent op zijn klanten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid