facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MediaMarkt Antwerpen

MediaMarkt Antwerpen
Adres: De Keyserlei 7, 2000 Antwerpen, België
Telefoonnummer: 03 224 10 40
Staat: Vlaams Gewest
District: Antwerpen
Stad: Antwerpen
Route: De Keyserlei
Huisnummer: 7
Postcode: 2000


Openingstijden

maandag: 10:00–19:00
dinsdag: 10:00–19:00
woensdag: 10:00–19:00
donderdag: 10:00–19:00
vrijdag: 10:00–19:00
zaterdag: 10:00–19:00
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kamera Express Antwerpen Kamera Express Antwerpen 5 km Dozenschuivers. Hier moet je niet zijn voor een professionele uitleg van de 5 persone...
Recensies
Ik heb 25/6 vanuit NL deze mediamarkt Keyserlei bezocht. Heb originele samsung supercharger laten zien aan 2! medew en kassamevrouw. Die houden bij hoog en laag vol dat het dezelfde is die ze nu voor mij hebben uitgezocht. Thuis in NL blijkt dat ze een lichtere 25W hebben meegegeven ipv 45W charger T4510. Ik toon het origineel niet voor niets, merk zelfs op: deze verpakking is kleiner, klopt het wel. Jawel mevrouw...nGrote onkunde bij 3 personeelsleden. Ook ongeinteresseerde kassameneer die je verwijst naar een dichte kassa omdat dat de rij is en dan opeens mensen gaat helpen bij zijn kassa.
Ik ben onlangs geholpen door Yassine bij de telecomafdeling van MediaMarkt en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben met de service die hij heeft geleverd. Yassine was ontzettend professioneel, geduldig en deskundig. Hij nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden en heeft me geholpen de perfecte telefoon te vinden die aan al mijn wensen voldoet.nnWat ik vooral waardeerde, was zijn eerlijkheid en transparantie. Hij gaf me een gedetailleerde uitleg over de verschillende abonnementen en toestellen, en hielp me om een weloverwogen keuze te maken zonder enige druk uit te oefenen. Yassine ging echt een stap verder om ervoor te zorgen dat ik tevreden de winkel verliet.nnDankzij zijn hulp heb ik nu een telefoon en abonnement waar ik erg blij mee ben. Ik kan Yassine van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe telefoon of telecomadvies. Bedankt, Yassine, voor je uitstekende service!
Medewerkster van de klantenservice komt arrogant en verwaand over. Ook tegen klanten doet zd erg verwaand. Ze vroeg of ik papieren had van de verzering en ik antwoordde netjes die weet ik nu niet te liggen want zit in een verhuis. Krijg ik een arrogante heb je u id dan. Ze was niet vriendelijk en vond dit geen fijne ervaring.nnVerder altijd goede ervaringen gehad toen ik mijn laptop kocht goed geholpen en bij de nieuwe urban shop ook super geholpen.nMaar deze vrouw bij de klantenservice staat niet voor klantvriendelijkheid en ik zal niet snel terug opnieuw iets aan haar vragen.
Heel goed geholpen geweest door Githa in Mediamarkt Antwerpen op De Keyserlei. Was al langer op zoek naar Gopro Enduro batterijen dual pack aangezien deze goedkoper zijn dan 2 keer een single pack, maar je vindt deze moeilijker in de fysieke winkels. Wou daarvoor ook mijn consumptiecheques gebruiken. Na navraag te doen bij Githa of ik deze met de cheques kon betalen, vroeg ik of ze de dual packs nog op voorraad hadden aangezien enkel de singles er lagen maar wel een prijskaartje van het dual er hing of ze mij deze konden bezorgen thuis mits een kleine meerkost. Githa heeft zonder aarzelen wat dingen opgezocht, resultaat: heeft mij een bestelling kunnen maken met gratis bezorging zelfs en kunnen betalen met consumptiecheques. Gisteren pakket zonder problemen ook aangekomen. Wat verwacht je nog meer van service? Zo zouden er meer moeten rondlopen!!!
De koffiemachine die ik een week geleden kocht ging kapot, ik ben ermee naar de Media Markt service gegaan, zij vertoonden zeer racistisch gedrag, ze zeiden dat ik mijn kapotte koffiemachine mee naar huis moest nemen ondanks dat er nog drie jaar extra garantie op de koffiemachine zat. Ik heb het een week geleden gekocht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid