facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Media Markt

Media Markt
Adres: Lambermontlaan 1, 1000 Brussel, België
Telefoonnummer: 02 423 22 44
Staat: Brussel
Stad: Brussel
Route: Lambermontlaan
Huisnummer: 1
Postcode: 1000


Openingstijden

maandag: 10:00–19:00
dinsdag: 10:00–19:00
woensdag: 10:00–19:00
donderdag: 10:00–19:00
vrijdag: 10:00–20:00
zaterdag: 10:00–19:00
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Apple Brussel Apple Brussel 5 km Speciaal naar Brussel gegaan omdat ik het niet telefonisch kon regelen om Apple care ...
Recensies
Het is echt handig om zo dicht bij te hebben
Nooit meer ga ik naar deze media markt. Onvriendelijke personeel, trekt zich weinig aan van klanten. Wij wouden een gsm kopen en vroegen minstens aan 4 verkopers of ze ons konden helpen ze stuurde ons allemaal terug naar de dienst dat zij het niet deden.nPersoneel dient respect te hebben voor de klant en hulp te bieden.
Mijden ! Koffiemachine binnengebracht ter reparatie binnen wettelijke tijdsframe. Geven me 3 opties, laten herstellen voor 250 euro een nieuw kost maar 100 euro, onhersteld terugsturen voor 50 euro of afstand van doen. Daar zit ik dan zonder koffie machine!nDacht dat Brussel 2-talig was konden mij ook niet helpen in het Nederlands, spraken allemaal Frans en waren zeer onvriendelijk in deze Media Markt!
Je hebt er heel aardige verkopers in de winkel.nEchter, veel van de jonge dames achter de kassa zijn totaal niet klantvriendelijk.nnVandaag weer eentje die mij zeer lang op een nare manier aanstaarde. Omdat ik vroeg of een spel een gamecard had.nDat lijkt mij een vrij universeel woord.nnUiteindelijk heeft ze iemand erbij gehaald die wel Nederlands kon. Hoewel ik ook Engels kan. Die man was wel vriendelijk.nnMaar het gaat mij niet om de taal. Maar om de behandeling die je dan ten deel valt. Onbeleefd.nnDaarna weer van hetzelfde. Als ogen konden doden. Was ik er niet meer :
Elke keer aan iemand anders sturen voor hulp…
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid