facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Apple Brussel

Apple Brussel
Apple-winkel met strak vormgegeven presentaties van iPhones, iPads en accessoires.
Adres: Gulden-Vlieslaan 26/28, 1050 Brussel, België
Telefoonnummer: 0800 81 685
Staat: Brussel
Stad: Brussel
Route: Gulden-Vlieslaan
Huisnummer: 26
Postcode: 1050


Openingstijden

maandag: 10:00–19:00
dinsdag: 10:00–19:00
woensdag: 10:00–19:00
donderdag: 10:00–19:00
vrijdag: 10:00–19:00
zaterdag: 10:00–19:00
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Media Markt Media Markt 5 km Het is echt handig om zo dicht bij te hebben
Recensies
Speciaal naar Brussel gegaan omdat ik het niet telefonisch kon regelen om Apple care op mijn nieuwe Macbook pro te nemen. Van de moment dat je Nederlands of Engels praat kunnen ze je helemaal niet helpen, op geen enkele manier. Ook kennen ze de regels die op de site staan zelf niet en beweren dat die foutief zijn. Uiteindelijk het telefonisch in orde gekregen met een vriendelijke Nederlandse dame. Blijf er weg als Vlaming want ze willen en kunnen gebrek aan kennis waarschijnlijk u niet verder helpen. Dringend een non racistische winkel in Vlaanderen nodig!!!
Hallo, ik kwam naar uw filiaal om een MacBook Air M3 te kopen, maar de medewerker wilde mij het product niet verkopen onder het voorwendsel dat ze over een kwartier zouden sluiten en mijn apparaat ging kapot en ik had het heel hard nodig. Hij behandelde mij slecht.
Apple onwaardig. Als je kiest voor Nederlands neemt er niemand op zelfs na 3 keer bellen. Wanneer je kiest voor Frans nemen ze wel op. Op de vraag of een bepaald product in stock was kreeg ik het antwoord dat ik daarvoor tot in de winkel moest komen. Ik vroeg hoe dat kon en de telefoon werd gewoon afgelegd.
Binnengestapt omdat ik een probleem had met mijn iPad... helaas konden ze mij niet verder helpen. Neemt niet weg, het is een mooie winkel waar je het volledige gamma kan bewonderen!
Aantrekkelijk, niet zó speciaal, is oké. Je krijgt uitleg van mensen die er toch iets van weten en weet iemand het niet, wordt je meteen gestuurd naar iemand anders
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid