facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MCM Racing

MCM Racing

Info

MCM Racing

Geschiedenis

The RC Car specialist

Adres: Steenweg naar Alsemberg 906, 1654 Huizingen, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 0032 23 76 24 05
Stad: Huizingen
Route: Steenweg naar Alsemberg 906
Postcode: 1654



op zoek naar gerelateerd: RC België, RC shop België, Albatros Modelbouw, RC modelbouw, Modelbouw winkel België, MCM tas, Modelbouw winkel Geel, RC winkel Limburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bloemen Deboeck Bloemen Deboeck 112 meter Verse bloemen die lang houden. Prijs-kwaliteit prima!
Recensies
Zeer slechte ervaring met een bestelling bij de winkel via internet. Op 10 juli een aantal onderdelen besteld en tot op heden 23/8 nog steeds niets ontvangen. Heb telkens een aantal mailtjes gestuurd met de vraag wanneer mijn bestelling geleverd zou worden. Moest altijd lang wachten op antwoord. Telkens was het antwoord en in schabouwelijk Nederlands dat er een probleem was met hun leveranciers. Heb de indruk dat ze mij aan het lijntje aan het houden zijn. Heb nu de bestelling geannuleerd. Ben nu benieuwd naar hun reactie. Ik raad deze winkel zeker niet aan en zeker niet als je via internet besteld.
Wou online 2 RC wagens aankopen maar had nog een vraag omtrent enkele extra onderdelen. Buiten een automatische bevestiging van de ontvangst van de vraag jammer genoeg nooit enige inhoudelijke reactie gekregen. Uiteindelijk dan maar elders gekocht ...
Steeds een deskundig woordje uitleg gekregen op al m’n vragen, heel vriendelijk team. Heel mooi aanbod in de winkel, aanrader!
Mooie RC winkel met veel voorraad. Je hebt een auto gedeelte en een gedeelte met RC vliegtuigen,heli's en bouwdozen. Personeel is vriendelijk en zeer behulpzaam. Ook kan je hier op je gemak vrij rondkijken. Topwinkel!
Mooie winkel, maar nemen een loopje met de garantietermijn. Telegeleide wagen gekocht en na iets meer dan een jaar stuk. Eigenlijk niet zo veel mee gereden zelfs. Garantie gevraagd, maar nooit gekregen hoewel dat volgens de FOD Economie wél moet. Vriendelijk in de verkoop, maar absolute horror als het om garantie gaat.
U heeft 3 keer gevraagd om de review weg te doen. Dat heb ik gedaan zoveel als ik kon en dan 3 weken later gaat u er zelf terug op in en zeggen dat u een oplossing geboden heeft. Als er nog een extra te moeten kopen zonder te weten of we het geld terugkrijgen van de eerste dat niet zou aankomen dan noem ik dat geen oplossing.
Op 19 april besteld, na maanden wachten, met van mijn kant af en toe vragen naar een update, ik augustus nog niks ontvangen. Uiteindelijk op 23 augustus de bestelling gecanceld. Tot op heden 4 september nog steeds geen betaling ontvangen. Gewoon belachelijk!
Enkel contact via email gehad, ik had hulp nodig bij een probleem met een rc wagenniet van bij hun winkel en vroeg of ze me konden helpen. Ik had snel antwoord terug maar het was nogal onduidelijk, na beetje zoeken/testen was het toch niet wat zij dachten dus dat melde ik in een tweede mail met als vraag of het iets anders kon zijn. Hun antwoord was zeer vreemd want het was gewoon terug hetzelfde als de eerste mail enkel wat botter verwoord, alsof ik hun tijd verdeeld. Misschien was het een probleem met vertalen want ik denk dat ik met een Franstalige persoon aan het mailen was. De service kon beter maar aangezien de wagen niet van bij hun komt ben ik toch al blij dat ze geprobeerd hebben om me te helpen.
Mooie grote winkel, heel ordentelijk, bijzonder klantvriendelijk en gespecialiseerd personeel, uitstekende service. Zeer goede prijs setteling. Correcte leveringen. Kortweg een aanrader voor alle hobbyisten die houden van modelbouw, zowel voor beginners tot gevorderden.
Vriendelijke mensen, maar aanbod nogal eenzijdig, bijna niks in de winkel heeft een prijslabel dus je moet de prijs telkens vragen of opzoeken. Voorraad website klopt niet. Heb er al 2 keer iets willen kopen maar ga toch telkens naar huis met lege handen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid