facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bloemen Deboeck

Bloemen Deboeck

Info

Wij bieden u een ruime keuze aan bloemen, planten en decoratieartikelen en verzorgen uw boeketten of bloemstukken voor elke gelegenheid naar uw wensen.

Geschiedenis

Bij ons kan je terecht voor:
Boeketjes, planten, gelegenheidsbloemwerk o.a. huwelijk, overlijden, feestjes, geschenkartikelen o.a kaarsen en geschenkmanden met allerlei specialiteiten( olijfolie, confiitiuur, chocolade...) We hebben ook een uitgebreid assortiment aan huisparfums.

Adres: Steenweg naar Alsemberg 913, 1654 Huizingen, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 02 356 68 84
Stad: Huizingen
Route: Steenweg naar Alsemberg 913
Postcode: 1654



op zoek naar gerelateerd: Bloemenwinkel Halle
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MCM Racing MCM Racing 112 meter Zeer slechte ervaring met een bestelling bij de winkel via internet. Op 10 juli een a...
Recensies
Verse bloemen die lang houden. Prijs-kwaliteit prima!
Proffessionele bediening , prachtig boeket! De jongeman die me bediende kent echt zijn vak! Prachtige zaak ook met heel wat keuze!
Zeer slechte service, geleverde boeketten worden na 24u teruggevraagd zonder uitleg, en commerciële compensatie voor het ongemak, uitgelachen door vrienden en familie, mijn moederdag is verpest, bedankt.
Prachtig boeket geleverd voor moederdag! Uitstekende service en zeer vriendelijke bediening aan huis! Het boeket staat mooi op tafel!
Heel mooie creaties. Vriendelijke ontvangst. Normale prijzen.
Zeer vriendelijk ontvangst ruime keuze en zeer correcte prijzen
Heel mooie bloemen.
Erg vriendelijke bediening met een mooi aanboed van bloemen in een open en gemoedelijke sfeer. Fijn om hier langs te komen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid