facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maxi Zoo Belgium

Maxi Zoo Belgium

Geschiedenis

Bij Maxi Zoo vind je een uitgebreid gamma producten voor je huisdier, zowel van exclusieve merken als Select Gold en Real Nature als van gekende nationale merken. Maar ook voor vakkundig en persoonlijk advies ben je bij ons aan het juiste adres. Dat maakt



"Of het nu gaat om een hond, kat, klein dier, vogel of aquariumbewoner - één ding is zeker: Soortgerichte dierenbehoeften maken deel uit van de soortspecifieke verzorging van je dieren.Ook hebben we een uitgebreid assortiment huisdieraccessoires zoals ligplekken, hondenkussens, krabpalen, riemen, voerbakken, speelgoed en nog veel meer voor je huisdier."
Adres: Vijfstraten 30, 9100 Sint-Niklaas
Telefoonnummer: +3237763756
Stad: Sint-Niklaas
Route: Vijfstraten 30
Postcode: 9100


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:30
Dinsdag: 09:00 - 18:30
Woensdag: 09:00 - 18:30
Donderdag: 09:00 - 18:30
Vrijdag: 09:00 - 18:30
Zaterdag: 09:00 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Maxi Zoo openingsuren, Maxi Zoo winkels, Maxi Zoo Halle, Maxi Zoo Lokeren, Maxi Zoo Dendermonde, Dierenspeciaalzaak, Maxi Zoo folder, Dierenwinkel open op zondag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenleven Dierenleven 2 km Vond hier veel eten voor mijn vriendin. Goede service maar kreeg geen bestek mee.
Aqua Zanclus Aqua Zanclus 4 km Webshop werk erg goed, winkel zelf staat bomvol mooie levende have! Rudy weet enorm v...
T Nestje T Nestje 4 km Heel veel uitleg gekregen en neemt de tijd voor haar klanten… Super service
Recensies
Leuke wnkel, vriendelijk personeel. Ligt aan de parking van een supermarkt, dus makkelijk parkeren. Ik ga altijd met de fiets, ook die kannik aan de ingang g8ed parkeren... ook de bus stopt wat verder...
Vriendelijke bediening en mensen die weten waarmee ze bezig zijn.
Vriendelijke service... Propere winkel makkelijk parkeren
Je word snel geholpen en heel klantvriendelijk
Top bediening als je om hulp vraagt
Toffe winkel ruim aanbod en ze zijn altijd vriendelijk ook de dieren zelf worden altijd warm ontvangen en beloond met een koekje.
Zalen zijn voorzien van slechte en niet regelbare verlichting! Gasontladingslampen bij heropstart ong 5 min wachttijd akoestisch ook niet goed bv bijkapel die regelmatig gebruikt wordt voor vergaderingen heeft galm, geen cafetaria, geen vorm van permanentie hierdoor.
Aangezien de winkel een laag plafond heeft en weinig verlichting is hij zeer donker en benauwd wat het winkelen zelf niet aangenaam maakt. De medewerkers van de winkel zijn wel steeds behulpzaam en vriendelijk.
Ingang is op de hoek, sowieso 5 parkeerplaatsen voorzien. Eerste keer dat ik in deze vestiging kwam maar zeer behulpzaam en vriendelijk personeel die me duidelijke info gaf. Met een oudere kat met goestingskes die verzot is op het merk Select Gold blijkbaar ook voor honden exclusief bij MaxiZoo te kopen, moest ik een winkel dichter bij huis vinden.
Over de winkel en het assortiment niks dan goeds maar wat is dat met de bezetting? 1, één, uno bediende voor heel de winkel? Ik ben daar ong 20 min binnen geweest en niemand is dat kind komen helpen! Niemand! Mij maak je niet wijs dat er daar niemand anders rondhing! Voor die ene vrouw die de boel draaiende houdt: chapeau! Voor haar collega's die haar in de steek laten: schande! Zoiets zou waar ik werk nooit kunnen. Loopt daar geen zaakvoerder rond die zulke zaken dient te voorkomen? Of is het dankzij hem of haar dat er maar 1 personeelslid werkt?!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Maxi Zoo Belgium met het openbaar vervoer


Sint-Niklaas Noordlaan 130 meter
1
31
4
Sint-Niklaas Noordlaan 130 meter
1
31
4
Sint-Niklaas Begijnenstraat 190 meter
Sint-Niklaas Begijnenstraat 200 meter
Sint-Niklaas Paterskerk 220 meter
2
3

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid