facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aqua Zanclus

Aqua Zanclus

Info

Reeds meer dan een decennium staat Zanclus garant voor een ongeëvenaarde service, kwalitatieve producten/materialen en levende dieren in topconditie.

Geschiedenis

Zanclus is niet zomaar een aquariumzaak, waar winstbejag de bovenhand neemt op kwaliteit. Zanclus is een speciaalzaak waar kwaliteit hoog in het vaandel wordt gedragen.

De levende have wordt zorgvuldig geselecteerd door de zaakvoerder van Zanclus. Enkel nadat dieren voldoende tijd in de groothandel doorbrachten, worden ze meegebracht naar onze winkel. Eenmaal aangekomen in de winkel worden ze onmiddellijk in quarantaineaquaria geplaatst.

Enkel als het betreffende dier voldoende vervangend voedsel aanneemt, gezond en doorvoed is, wordt het pas verkocht aan de geïnteresseerde klant.

Adres: Dendermondsesteenweg 299, 9100 Sint-Niklaas
Telefoonnummer: 320476287620
Stad: Sint-Niklaas
Route: Dendermondsesteenweg 299
Postcode: 9100



op zoek naar gerelateerd: Koralen kopen België, Kokerworm kopen, Topcorals
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
T Nestje T Nestje 106 meter Heel veel uitleg gekregen en neemt de tijd voor haar klanten… Super service
Dierenleven Dierenleven 3 km Vond hier veel eten voor mijn vriendin. Goede service maar kreeg geen bestek mee.
Kwispel en kwijl Kwispel en kwijl 4 km Welzijnsadvies en coaching voor hond en mens. Erkende gedragstherapeut, voedingsadvi...
Maxi Zoo Belgium Maxi Zoo Belgium 4 km Leuke wnkel, vriendelijk personeel. Ligt aan de parking van een supermarkt, dus makke...
Pet At Home Care Pet At Home Care 5 km Pet @ Home Care is een dienst voor u en uw huisdier. Wij komen met uw trouwe viervoet...
Lindsey's Leads Lindsey's Leads 6 km Op maat gemaakte halsbanden en leibanden van Paracord
Recensies
Webshop werk erg goed, winkel zelf staat bomvol mooie levende have! Rudy weet enorm veel en is altijd eerlijk. De prijzen zijn eerlijk en zeker niet de duurste!
Steeds bereikbaar en kennis van zaken. Mijn lokale winkel geworden.
Een man met tonnen ervaring in zeeaquaria. Bouwt ook aquaria op maat, komt desgewenst langs om je bak opnieuw in te richten of problemen op te lossen. Altijd alles prima geregeld !
Zaakvoerder met tonnen ervaring en passie voor zijn hobby 10/10 Voor zowel beginnen als meest ervaren aquariaan. Zeer behulpzaam en attente man. Hier kom je het best uit!!
Klein maar zeer bekwame en goede zaak houder!
Nergens beter voor gezonde vissen en allround zeewater hulp
Goede services heel behulpzaam met goede raad .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid