facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Max Meubel

Max Meubel

Info

Welkom bij Max Meubel! Wij staan garant voor 15.000m2 puur meubelplezier.

Geschiedenis

Het idee Max meubel te starten in het hartje van West-Vlaanderen is gegroeid uit de evolutie die zich de laatste jaren in de meubelmarkt heeft afgespeeld. Afstanden worden kleiner. Het aanbod wordt groter. De levenscyclus van producten wordt korter. Sociale media en internet beïnvloeden het koopproces. Dit is nu net waar Max meubel op inspeelt. Het concept is fris,jong en eigentijds.

Max Meubel is een discountwinkel met een jong en eigentijds karakter. Het is onze opdracht mooie meubelen aan te bieden aan betaalbare prijzen.



"Het idee Max meubel te starten in het hartje van West-Vlaanderen is gegroeid uit de evolutie die zich de laatste jaren in de meubelmarkt heeft afgespeeld. Afstanden worden kleiner. Het aanbod wordt groter. De levenscyclus van producten wordt korter. Sociale media en internet beïnvloeden het koopproces. Dit is nu net waar Max meubel op inspeelt. Het concept is fris, jong en eigentijds.Max Meubel is een discountwinkel met een jong en eigentijds karakter. Het is onze opdracht mooie meubelen aan te bieden aan betaalbare prijzen."
Adres: Makeveldstraat 7, 8610 Kortemark
Telefoonnummer: +3251638000
Stad: Kortemark
Route: Makeveldstraat 7
Postcode: 8610


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:30
Dinsdag: 09:30 - 18:30
Woensdag: 09:30 - 18:30
Donderdag: 09:30 - 18:30
Vrijdag: 09:30 - 18:30
Zaterdag: 09:30 - 18:30
Zondag: 13:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Max Meubel Tuinmeubelen, Max Meubel stoelen, Max Meubel slaapkamers, Max Meubel - Tapijten, Salontafel Max Meubel, Max Meubel boxspring, Max Meubel contact, Tv Meubel Max Meubel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Max Meubel Max Meubel 97 meter Deze zomer een zetel gekocht in hun outlet. Prachtige zetel aan een fantastische prij...
Cartablanche Schrijnwerk Cartablanche Schrijnwerk 2 km Bij Cartablanche kunt u terecht voor uw algemeen timmer- en schrijnwerk, ook voor maa...
Verlinde Meubelmakerij Verlinde Meubelmakerij 3 km Betaalbare massieve eiken meubelen in diverse afwerkingen. 5 de generatie meubelmaker...
CDI-Import CDI-Import 4 km Prachtige meubels en goede dienst na verkoop
Louverdrape Louverdrape 229 km Top firma! Product van uitstekende kwaliteit en TOP service!
Recensies
Heel mooi zetel koop maar heel spijtig dat er stukje leer van is
Veel keus en een grote variatie in stijl, ook behoorlijke prijzen.
Ze steken reclame in je brievenbus ook als je een nee nee sticker hebt. Geen respect!
Zeker de moeite waard om deze zaak te bezoeken,ze hebben een mooi assortiment van meubels aan betaalbare prijs , goede kwaliteit, wij hebben er al verschillende dingen gekocht . Zeer vriendelijk en behulpzaam. Er is ook een bar aanwezig waar je voor een goede prijs een drankje kunt drinken , bij aankoop is dit uiteraard gratis . We hebben de laatste tijd al heel wat meubelzaken bezocht , deze is toch een aanrader . In de week is het rustig , de weekends kan het wel druk zijn . Enige nadeel ,het ligt wel wat uit de weg , maar toch de moeite om er naar toe te rijden , en pas op zoals Jacques vermeire zegt dat je niet tegen een lamp loopt , ik heb het ervaren .
Heel vriendelijke ontvangst in een gezellige winkel, met grote keuze aan meubelen aan betaalbare prijzen.
Ruim aanbod, verschillende stijlen. Naar buiten gegaan met een top zetel! Wij hebben gekozen voor een model dat ze zelf maken. Heel veel mogelijkheden, zowel qua opstelling als qua kleur. Prijs kwaliteit dik in orde. En vriendelijk geholpen geweest.
Deze zomer een zetel gekocht in hun outlet. Prachtige zetel aan een fantastische prijs! Service heel goed. De man verkoper was zeer vriendelijk en Louise deed een zeer goede planning. Echt top na onze vorige misérable ervaring met een ander meubel zaak. Ons zien ze daar zeker terug.
zeker een bezoek waart, als u een salon zoekt. Er is heel veel keuze, ook worden hier veel van de salons hier gefabriceerd. lekker Belgisch.
Veel keuze aan allerhande meubilair en decoratieve artikelen. Grote parking. Behulpzaam winkelpersoneel. Ook redelijk assortiment aan tuinmeubelen. Beetje landelijk gelegen dus moeilijk bereikbaar via openbaar vervoer. Een mooie cafetaria met voldoende aanbod aan zeer democratische prijzen. Aanrader!
3.5 jaar geleden zetel gekocht, deze gekocht met versterkte zittingen en extra stevig. Zetel was al doorzeten na 1,5 jaar, ook hun imitatieleer bladert helemaal af. 4000€ zeker niet waard.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid